Najinteresantnija liga regiona

Da li se radujete početku domaće lige

• neee, domaći fudbal me apsolutno ne zanima

• ne, ali kada bi se malo poboljšao kvalitet i infrastruktura...

• da, ali slabo idem na stadione

• da, i planiram redovno posjećivati stadione

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Marko BL

Iskusan
Poruka
6.577
Koja je po vama najinteresantnija liga u regionu i na osnovu čega to zaključujete? Da li pored svoje domaće lige pratite s pažnjom još neku ligu regiona? Ko će osvojiti šampionate u regionu...

Gledam u Hrvatskoj izgleda Dinamo već poslije prva 4 kola riješio pitanje prvaka, lige im je sve samo ne zanimljiva a u prilog tome ide i činjenica da je ove godine uopšte i nema u prenosima na HRT što je nezabilježeno. Znam koji su razlozi ali da ima zanimanja riješilo bi se to.

Crna Gora liga bez infrastrukture, bez navijača, bez rivaliteta, čak nisam primjetio da i Budućnost ima u svakoj utakmici podršku Varvara gledao sam jeda "derbi" sa Mogrenom gotovo prazan stadion pod Goricom.

Srbija najjača po kvalitetu nesumljivo, ali ne bih rekao i najinteresantnija. Ulaskom Pazara i Radničkog mogla bi malo biti pojačano zanimanje za nju i van BG ali džaba kad se dva kluba izdvajaju mnogo ovi ostali izuzev Voše do sad nisu imali ni navijače ni infrastrukturu. Zaista je tužno gledati da vječiti imaju veću podršku nego domaći klubovi praktično gdje god odu i da ljudi umjesto za svoje klubove navijaju pretežno za vječite u tim sredinama. Ali tako je kada su veliki gradovi izbačeni u 2. i 3. ligu a u JSL sve same filijale vječitih. Ali ide nabolje još kad uđe Niš u ligu i smanji se malo br. klubova i poboljša infrastruktura...

Liga vještačke države je praktično yu liga u malom i po meni i najinteresantnija, po kvalitetu odskače po jedan srpski i hrvatski i dva Ćaršijska "multietniĆka" kluba. Veliki je naboj u međusobnim utakmicama i posjeta ali pored njih ima još 3-4 kluba koji mogu prebaciti 6-7000 posjetu na svom stadionu kad im ovi dolaze i naravno ni na jednom meču od ovih 8 većih klubova gosti nemaju veću podršku od domaćina...

Poslednja izmena:
У Хрватској Осваја Динамо 95%
У Србији Партизан 70% Звезда 29% Осталих један посто иде на остале клубове лиге
У БиХ Борац, Жељо или Сарајево.. Ма да можда се убаци неко из Херцеговине..
Остале екс-ју лиге не пратим баш :kpozdrav:

Па зна се да је Српска лига најелитнија на екс Југославиа подручју.
Увек дербији пуни тензије и свега што прати.
Мислим да ће бити 5 титула за редом у храм.

У Хрватској Осваја Динамо 95%
У Србији Партизан 70% Звезда 29% Осталих један посто иде на остале клубове лиге
У БиХ Борац, Жељо или Сарајево.. Ма да можда се убаци неко из Херцеговине..
Остале екс-ју лиге не пратим баш :kpozdrav:

U BiH osvaja Široki ili Zrinjski, zato što je u ovoj namještenoj ligi red na hrvatski klub da osvoji ligu...

U Srbiji će se partizanu ponovo namještati da osvoji titulu, za Partizan je dobra okolnost što im je došao i Novi Pazar koji je malte ne njihova filijala, ali im je loša okolnost što je Zvezda mnogo jača...

U Hrvatskoj osvaja Dinamo 99%...

U CG mislim da će Budućnost konačno osvojiti ligu...

U Makedoniji titulu osvaja Rabotnički 90 %, gledao sam snimke njihovih mečeva, mislim da imaju jaku ekipu...

Па зна се да је Српска лига најелитнија на екс Југославиа подручју.
Увек дербији пуни тензије и свега што прати.
Мислим да ће бити 5 титула за редом у храм.

