Najlepše srpske reči

MarmeLJad, ti bješe iz reda žđšćč opismenjenih? :D:D:D Da znam da li se dobro razumijemo :cool: :P

Pretpostavljam da si se meni obratila.

Divče mi nekako zvučnije
al' ja opet sve te... loptaše... povežem sa... div...divokozama, recimo ;)

®:
MarmeLJad, ti bješe iz reda žđšćč opismenjenih? :D:D:D Da znam da li se dobro razumijemo :cool: :P

Pretpostavljam da si se meni obratila.

Divče mi nekako zvučnije
al' ja opet sve te... loptaše... povežem sa... div...divokozama, recimo ;)

Nego šta nego sam se tebi obratila. Sudeći po tvojoj prosvetiteljskoj misiji ovde ne forumu ti si najpozvaniji da mi odgovoriš a propo ove košarkaške nedoumice. 8) :razz:

Aha, a šta je tu lepo, međ srpskim rečima? :)
Implementacija trača da imam neku misiju, šta?

Ponamjesti se, (hm, ne znam šta simbolizuje ruža u avataru) takva, nekoj od ozloglašenih forumskih bitangi, slično britkim opservacijama, da ti pokaže put u svlačionicu. Ja neću. Ja sam fin.

®:
Aha, a šta je tu lepo, međ srpskim rečima? :)
Implementacija trača da imam neku misiju, šta?

Ponamjesti se, (hm, ne znam šta simbolizuje ruža u avataru) takva, nekoj od ozloglašenih forumskih bitangi, slično britkim opservacijama, da ti pokaže put u svlačionicu. Ja neću. Ja sam fin.

E, baš ti hvala što me ti još uvek držiš u igri, dok se ne pojavi neki oštriji trener.
Implementacija trača? Kako karikaturalno to zvuči u odnosu na moj bezazleni post.

Izvini, ni trenutka se ne pitaš niti da li IMAM misiju, niti KAKVA JE misija u pitanju, već si to afirmativno navela. E, nebitno, spamujemo temu, bezrazložno. Sve je kako ti misliš, samo nastavi tako benigno da sipaš kvržice na YU slova ;) :D

Back