Najinteresantnija liga regiona

Da li se radujete početku domaće lige

• neee, domaći fudbal me apsolutno ne zanima

• ne, ali kada bi se malo poboljšao kvalitet i infrastruktura...

• da, ali slabo idem na stadione

• da, i planiram redovno posjećivati stadione

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma pričao sam sa nekim momcima iz Niša ja sam za neku vrstu fuzije ta dva kluba ali oni kažu da to nema šanse da se desi e kad nema nek se je..bu ti njihovi gradski oci nemaju ni u jednom sportu vrhunski klub sve po nižim ligama a ta dva kluba predstavljaju konkurenciju jedan drugom i polove ionako siromašan budžet.

Ispade da BASK i NP mogu a ovi Niški ne mogu. Politika kad umješa prste nema ništa gore, i onda se pitamo kako ispade Voša od Vaduza

Poslednja izmena:
Ma pričao sam sa nekim momcima iz Niša ja sam za fuziju ta dva kluba ali oni kažu da to nema šanse da se desi e kad nema nek se je..bu ti njihovi gradski oci nemaju ni u jednom sportu vrhunski klub sve po nižim ligama a ta dva kluba predstavljaju konkurenciju jedan drugom i polove ionako siromašan budžet

Pa eto vidis,oni su najvise odgovorni sto im klub pliva u 3. ligi ;) Bio bi pun pogodak da Nis ima superligasa,tada bi liga bila uravnotezena...

Pa eto vidis,oni su najvise odgovorni sto im klub pliva u 3. ligi ;) Bio bi pun pogodak da Nis ima superligasa,tada bi liga bila uravnotezena...

Pošto je tema ovakva kakva jeste da umješam i nas u priču, slična je donekle, recimo iako i danas ima u BL dosta navijača vječitih ali Grad se čak i kad smo ispadali iz 1. lige nikad nije mirio sa tim da se Borac pusti niz vodu i da se samo navija za vječite, a izlazili su na površinu kojekakvi lokalni klubovi najavljivali se u naseljima megalomanski projekti novih stadiona i jačanje lokalnih klubova tipa: Omladinac, BSK, Sloga Trn... a najveći gradski klub tonuo ali navijači se nikad nisu mirili s tim. Organizovani su protesti... i ima i do navijača odnosno građana niša. Zašto ne podignu svoj glas zašto se mire s tim da treći grad po veličini u državi nema godinama radnički u JSL

Poslednja izmena:
Pošto je tema ovakva kakva jeste da umješam i nas u priču, slična je donekle, recimo iako i danas ima u BL dosta navijača vječitih ali Grad se čak i kad smo ispadali iz 1. lige nikad nije mirio sa tim da se Borac pusti niz vodu i da se samo navija za vječite, a izlazili su na površinu kojekakvi lokalni klubovi najavljivali se u naseljima megalomanski projekri novih stadiona i jačanje lokalnih klubova tipa Omladinac, BSK, Sloga Trn... a najveći gradski klub tonuo ali navijači se nikad nisu mirili s tim i ima i do navijača odnosno građana niša. Zašto ne podignu svoj glas zašto se mire s tim da treći grad po veličini u državi nema godinama radnički u JSL

Ovo sto si ti rekao fuzija je najbolja ideja. Odlican potez su napravili Sevojno i Sloboda. Sevojno je predgradje Uzica,koje nije imalo neku veliku podrsku navijaca,fuzijom sa Slobodom napravili su jedan jak gradski klub.Koliko znam Uzicani favorizuju Zvezdu,al sada navijaju i za Slobodu.

Čekaj brate ti si koliko vidim beograđanin i logično je da voliš vječite i navijaš primarno za njih a ne za neke niželigaše iz naselja ali problem je što Zvezda gdje god izađe iz BG ima 90%podršku na stadionu, gdje je onda tu draž. Plus ajde i nisu problem ti manji gradovi ali kad su već ušli u ligu onda da ih podrži njihov grad i napuni stadion i navija za njih a ne vječite. Nego to se sve svodi uđe Inđija ili Javor i onda to je klub 2 ili 3 čovjeka nema publike nema ništa i još postanu filijale vječitih i ***
A da je Niš u ligi ne bi bio ničija filijala, vječiti bi se donekle pribojavali atmosfere tamo bilo bi mnogo zanimljivije i bolje za naš fudbal ali treba pomoći i tom Nišu da oživi izgraditi im terene podržati omladinsku školu opremom trenerskim kadrom, a tu savez a posredno i država pada na ispitu

Видиш, грешиш. Нико не би био задовољнији од мене да се појави трећи клуб који би био и бољи од Партизана и Звезде, а најреалније да би то била Војводина. А онда видим оног мајмуна Буторовића и кажем 'хвала Богу, добар је наш Ђура'. Онако изгледа председник клуба који је најближи 'вечитима'. Па онда није ни чудо што сви навијају за њих.

