Najkraci period,izmedju 2..ili vise muskarca

Jesam, bas sam se bojala da ne zatrudnim pa da ne znam ni koji je cale, kukala mu majka, a proslo samo 3 sata izmedju. A ne koristim ti ja zastitu nikakvu, verujem da se to ispere posle tushem. I onda sam zatrudnela i kaze cika doktor da ni on ne zna koji je otac, kaze obojica pomalo. I sad zivimo srecni i zadovoljni nas troje i dete :heart:

Blah...ja se taman ponadala da više ne držim rekord...xD

output.gif

:lol:

Pa neka, mogu ja da dam i veci doprinos u vidu malko duzeg posta. Ih, bar mi to nikad nije problem- da se raspisem ;).

Imao si jos neka pitanja.
Nije mi bila frka da li cu zatrudneti, koristila sam zastitu. Pilule i kondom.
O ovom pitanju odgovornosti nisam nikad razmisljala. Meni su muski i zenski tu nekako jednaki. Oboje ucestvuju u pravljenju deteta, oboje snose podjednako odgovornost prema detetu, partneru, sebi...

Hvala na doprinosu ovoj temi..zaista.No,kad je odgovornost..ne bih se slozio.Promiskuitet zene donosi nedomice ,ko je otac.

Pitanje je za zene.Koji je najkraci period u kom ste promenuli partnera u sexu.Da li ste imali frku zbog eventualne trudnoce,jer bi otac deteta bio nepoznat.Imaju li zene vecu odgovrnost u tom slucaju,moralnu,i svaku drugu prema ocu..prema detetu.

ovaaaj ...
jedna moja ... :rumenko: ... tamo neka, ne znate je ....

od sumraka do svitanja ....

pa sračunajte....

misim, ne znate je, nemoj da insistirate.

Back