Pa je l govorimo o tezini ili prakticnosti? Svetsku ni ja ne bih studirala nikad, izuzetno je teska i ne zanima me. To sto zvuci zanimljivo - zvuci dok ne upises fakultet. I nemoj da se vodis time kako ti neki faks zvuci. Nemoj da te plase ekonomijom. Posto je to masovni fax, pola odeljenja mi je tamo, ima da se uci ali nije lose. I ne mitomanizujem (

) filoloski, samo mi je smesno sto govoris kao da je svaki smer iste tezine, ali 'ajde. Kao sto je nekada postojao PMF, i na njemu smerovi kao sto su geografija i matematika - pa ispadne da su podjednako tesko. Na kom su ti smeru ortaci na fil? Inace ne bih bas da predajem decici, radije bih u druge vode... Otom potom, prvo da zavrsim.
A da je dokazano najlaksi, stvarno...Evo ja ti dokazujem da je ekonomski dokazano najlaksi, zavrsilo ga pola moje familije... ???? 
Ja bih mogla da zavrsim ekonomski, ali nisam tip osobe da se bavim tim poslom, da se cimam tamo-vamo, ruckovi, ovo ono... A s druge strane ne zelim da budem osrednji ekonomista koji radi eto u kancelariji i smara se, jer osrednja nikad bila nisam.

Nemoj samo da se cimas ako obnovis jednu godinu na ek, ali ako zagrejes stolicu, za 5 godina ga sigurno zavrsavas. Sta ti je druga opcija ako ne ekonomija?