То што сви навијају за Партизан или Звезду јесте девијација, али шта да радимо, не можемо да преваспитамо народ.

И уопште се не слажем да Нишу треба помоћи. Ако град од 300 000 становника, други по величини у Србији није у стању без ичије помоћи да организује пристојан клуб и оспосби какав-такав стадион, онда не треба ни да се такмичи у Првој лиги. Је л' Суботици неко помогао?

A sta ako FK Sindjelic udje u JSL ? Klub je isto iz Nisa. Sad je na vrhu startovao sezonu,a u prosloj je bio 5. ? Tada bi Nis dobio superligasa ?

Синђелић није имао ту амбицију. Синђелић је утакмицу у Нишу проив Н. Пазара (3:1 за Пазар) продао. Стицајем прилика сам имао информацију о томе, а ко је пратио кладионицу могао је да се увери како се квота суновратила преко ноћи.

Расим је отворио неколико радних места у социјалној служби у Нишу (министар је, може му се) у замену за три бода. Тако то иде.

Da, da završimo s tom pričom nije problem da Niš ima jak i Sinđelić i još neke klubove ali u ovakvoj situaciji kad se njihov gigant srozao kad je u gradu sport gotovo izumro da oni ne mogu napraviti fuziju i naći neko rješenje... pa to je za uštro..jiti gradonačnika na gradskom trgu pred svima, za primjer ostalima :D

"Bastiani", razumijem ja šta ti pričaš ali ne ide ni ovako. Vidjećeš koliko je ljepše sad kad je ušao Radnički Kragujevac a tek još da imenjak iz Niša uđe. Meni je to baš žalosno gledati recimo - neko dan u Subotici onoliko navijača Zvezde a onoliko mizerna grupica za Spartak mada ima i mnogo gorih primjera a momci igraju srcem i pobjediše višestruko skuplji tim, i zaslužili su da ih grad podrži maksimalno a ne nož u leđa od sugrađana

Poslednja izmena:
Da, da završimo s tom pričom nije problem da Niš ima jak i Sinđelić i još neke klubove ali u ovakvoj situaciji kad se njihov gigant srozao kad je u gradu sport gotovo izumro da oni ne mogu napraviti fuziju i naći neko rješenje... pa to je za uštro..jiti gradonačnika na gradskom trgu pred svima, za primjer ostalima :D

"Bastiani", razumijem ja šta ti pričaš ali ne ide ni ovako. Vidjećeš koliko je ljepše sad kad je ušao Radnički Kragujevac a tek još da imenjak iz Niša uđe. Meni je to baš žalosno gledati recimo - neko dan u Subotici onoliko navijača Zvezde a onoliko mizerna grupica za Spartak mada ima i mnogo gorih primjera a momci igraju srcem i pobjediše višestruko skuplji tim, i zaslužili su da ih grad podrži maksimalno a ne nož u leđa od sugrađana

Potpuno si u pravu brate.Zar nije lepse kad Partizan i Zvezda dodju u Novi Sad i kad tu imate 10 000 ljudi na stadionu a vise od pola navija za domaci klub,onda ni njima nije svejedno.Sad protiv Radnickog KG je bilo 8 000 ljudi i bile su dve brojne navijacke grupe.Sigurno je da bsk nece dovesti te ljude na stadion.
Sto se tice Radnickog iz Nisa i toga sto oni sa onakvom podrskom publike i navijaca nisu u prvoj ligi.Protiv Zvezda i Partizana oni bi mogli imati preko 15 000 ljudi cim se sredi stadion malo,znam kakav je mentalitet ljudi na jugu ali ocigledno da vise volimo metalac,hajduk,bsk koji zajedno u proseku nemaju ni 100 ljudi po mecu!

И уопште се не слажем да Нишу треба помоћи. Ако град од 300 000 становника, други по величини у Србији није у стању без ичије помоћи да организује пристојан клуб и оспосби какав-такав стадион, онда не треба ни да се такмичи у Првој лиги. Је л' Суботици неко помогао?

Синђелић није имао ту амбицију. Синђелић је утакмицу у Нишу проив Н. Пазара (3:1 за Пазар) продао. Стицајем прилика сам имао информацију о томе, а ко је пратио кладионицу могао је да се увери како се квота суновратила преко ноћи.

