Zagor BG:
choky:
Sitroen 2CV i Lade(stare)- zahtevaju minimum odrzavanja. Zna li neko kakva je ova nova Lada 111? Dali je pouzdana kao one stare ili su i rusi poceli da se mangupiraju?
Slažem se sa tvojim izborom. Što se tiče nove lade 110 i 111 razgovarao sam sa jednim taksistom na gas stanici. Rekao je da je on tu ladu kupio u oktobru prošle godine i prešao sa njom 38000 km i da je već rastresena. Isto tako njegovom kolegi je pukla korpa lamele na 25000 km. Dva automobila na toliko prodatih lada nije neki pokazatelj ali neka se čuje. POZDRAV!
Kol`ko para, tol`ko muzike. Ali za ove nase puteve prepune kratera jeftino i prakticno resenje. U sustini, to je jedini nov auto o kome mogu da razmisljam, naravno izuzimajuci juga koji nije auto

Uradi se zastita, pritegnu se tapacirunzi i malo se zazmuri na rusku zavrsnu obradu, i sasvim prihvatljivo 8) Makar se ne brinem za lopove i cenu delova! Dacija je tu negde sa cenom, ali o njoj ne znam za sad nista, a rusi imaju svoje standardne mane koje znam, pa mi je nekako lakse. Pozdrav!