TEP3A
Aktivan član
- Poruka
- 1.283
Mnogo lepih Novosadjanki na http://maturanti.gradjanski.co.yu/ pa vi sami presudite!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oo pa hvala hvala!pumps:Definitivno najljepsha novosadjanka je GUCCI NOVOSADJANKA
ops:

Pa posto sam FENOMEN ima prava na sve i mogu da radim sta ja hocu i da pricam sta god hocu a vama ako se to ne svidja.... Znas kako me bas briga!DOKONI UM:FENOMEN alno je što ti sebi sa dva posta daješ za pravo da pametuješ ovdi :-)
fenomen#10:Ta Zorica sto vodi fokus na delti je kraljica, nije ona kriva sto se zaljubila u fudbalera, pa jos najboljeg i najzgodnijeg fudbalera vojvodine... koji bi to fudbaler bio nego Milan Davidov! Pa nije ni ona luda!! :-D

Pa posto je ocigledno star,izgleda mu ostaje da samo hvata muve u letubracakokic:Stari hvatac muva.....![]()
:wink:fenomen#10:Vrlo dobro poznajem doticnu, i to sto gore pise su budalastine, i najmanje si pozvan-a da komentarises osobu koja je dobra, normalna i pametna devojka, a da ne pricam da si sebi dao-la slobodu da pricas o njenim glasovnim mogucnostima jer sa tim ocigledno nemas veze sa zivotom...Ali dobro, nisi ti kriv-a sto si osoba sa niskim nivoom inteligencije i ne doraslom da komentarises osobu kao sto je Sladja Ivanisevic, da je vrlo dobro poznajes smejao-la bi se sebi sto si sve ove gluposti napisao-la...
gucci_novosadjanka:ma fenomen si ti, majke mi samo se cepachim na tvoje komentare!
pazi, obarash rekorde.......u tri rechenice stavish 3000 budalashtina, nije ni to lako.....samo mi reci koliko dugo si razbijao/la glavu dok nisi srochio/la one rechenice sa "rechima hvale" o Sladji?![]()
gucci_novosadjanka:josh kad bi se ti pitao/la shto se tiche mojih slika.....nazivaj ti mene kakvim hocesh imenima i lepi mi epitete bilo koje vrste....apsolutno me ne zanima, ali molim te nemoj da se izlupavash o ljudima koje verovatno i ne poznajesh...mnogo je nisko...po tebe!
Nisam ni sumnjaosecreto:gucika,po odabiru slika koje stavljas u profil vidi se odnos tvoje ineligencije