Čekaj brate, srpska liga je najkvalitetnija to stoji ali kako misliš najelitnija, šta podrazumijevaš pod time? Nije pitanje bilo koji je derbi najveći, u Srbiji nažalost i prije početka prvenstva se zna ili ili nema trećeg još ako jedan od vječitih napravi 5-10 bodova razlike u odnosu na drugog svaka draž je izgubljena a stadioni su avetinjski prazni sem tamo gdje igraju vječiti pa je mnogo dobra stvar za naš fudbal što ulazi NP i Radnički

Pitanje je bilo najinteresantnija liga??? Za derbi se zna on je najveći u Srbiji i to je bez premca, kada je u pitanju najbolja infrastruktura tu su Hrvati bez premca, odmakli su 10 godina ostalima ali je kvalitet sve gori padaju strmoglavo Hajduk i Rijeka pa i Osijek ekonomska kriza im je ligu baš sasjekla...

Inače da kažem vezano za vještačku državu Borac je na putu da ovu situaciju maksimalno iskoristi i napravi tim koji će godinama dominirati, biti prvak i uzimati pare od UEFA a i dogradnja stadiona za koji mjesec počinje, tako da ako imaš toliko veći kvalitet nacionalni ključ tu ne dolazi u obzir ali slažem se da je Široki najveći konkurent po kalitetu.

U Hravskoj Dinamo uzima ne 99 nego 100%, načuo sam da ce uskoro biti odigran meč Dinamo - Borac srediće Cvele sa Mamićem, ali zbog izglednog njihovog učešća u LŠ vjerovatno će ostati to za pripreme u Antaliji.

Poslednja izmena:
Koja je po vama najinteresantnija liga u regionu i na osnovu čega to zaključujete? Da li pored svoje domaće lige pratite s pažnjom još neku ligu regiona? Ko će osvojiti šampionate u regionu...

Gledam u Hrvatskoj izgleda Dinamo već poslije prva 4 kola riješio pitanje prvaka, lige im je sve samo ne zanimljiva a u prilog tome ide i činjenica da je ove godine uopšte i nema u prenosima na HRT što je nezabilježeno. Znam koji su razlozi ali da ima zanimanja riješilo bi se to.

Crna Gora liga bez infrastrukture, bez navijača, bez rivaliteta, čak nisam primjetio da i Budućnost ima u svakoj utakmici podršku Varvara gledao sam jeda "derbi" sa Mogrenom gotovo prazan stadion pod Goricom.

Srbija najjača po kvalitetu nesumljivo, ali ne bih rekao i najinteresantnija. Ulaskom Pazara i Radničkog mogla bi malo biti pojačano zanimanje za nju i van BG ali džaba kad se dva kluba izdvajaju mnogo ovi ostali izuzev Voše do sad nisu imali ni navijače ni infrastrukturu. Zaista je tužno gledati da vječiti imaju veću podršku nego domaći klubovi praktično gdje god odu i da ljudi umjesto za svoje klubove navijaju pretežno za vječite u tim sredinama. Ali tako je kada su veliki gradovi izbačeni u 2. i 3. ligu a u JSL sve same filijale vječitih. Ali ide nabolje još kad uđe Niš u ligu i smanji se malo br. klubova i poboljša infrastruktura...

Liga vještačke tvorevine je praktično yu liga u malom i po meni i najinteresantnija, po kvalitetu odskače po jedan srpski i hrvatski i dva muslimanska kluba. Veliki je naboj u međusobnim utakmicama i posjeta ali pored njih ima još 3-4 kluba koji mogu prebaciti 6-7000 posjetu na svom stadionu kad im ovi dolaze i naravno ni na jednom meču od ovih 8 većih klubova gosti nemaju veću podršku od domaćina...

Nikad cuo za te tzv. muslimanske klubove. :dontunderstand:

https://www.facebook.com/group.php?gid=139924649367769
Мислим да није на транспарент али шта је ово?
Да непостоје 2 групе са истим називом(Манијаци)?

:lol::lol::lol::lol:
Ne budi smijesan...

Samo sto su neki klinci osnovali neku lijevu grupu na fb u vezi navijacke grupe "The Maniacs 1987" ti izvodis takve zakljucke... :lol::cool:

Kada se na stadionu pojavi takav transparent javi se.
:ok:

P.S. Grupa ima 29 članova, vidis odmah da je u pitanju neka budalastina.

