DOKONI UM
Iskusan
- Poruka
- 6.928
Ne sasvim...ajde još neki putopis, nešto malo na istok.
mani se hajvejova, hajbildinga...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po meni je Rusija,pogotovo Moskva,ali voleo bi zaista da posetim Kinu i IndijuDOKONI UM:Ne sasvim...ajde još neki putopis, nešto malo na istok.
To ti iz iskustva?milost:A i ruskinje su mocne,veoma lepo izgledaju,a garantujem da najbolje umeju da zavode,i da je malo muskaraca koji mogu da im odole,ali nemojte nikada da pijete sa njima.Ostacete na patosu.

DOKONI UM:Ne sasvim...ajde još neki putopis, nešto malo na istok.
Zaboravio si Irak. . .:DOKONI UM:Ne sasvim...ajde još neki putopis, nešto malo na istok.
Na istok. . . Pa znam za jedno malo mestasc na levoj obali Tise na severu Banata. Ali to je skoro tu. . .
Sto se tice istoka tamo nisam zalazio i ne spoznajem bas nabolje stvari ali iz onoga sto sam video, jedino Japan bi mogao da se izdvoji kao normalna zemlja i Australija i Izrael. Ostalo. . .

Ne bih Irak, danas je tamo malo lose biti domorodac tako da bih ga zaobisaomilost:Zaboravio si Irak. . .:DOKONI UM:Ne sasvim...ajde još neki putopis, nešto malo na istok.
Na istok. . . Pa znam za jedno malo mestasc na levoj obali Tise na severu Banata. Ali to je skoro tu. . .
Sto se tice istoka tamo nisam zalazio i ne spoznajem bas nabolje stvari ali iz onoga sto sam video, jedino Japan bi mogao da se izdvoji kao normalna zemlja i Australija i Izrael. Ostalo. . .![]()

Ma Beogradjanke su najlepse, verujte mi na rec! :wink:neko u prolazu:ko je to?(po vama) Odnosno zasto bas ona(ta)?
P.S:Nadam se samo da nije Natasha Bekvalac![]()

komsinica sa trinaestog sprataDOKONI UM:"KOMŠIJA" BORA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kada bolje razmislim ima ih vise.Ma nsbee definitivno.Bas me interesuje sta ce da kaze na ovo,odnosno kako prihvata komplimente?!

milost:komsinica sa trinaestog sprataDOKONI UM:"KOMŠIJA" BORA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kada bolje razmislim ima ih vise.Ma nsbee definitivno.Bas me interesuje sta ce da kaze na ovo,odnosno kako prihvata komplimente?!
![]()
![]()
![]()
ops:

Samo hvala,taman sam mislio da ces da se hvalis,pa da ti isporucim recenicu,da je skromnost vrlina,a ono nista.Bah,bas steta.nsbee:milost:komsinica sa trinaestog sprataDOKONI UM:"KOMŠIJA" BORA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HVALA!!!ops:
![]()
![]()

Pa ti si proglasena za musko,pored mog komplimenta,ovo mora da je bolelo.Mene jestensbee:ne "sam"... sama![]()

Da super hot zenska,ali izgleda da ja moram da povecam dioptriju,jer vise nisam siguran da li sam te doboro video.nsbee:pa sta cu kad covek ne zna kako izgledam!![]()
Ovaj/ova je 100% upravu!Objektivac:Najlepsa Novosadjanka je neko ko se ne uklapa u sablon nitnicavih torbica, spicastih jeftinih cipela, plave ispeglane kose, farkama ispod pupka (kako god one stajale) i majici padajucih ramena!
Najlepsa novosadjanka je svoja, drugacija, najlepsa novosadjanka vodi racuna o svom telu (CELULITU), o svojim noktima i kosi isto koliko vodi racuna i o svojoj glavi! Najlepsa novosadjanka ide u pozoriste, u Sinagogu na Vojvodjanse simfonicare, cita knjige i poznaje filmove. Najlepsu novosadjadjanku ne fasciniraju besni automobili i frajeri sa majmunkama.
Najlepsa novosadjanka vozi bicikl, klizaljke i ide na strand(jer je nije blam da se skine). Ima mnogo najlepsih novosadjanki u Novom Sadu i mnoge novosadjanke koje sebe smatraju jednom od njih bi prevashodno morale ispuniti ove kriterijume!