Аница Добра
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihologue:ODGOVOR ZA STRELU:
U ranijim postovima pominjesh Katarinu Radivojevitj..Imao sam prilike da je upoznam i mogu ti retji,
lepa jeste ali falinka koju primetih su pegice i malo deblja usta...Naravno nisu to velike zamerke ali
eto omaklo mi se da primetim...
Primetjujem josh neshto a zaboravilo se pored Zlate Petkovitj tu je OLIVERA MARKOVITJ iz mladjih dana...
Sadashnje glumice ni pritji joj nisu..Ko ne veruje nek pogleda neki film iz 50 godina prodhlog veka..
borisbg:Mirka Vasiljevic definitivno.
Novcic_u_fontani:Po meni, najlepša glumica je IVANA ŽIGON. Zato što je "prirodno lepa" i onda kada se ne našminka. A osim toga, pametna je, zrači nekom pozitivnošću, harizmom, humana je i dobar čovek. Mislim da je trebala da živi u nekom sasvim drugom vremenu. Ona je prosto toliko "drugačija", i zato bih je izdvojila kao POSEBNU I NAJLEPŠU GLUMICU. I bilo mi je žao kada sam čula da je njen otac, Stevo Žigon nedavno preminuo, jedna legenda.
Mislim da si ti ljubomorna, jer je ona tvojih godina, a mnogo uspesnija.ivana bg:Mislim da je tema "Najlepsa srpska GLUMICA".
Bullitt13:Jaaaaaaaooooooo video sam na Zlatiboru Mariju Karan, koliko je samo sladja u prirodi, neuporedivo!!!
Jel ima negde da se skine njen wallpaper?
bojan86:Ubedljivo Mila Jovovic, mada je one crnogorka :-( ali mi cemo je "pripitomiti"!