gost 444208
Domaćin
- Poruka
- 3.165
Pa koja ti informacija treba za moj podznak?zavisi i od geografskog polozaja,ne postoji tabela sa satnicom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa koja ti informacija treba za moj podznak?zavisi i od geografskog polozaja,ne postoji tabela sa satnicom.

Pa koja ti informacija treba za moj podznak?
otisak prstaNije bas toliko emotivac ovaj moj decko.Ali da su empatičnimdo neba tačno je. Ovaj moj plakao kad gledao crtać Kralj lavova![]()

O da, jako dobro sagledavaju realnost, al me izluđuje sa promenama raspoloženja, sa njim sve kao po stakluNije bas toliko emotivac ovaj moj decko.
Mene iznenadi kad mi kaze nesto, bukvalno me "drmne" , bolji savet mi da od odrasle osobe![]()
Lepo pitamotisak prsta
Jel vidis da sam pogodio za rakaO da, jako dobro sagledavaju realnost, al me izluđuje sa promenama raspoloženja, sa njim sve kao po staklu![]()
Idi na Google upiši natalnaa karta pa prati dalje uputstvaLepo pitam
pretpostavljam da je tinejdzer, normalnoO da, jako dobro sagledavaju realnost, al me izluđuje sa promenama raspoloženja, sa njim sve kao po staklu![]()
Za mog Račića jesiJel vidis da sam pogodio za raka
Malo stariji al i dalje je u fazonu Il se smejem do suza Il sam besan i ne prilazi mipretpostavljam da je tinejdzer, normalno

njegova cura?Inače, devojčica mu je jarac @andjelijaa mišljenje![]()
I za vaguZa mog Račića jesi![]()
sta za vage? ponovi mi ako te ne mrzi...I za vagu
Neka mi Andja kaze.trazi mi i drzavu i tacan minut…Idi na Google upiši natalnaa karta pa prati dalje uputstva
Kazu da su najlepsi horoskopski znak.dobrice.sta za vage? ponovi mi ako te ne mrzi...
Ja uvek na Bambija,kad sam presla 5,7 onda sam se smejala odsecanju glava u Gospodaru PrstenovaAli da su empatični do neba tačno je. Ovaj moj plakao kad gledao crtać Kralj lavova![]()

a muskarci?Kazu da su najlepsi hotodkopski znak.dobrice.
Aman, pa valjda znaš u kojoj si državi rođen a pitaj roditelje u koliko tačno h, taj podatak je jako bitan.Neka mi Andja kaze.trazi mi i drzavu i tacan minut…

)Pomalo hladniKazu da su najlepsi horoskopski znak.dobrice.
Zavisi,Rakovi su generalno nezni za zenske Jarceve. U tom slucaju bolja obrnuta kombinacija jer Jarac je muski znak. Zavisi od njegovog Marsa (Kakva mu je energija). Jarici ne vole lenjost a zavisi i ona dal je tipican znak.Inače, devojčica mu je jarac @andjelijaa mišljenje![]()
Majka nije ziva,otac kaze ujutru oko 5Aman, pa valjda znaš u kojoj si državi rođen a pitaj roditelje u koliko tačno h, taj podatak je jako bitan.
distancirani, daPomalo hladni