Расим је отворио неколико радних места у социјалној служби у Нишу (министар је, може му се) у замену за три бода. Тако то иде.

Prvo Nis ne moze sam sebi pomoci da prezivi. Ovde narod nema leba da jede a ne da pravi stadion koji kosta ko zna koliko miliona evra. Sve sto se ovde zaradi ode za BG, sve sto se ovde proda sav novac ode u BG. Pa covece mi smo davali novac za Avalski toranj. Ako smo mi davali pare za taj toranj koji nam ne znaci ama bas nista valjda moze drzava da pomogne da se Nis malo pokrene sa mrtve tacke. Ovde su ljudi zeljni sporta ali dzaba kada je ceo grad zaglibio u zivo blato i nema koga da mu pruzi pomoc.
Sto se tice Sindjelica on je imao ambicije da udje u prvu ligu ali Djordjevic (potpresednik FSS-a) koji drzi Sindjelic nije mogao u drugom delu sezone finansijski da isprati sve troskove koje su mu se nametnule. I tacno je da je prodata utakmica Pazarcima i zbog toga Sindjelic nikada nece biti u fuziji sa Radnickim jer ga mutni ljudi vode.

Prvo Nis ne moze sam sebi pomoci da prezivi. Ovde narod nema leba da jede a ne da pravi stadion koji kosta ko zna koliko miliona evra. Sve sto se ovde zaradi ode za BG, sve sto se ovde proda sav novac ode u BG. Pa covece mi smo davali novac za Avalski toranj. Ako smo mi davali pare za taj toranj koji nam ne znaci ama bas nista valjda moze drzava da pomogne da se Nis malo pokrene sa mrtve tacke. Ovde su ljudi zeljni sporta ali dzaba kada je ceo grad zaglibio u zivo blato i nema koga da mu pruzi pomoc.
Sto se tice Sindjelica on je imao ambicije da udje u prvu ligu ali Djordjevic (potpresednik FSS-a) koji drzi Sindjelic nije mogao u drugom delu sezone finansijski da isprati sve troskove koje su mu se nametnule. I tacno je da je prodata utakmica Pazarcima i zbog toga Sindjelic nikada nece biti u fuziji sa Radnickim jer ga mutni ljudi vode.

Није то прича за овај пдф. али од срца бих ти сугерисао да изађеш из тог трипа "Београд пљачка Ниш и целу Србију". То нема везе с мозгом, али, рекох, није прича за ово место.

То за авалски торањ је смешно. Као прво, авалски торањ уопште није толико скуп као што се мисли (зато су га и обновили), друго, ако је Ниш и дао неки динар, није то било много и треће, бесмислица је да је торањ од користи само за Београд. Заправо је обрнуто, једино што је торањ иконична слика Београда па је згодан за те манипулације типа да Београд пљачка Србију.

И ово последње те нисам разумео. Кога воде мутни људи: Радничког или Синђелић?

Није то прича за овај пдф. али од срца бих ти сугерисао да изађеш из тог трипа "Београд пљачка Ниш и целу Србију". То нема везе с мозгом, али, рекох, није прича за ово место.

То за авалски торањ је смешно. Као прво, авалски торањ уопште није толико скуп као што се мисли (зато су га и обновили), друго, ако је Ниш и дао неки динар, није то било много и треће, бесмислица је да је торањ од користи само за Београд. Заправо је обрнуто, једино што је торањ иконична слика Београда па је згодан за те манипулације типа да Београд пљачка Србију.

Itekako ima veze...ne znam kada si upoređivao plate,cene i zaposlenje juga Srbije i severa?
Moji kumovi otišli kode nekih rođaka u Leskovac i za nekih 4-5 hiljada dinara uzeli komplet klincima za školu - od svesaka do školskih torbi.
Kažu da je jeftino jer nemaju za koga da dižu cene...milion kilometara je Niš i ceo jug Srbije daleko od Beograda po obrtu novca.

Skrecemo sa teme ali nisam rekao da BG pljacka vec da se sav novac sliva tamo. Znas ono: "Srbija radi Beograd se gradi". Ne mislim na beogradjane nego na vlast koja je u Beogradu. I nije bio jeftin preko 10 miliona evra od kojih je 80% uzeto iz drzavnog budzeta.
Mutni ljudi su u Sindjelicu odnosno njihov predsednik koji je i potpredsednik FSS-a i desna ruka Toleta Karadzica. Nisu naivni ni iz Niskog Radnickog ali oni makar nisu ljudi iz podzemlja vec bivsi fudbaleri ili sportisti.

Back