Najlepše metal i rock balade

a koju si cula pesmicu?
nije strasno . . . :D nemoj da tugujes sad... :D :D :D
evo ja nisam gledala ni jedan spot,osim revolution,koji je koliko znam dosta noviji..
to imam slucajno na cd-u..a i nemam ja puno stvari od njih..
ustvari imala sam mp3 sad samo nesto na audiu..
ma ne vredi,sve pogubim..
samo sto snimim u komp slusam,a nemam vise ni memorije u kompu..
ehhh... :roll:

ti ko da si ne znam..ja u proslosti..mislim,nista licno,samo kazem... :D
tako je sve pocelo kod mene...slusala sam heavy metal i rock,ali nenormalno se lozila na him i evanescence,pa me posle oko god.ipo dana ludenja za villeom se to smorilo i pobacala sve sto me podsecalo na njega i amy..
i okrenula se pravom metalu(to bacanje,dana kad sam cula bodome ;) )
i eto tako...sad stvarno svasta slusam..

pozz :P

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
ti ko da si ne znam..ja u proslosti..mislim,nista licno,samo kazem... :D
tako je sve pocelo kod mene...slusala sam heavy metal i rock,ali nenormalno se lozila na him i evanescence,pa me posle oko god.ipo dana ludenja za villeom se to smorilo i pobacala sve sto me podsecalo na njega i amy..
i okrenula se pravom metalu(to bacanje,dana kad sam cula bodome ;) )
i eto tako...sad stvarno svasta slusam..

pozz :P
Hoces da kazes da sam u zaostatku u odnosu na tebe:D :D . A da trenutno po cele dane slusam gansi to me brat navukao a htela sam da budem verna himu. I nisam neki karakter:roll: :roll:

Pa nisam ni trazila da mi pricas pravce posto se u to ne razumem, a ne znam ni pola od tih grupa sto si nabrojala rock slusam tek nekih godinu i po. Sta si ti slusala pre rocka ili si rodjena rokerka (ko jedna moja drugarica slikala se u majci metalice kad je imala 3 meseca, dobro to sto sad slusa narodnjake to je druga stvar)

Back