Оне што им мишицу обухваташ палцем и кажипрстом, фуј фуј фуј...То не може бити лепо да га убијеш.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapravo, uzrok cele rasprave je što grupi ljubitelja ''mesa'' sve ostale deluju ''neuhranjeno'' i kao ''30 kg kostiju''
Ova poslednja slika više liči na crtež : )
au sa ovako smezuranim usnama ni dobar dan da mi ne kaze
Meni su Sofija Loren i Katrin Denev nedostizno lepe, a pazi Sofija je isto glumila seljanke i partizanke Majka moje drugarice mnogo podseca na Sofiju Loren, to je neka lepota koja uliva postovanje, bukvalno te spusti kad se pojavi, mi smo svi kao sivi misevi pored nje.
Bilo bi dobro da ustanovimo neke kriterijume za ovu temu, da ne bi sve zavisilo od ukusa..mislim kako ti kazes da su nase zene uglavnom lepe, onda da nam ta naj glumica stvarno bude nesto ekstra.
Redmond (prema kome ja osecam izuzetnu forumsku ljubav i simpatiju) je spomenuo Borku Tomovic, pa ona ni u svom razredu u srednjoj skoli nije bila najlepsa.
Sloboda Micalovic onako osusena sa upalim licem i slamicom umesto kose, nema jedan misic na telu samo koza i si*e, znaci nije to- to...
čuj objektivno lepa haha to je sve subjektivno