Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
glupost
ja sam taj B,veruj mi a znam likove iz te gimnazije,koji su mnogo znanja imali nego ja.
ne po tome sto sam ja bio los djak u gimnaziji mojoj,bio sam super djak,ali jednostavno radili su neke stvari koje se i na fakultetima radi,i mnogo im je bilo lakse za neke predmete i to je cinjenica.
nisam to rekao,izvrces reci,ali bas seres teze.drugo takvih ljudi kao osoba B je procentualno mnogo malo.
drugo poredjenje je mnogo nebitno,jer realno ako imas 50 ljudi iz obicne gim i 50 iz mat. veca je verovatnoca da je znanje po pojedincu vece kod mat. gimnazijalaca.ja nisam iz mat. gimnazije,samo pricam objektivno na osnovu iskustva.
to sto ti tripujes da ces da budes expert,ja bih stvarno voleo,ako imas zelju i ako uspes da radis mnogo,ali ne mozes da tripujes nesto iz srednje o necemu sto je na mnogo vecem stupcu.
Izvini brate, ali ili ti ne znas sta pises ili ja ne umem da citam .

Naravno da je bitno poredjenje . Ti nisi statisticar . Gde su tebi ankete i anketice u kojima ispitujes sve ovo , pa si iz "zdravorazumskog" razmisljanja dosao do zakljucka "Realno ako imas 50 ljudi iz obicne gim i 50 iz mat. veca je verovatnoca da je znanje po pojedincu vece kod mat. gimnazijalaca " . Tako povrsno obradjeno . To je idealizovanje situacije . Ne mozes (zapravo mozes, ali nije ispravno) da tako gledas na situaciju . Moje reci nisu bile da ucenik iz matematicke gimnazije zna manje od ucenika iz prirodne, ne, moje reci su bile da ne mora nuzno da sledi tako nesto .
Sto se tice mog "tripa" mislim da nisi ukontao neke stvari . Ovo uopste nije moje tripovanje . Svako u zivotu ima svoju viziju sta zeli da bude . Ti imas viziju da vozis dobar auto, zivis u stanu sa trocifrenim brojem kvadrata i ko zna sta jos, moja vizija da budem neko i nesto u zivotu . "Tripujes" je ovde iskorisceno u kranje netacnom i uvredljivom kontekstu . I sigurno verujem da bi stvarno voleo