Najlepše metal i rock balade

Od Metallice gotivim manje - vise sve balade, ali ove dve najbolje prase! A to su:

Metallica - Holokaust, Harvester of sorrow, inace sa tog albuma "And Justice for all" volim i ostale hitove! 8-)

Nightwish - Coward 8-)

A od pojedinacnih izvodjaca mislim da je legendarna od Johna Lennona - You Told Me That You Hate Winter !!! 8-)

jao jao jao metalci kunem ti se da vas mnogo gotivim ... ludi ste ko struja ... nisam mogo a da ne komentarishem ovu temu ... ja sam protiv ikakve klasifikacije muzike jer je svaka klasifikacja u stvari nastala iz licemerja ... te stoga smatram da svaka pesma treba da prenese neku poruku iliti izazove neku emociju u slusaocu pa je zato i svaka pesma unikatna (plagijati nisu pesme)... zato je to, sasvim logicno, veoma subjektivno pitanje na koje nisam i necu dati konkretan odgovor ... mnogo gotivim metalce jer su extra ljudi samo vecina ima mnogo kompleksa al je**sh savrsene ljude takvi ne pokrecu svet !!!

LuThieR:
jao jao jao metalci kunem ti se da vas mnogo gotivim ... ludi ste ko struja ... nisam mogo a da ne komentarishem ovu temu ... ja sam protiv ikakve klasifikacije muzike jer je svaka klasifikacja u stvari nastala iz licemerja ... te stoga smatram da svaka pesma treba da prenese neku poruku iliti izazove neku emociju u slusaocu pa je zato i svaka pesma unikatna (plagijati nisu pesme)... zato je to, sasvim logicno, veoma subjektivno pitanje na koje nisam i necu dati konkretan odgovor ... mnogo gotivim metalce jer su extra ljudi samo vecina ima mnogo kompleksa al je**sh savrsene ljude takvi ne pokrecu svet !!!

a?pa u cemu je poenta? :D

Slim_ShadY:
Da li bi neko bio ljubazan da mi preporuci neku dobru metal baladu?
Peace people :-D

Svaka metal balada je dobra ;)
npr.
Blind Guardian - The Bard's Song - In The Forest, Lord of the rings, A Past And Future Secret...
Metallica - Fade to black,The Unforgiven ( I, II), Nothing else matters...
Iron Maiden - Strange world, Journeyman
Megadeth - Promises
Accept - Amamos la vida
Nightwish - Angels fall first
... ali samo npr. :)

Alice:
Svaka metal balada je dobra ;)
npr.
Blind Guardian - The Bard's Song - In The Forest, Lord of the rings, A Past And Future Secret...
Metallica - Fade to black,The Unforgiven ( I, II), Nothing else matters...
Iron Maiden - Strange world, Journeyman
Megadeth - Promises
Accept - Amamos la vida
Nightwish - Angels fall first
... ali samo npr. :)

...Nightwish-Sleepwalker,Walking In The Air
HammerFall-Glory To The Brave...

Back