NAJLEPSI DEO BEOGRADA:))))

Kraj oko saborne crkve je lep jer su zgrade u dobrom stanju (okrečene) za razliku od mnogih drugih delova.

"Okrečite Beograd"!!!:lol:

bgsabornacrkva1sq.jpg

Vidim da ovaj forum dugo traje.
Ako još uvek ima aktivnih članova, potrebena mi je savet u kom kraju je najlepše kupiti/graditi kuću, a da je okolina bogata prirodom, ali i infrastrukturom, veza sa gradom, dobrom školom i vrtićem i dobrim komšijama.
Mislm na siguran komšiluk, gde deca mogu u miru da rastu. Znam da postoji trend da se ljudi sele i na Kosmaj, ali meni to izgleda predaleko, pogotovu ako je posao u gradu.Svaka pomoć i savet je dobrodošao

Vidim da ovaj forum dugo traje.
Ako još uvek ima aktivnih članova, potrebena mi je savet u kom kraju je najlepše kupiti/graditi kuću, a da je okolina bogata prirodom, ali i infrastrukturom, veza sa gradom, dobrom školom i vrtićem i dobrim komšijama.
Mislm na siguran komšiluk, gde deca mogu u miru da rastu. Znam da postoji trend da se ljudi sele i na Kosmaj, ali meni to izgleda predaleko, pogotovu ako je posao u gradu.Svaka pomoć i savet je dobrodošao
nije predaleko.
pa evo i glumci,kojo sa drugarima grade `komunu` na kosmaju,i preselice se iz centra.
imam vikendicu blizu jezera tresnja...u komsiluku ima ljudi koji nisu vikendasi,stalno su tamo...nije daleko...jedno 50 min. do centra

Back