NAJLEPSA NOVOSADJANKA?

• Začetnik teme Začetnik teme neko u prolazu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DOKONI UM:
Ne sasvim...ajde još neki putopis, nešto malo na istok.
mani se hajvejova, hajbildinga...

Na istok. . . Pa znam za jedno malo mestasc na levoj obali Tise na severu Banata. Ali to je skoro tu. . .
Sto se tice istoka tamo nisam zalazio i ne spoznajem bas nabolje stvari ali iz onoga sto sam video, jedino Japan bi mogao da se izdvoji kao normalna zemlja i Australija i Izrael. Ostalo. . .

. . .:
DOKONI UM:

Na istok. . . Pa znam za jedno malo mestasc na levoj obali Tise na severu Banata. Ali to je skoro tu. . .
Sto se tice istoka tamo nisam zalazio i ne spoznajem bas nabolje stvari ali iz onoga sto sam video, jedino Japan bi mogao da se izdvoji kao normalna zemlja i Australija i Izrael. Ostalo. . .
Zaboravio si Irak :lol:

milost:
. . .:
DOKONI UM:

Zaboravio si Irak :lol:
Ne bih Irak, danas je tamo malo lose biti domorodac tako da bih ga zaobisao :P

Najlepsa Novosadjanka je neko ko se ne uklapa u sablon nitnicavih torbica, spicastih jeftinih cipela, plave ispeglane kose, farkama ispod pupka (kako god one stajale) i majici padajucih ramena!
Najlepsa novosadjanka je svoja, drugacija, najlepsa novosadjanka vodi racuna o svom telu (CELULITU), o svojim noktima i kosi isto koliko vodi racuna i o svojoj glavi! Najlepsa novosadjanka ide u pozoriste, u Sinagogu na Vojvodjanse simfonicare, cita knjige i poznaje filmove. Najlepsu novosadjadjanku ne fasciniraju besni automobili i frajeri sa majmunkama.
Najlepsa novosadjanka vozi bicikl, klizaljke i ide na strand(jer je nije blam da se skine). Ima mnogo najlepsih novosadjanki u Novom Sadu i mnoge novosadjanke koje sebe smatraju jednom od njih bi prevashodno morale ispuniti ove kriterijume!

E pa sasvcim cu ti jednostavno odgovoriti. Kazes, nije ti jasno sta znaci "svoja" ?
To znaci da najlepsa novosadjanka ne podleze uticajima gomile. Ima svoj stav i svoj ukus bez obzira na to sta joj nekakva kvazi kultura i kvazi-fensi-trendovi diktiraju. A sto se muskarca tice, mnoge osobine bi se poklopile sa osobinama najlepse novosadjanke. Dakle to nije onaj "smeker" sa majmunkom na glavi, fudbalerskim stilom i oblacenja i razmisljanja, koji mase kljucevima od svog stana(da zavara trag da nema kola). Takvih je pun grad! Toga se uzasavam! "Ja sam frajer: "sto sam veci seljak-to sam veci macan", mirisem na Kavalija, a ovamo pljujem i psujem, i u glavi imam mozak velicine graska". E pa gde su oni dani kada se cenio momak sportista koji studira elektrotehniku, ume da prica, a ne samo da sedi po kafanama i vrti kutiju Marlbora. Dakle, sta bi bio po meni najlepsi novosadjanin, prosudi sam.

nsbee:
milost:
DOKONI UM:
"KOMŠIJA" BORA
:lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:
komsinica sa trinaestog sprata :lol: :lol: :lol: :lol: Kada bolje razmislim ima ih vise.Ma nsbee definitivno.Bas me interesuje sta ce da kaze na ovo,odnosno kako prihvata komplimente?! :lol: :lol: :lol:

HVALA!!! :oops: :D :D
Samo hvala,taman sam mislio da ces da se hvalis,pa da ti isporucim recenicu,da je skromnost vrlina,a ono nista.Bah,bas steta. :evil: :evil: :lol: :D :)

Objektivac:
Najlepsa Novosadjanka je neko ko se ne uklapa u sablon nitnicavih torbica, spicastih jeftinih cipela, plave ispeglane kose, farkama ispod pupka (kako god one stajale) i majici padajucih ramena!
Najlepsa novosadjanka je svoja, drugacija, najlepsa novosadjanka vodi racuna o svom telu (CELULITU), o svojim noktima i kosi isto koliko vodi racuna i o svojoj glavi! Najlepsa novosadjanka ide u pozoriste, u Sinagogu na Vojvodjanse simfonicare, cita knjige i poznaje filmove. Najlepsu novosadjadjanku ne fasciniraju besni automobili i frajeri sa majmunkama.
Najlepsa novosadjanka vozi bicikl, klizaljke i ide na strand(jer je nije blam da se skine). Ima mnogo najlepsih novosadjanki u Novom Sadu i mnoge novosadjanke koje sebe smatraju jednom od njih bi prevashodno morale ispuniti ove kriterijume!
Ovaj/ova je 100% upravu!

Back