Najlepsa zena sa kojom ste imali sex?

Beautiful-Girl-HD-Wallpaper.jpg

Muvali smo se oko 6 meseci...

Imao sam u zivotu mnogo zena, a neke su bile i bas jako, zdravo, mnogo, puno lepe.

A jedna sto je bila....Jedna je bila - bolja od najboljih glumica! :okok:

A vi?

Koja je vasa bila najbolja? :think:

Imali smo priliku da vidimo tvoju cerku na slici...
pa ako je sudeci po njoj - moze se doci do zakljucka da je najlepsa zena upravo ta - mama :p

- - - - - - - - - -

da,lepa je...prirodna...
Samo bi joj smedja kosa lepse stajala :aha:

Imao sam u zivotu mnogo zena, a neke su bile i bas jako, zdravo, mnogo, puno lepe.

A vi?

Mislim da si temu mogao i bolje podesiti.

Nije štos u tome koliko ti je lepa partnerka,
već je važnije koliko ti je prijatno sa njom !

Promaknu iz sećanja rasne lepotice, ali od žive vatre
uvek ostane ožiljak....!

Moj najbolji sex.? Naravno da sam imao ne najbolji,nego bozanski sex,sa najlepsom zenom,dvadesetog i dvadesetprvog veka.Jeste da je taj odnos bio virtuelan.
Ta zena,to je bozanska Andzelina Zoli.Moj virtuelni sex,sa Andzelinom,dogodio pernaestog Avgusta,prosle godine,jedne sparne veceri,u 21 cas.Trajao je desetak
minuta,a pamticu,taj nezaboravni dogadjaj,sve dok ne izdahnem poslednjim dahom svog zivota.

Mislim da vecina,koja ucestvuje u ovom forumu nije razumela sustinu pitanja.Pitanje ne glasi:sa kojom ste najlepsom devojkom imali sex.Pitanje je,sa kojom ste
devojkom-zenom,doziveli NAJSTRASNIJI sex.To uopste,ne mora biti neka lepotica.Ovde se radi,o najsnaznijem osecanju,koji vas je ostavio bez daha,dok ste
vodili ljubav.Dakle o jednom ljubavnom dozivljaju,koji ce vam ostati u dozivotnom secanju,bez obzira,koliko ste partnerki promenili posle toga.

Moj najbolji sex.? Naravno da sam imao ne najbolji,nego bozanski sex,sa najlepsom zenom,dvadesetog i dvadesetprvog veka.Jeste da je taj odnos bio virtuelan.
Ta zena,to je bozanska Andzelina Zoli.Moj virtuelni sex,sa Andzelinom,dogodio pernaestog Avgusta,prosle godine,jedne sparne veceri,u 21 cas.Trajao je desetak
minuta,a pamticu,taj nezaboravni dogadjaj,sve dok ne izdahnem poslednjim dahom svog zivota.

Opisi nam malo kako se dogodio taj neverovatni slucaj?

A vi?

Ne bih rekao da sam ikada bio sa nekom izuzetnom lepoticom, cistom desetkom sto bi se reklo, ali su sve bile uglavnom nesto iznad proseka. Mozda jedna devetka, ali njoj su se vec priblizile tridesete tako da se to bas i ne racuna. Kakve god da su bile za sebe su sve umisljale da su desetke. :lol:

'bem li ga, uvek sam bio sa lepoticama, jer mi se može.
A koja je bila najlepša ?! Besmisleno je porediti, jer su sve bile lepotice, kako u licu tako i u telu...

To mi je i "slaba tačka", jer sam "mnogo izbirljiv" , pod navodnike stavljam jer ja to ne smatram za slabu tačku.

Stvarno, koja je ideja iza ove teme ?! Jel treba da opišemo od glave do pete najlepšu devojku sa kojom smo bili ?
Šta ako je za nekoga najlepše sa čime je bio nešto kao "kratkonoga celulitara neobrijanih grudi i grbavih leđa..." ?

Neznam da li se Grof Vronski,slaze sa mojim misljenjem,ali najbolja,i najlepsa zena sa kojom smo bili,svakako je ona poslednja.Ono sto covek dozivljava
sada,potire ,sve ono,sto je bilo nekada.Kao sto nam je i dan,najlepsi ovaj,danasnji dan,tako je i sa zenama-devojkama.Najsladja,najbolja,naj-sexi,je ona,koja je sada,
tu,pored nas.

Neznam da li se Grof Vronski,slaze sa mojim misljenjem,ali najbolja,i najlepsa zena sa kojom smo bili,svakako je ona poslednja.Ono sto covek dozivljava
sada,potire ,sve ono,sto je bilo nekada.Kao sto nam je i dan,najlepsi ovaj,danasnji dan,tako je i sa zenama-devojkama.Najsladja,najbolja,naj-sexi,je ona,koja je sada,
tu,pored nas.

aha tripuj se i dalje

Back