goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ako stratovarius i Dream theater nisu metal:shock:,nije ni sonata. . .:SA nije metal

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako stratovarius i Dream theater nisu metal:shock:,nije ni sonata. . .:SA nije metal
Pomoci cu ti :ja fullmoon, Letter 2 Dana, replica....saki8050:Sonata Arctica ima zakon balade,ne mogu da se opredelim.....
SA je metal koliko i blink punkgoxy:Ako stratovarius i Dream theater nisu metal:shock:,nije ni sonata![]()
Dobro to je tvoja mišljenje.... . .:SA je metal koliko i blink punk
DT nisam spominjao, rekao sam za SA i to drim. Oni nisu metalBodom:jos ce sada dimmu borgir da se proglasi boy bendom :shock:
kako SA,DT i stratovarius nisu metal? :shock: ko onda jeste? Rasmus?????
Pa sta ako je tamo neko rekao da je SA metal, ja tvrdim da nije. Uporedi njih sa nekim drugim metal bendom pa vidi koliko je to onda metal. . .saki8050:Nashla sam na jednom sajtu(metal sajtu)da je sonata arctica metal,a stil Melodic Speed,a taj stil je josh Helloween,Axel Rudi Pell(imam ga na 2 cd-a koji se zovu Metal Balade,tako da jeste metal).....![]()
Power/prog.....U svakom slučaju metalBodom:sonata je power metal,to svi znaju...
Joj,ja ih mrzim... :-|+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:sad me nikodimov post na nekoj tamo temi podseti koliko sam pre slusala within temptation...
Maili Irmeli Bjorklund:Joj,ja ih mrzim... :-|
I SA jeste metal (jest' da ih ne slusham...but nevermind...).
A balade...
One and the only: Satyricon-MOTHER NORTH! :in_love:
Ja bih rekla da jeste,al' dobro...Majesty Of The Nightsky:Satyricon mi je omiljeni bend.....i ta pesma je stvarno ok, ali nije balada....