Bumbar
Ističe se
- Poruka
- 2.779
I najinteligentniji znak zajedno sa vodolijom,nije da se hvalim,ali tako jepedantne i perfekcionisti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I najinteligentniji znak zajedno sa vodolijom,nije da se hvalim,ali tako jepedantne i perfekcionisti
Negde sam procitala u drugoj polovini zivota dominira podznak, kod svih nas.Možda mu proradi ovaj ovan u podznaku
Udarice je rogovima hahahaMožda mu proradi ovaj ovan u podznaku
to podznak posle 30-e ne postoji,zavisi od Marsa.Možda mu proradi ovaj ovan u podznaku
Idealna zanimanja: pisac, novinar, kritičar, analitičar, ekonomista, matematičar, administrator, diplomata, lekar, bolničar, krojač, konobar, precizni mehaničar,fizičarpa to je sto posto tacno![]()
pa to je sto posto tacno![]()
i sta oces da kazes, sve to mozes lagano da budes ?Idealna zanimanja: pisac, novinar, kritičar, analitičar, ekonomista, matematičar, administrator, diplomata, lekar, bolničar, krojač, konobar, precizni mehaničar.
Neeei sta oces da kazes, sve to mozes lagano da bydes ?
lekar ne,lekari su 12 polje i Neptun,12p je bolnica.Idealna zanimanja: pisac, novinar, kritičar, analitičar, ekonomista, matematičar, administrator, diplomata, lekar, bolničar, krojač, konobar, precizni mehaničar,fizičar
evo,lencuga!Nspravi mi ti.mrzi da se bakcem
da,guglIma li neko tumačenje za Pluton u Ribi
a šta, nije tačno da podznak postaje glavni kasnje u životu?to podznak posle 30-e ne postoji,zavisi od Marsa.
ŠkorpijaNegde sam procitala u drugoj polovini zivota dominira podznak, kod svih nas.
u smislu?Opisuje tvoju licnost,
upsfizicki izgled
u smislu karaktera,podznak ili asc si tiu smislu?
Neka mešavina znaka i podznaka?
onda posmatras gde ti se nalazi vladar podznaka da bi opisala izgledups
znači da ne ličim na kozu![]()
Pa šta je znak ako ne karakter?u smislu karaktera,podznak ili asc si ti
Vladar vodolije je... ?onda posmatras gde ti se nalazi vladar podznaka da bi opisala izgled