Bosanska liga je eks ju u malom,naravno i sa mnogo manjim kvalitetom fudbala i mnogo losijom infrastrukturom ali dobro.
Hrvatska liga po kvalitetu fudbala mnogo slaba,jedino sto se Dinamo izdvaja vec godinama pa tako i ove godine 100 % osvaja titulu,evo vec posle 4 kola su je obezbedili.Navijacki dosta slaba ali neki klubovi imaju aj da kazem solidnu posetu.Crnogorska liga slaba u svakom pogledu kao i Makedonska s tim sto Makedonci imaju nesto bolju infrastrukturu i imaju Rabotnicki koji je osrednji tim.Slovenija je dosta poboljsala infrastrukturu ali jako los kvalitet fudbala,idem cesto u Sloveniju i znam kakva je situacija.
I na kraju Srbija.Kvalitet fudbala los kao i u ostalim zemljama regiona,stadioni nesto bolji mada je losa infrastruktura sve ukupno gledana,navijacka scena najjaca u to nema sumlje.Sto se tice lige namestena je u to nema sumlje.Imamo 3 jaka tima i po jos koji dobar.Vojvodina Zvezda Partizan pa zatim Spartak Rad OFK Beograd Borac Cacak i mozda Sloboda Uzice pa onda ostali...Ocekujem i Radnicki Kragujevac da bude dobar i usput mi je zelja da jedan velikan Srpskog fudbala RADNICKI NIS udje u prvu ligu zbog sjajnih navijaca koje ima,zbog grada koji ima 350 000 stanovnika i zbog juga i istoka Srbije koji nemaju ni jednog predstavnika!

По чему закључујеш да је српска лига намештена?
Па срамота за српски фудбал би била да сте ви освојили куп.
Освајач купа губи од швајцарског ДРУГЛОГАША.
БРУКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Иначе слажем се да би права ствар била да МЕРАКЛИЈЕ уђу у ЈСЛ.

Novosađanin doveo si me u mnogo nezgodan položaj svojim postom da branim ligu vještačke države od tvojih nekih navoda. Prvo ne zove se bosanska liga al nebitno šibajte po svom kako ste navikli.

Raspitaj se malo na koliko stadiona se tu igra pod reflektorima a na koliko u Srbiji u BH možda i 3 puta više stadiona ima reflektore jer su tu pored klubova učesnika bivše JU lige i neki novi tipa Široki koji ima i lijep stadion i solidan tim... Kvalitet fudbala nije nizak koliko govoriš u prijateljskim mečevima sem 2 vječita iz Srbije i Dinama klubovi odavde igraju sa svima ravnopravno i po kvalitetu su tu negdje sa Hrvatskom a u Evropi su malo lošiji rezultati prije svega što se smjenjuju oni koji igraju Evropu gotovo svake god. do unazad dvije pa imaju jako malo iskustva mnogo se ispromašuju i prime tih golova al kvalitet je generalno oko Hrvata a Srbija ima najjaču ligu to je neupitno.

Navijačka scena pa dobro u Srbiji imaš 2 grupe koje su među najjačim u Evropi braću firmaše i tu stajemo. Hhvala Bogu pa uđoše ove godine ekipe koje imaju navijače inače to pravi navijači znaju srpska navijačka scena je jedno vrijeme opasno zapala u krizu ali polako se oporavlja. U BH imaš 7-8 navijačkih grupa koje imaju solidnu brojnost...

Poslednja izmena:
Novosađanin doveo si me u mnogo nezgodan položaj svojim postom da branim ligu vještačke države od tvojih nekih navoda. Prvo ne zove se bosanska liga al nebitno šibajte po svom kako ste navikli.

Raspitaj se malo na koliko stadiona se tu igra pod reflektorima a na koliko u Srbiji u BH možda i 3 puta više stadiona ima reflektore jer su tu pored klubova učesnika bivše JU lige i neki novi tipa Široki koji ima i lijep stadion i solidan tim... Kvalitet fudbala nije nizak koliko govoriš u prijateljskim mečevima sem 2 vječita iz Srbije i Dinama klubovi odavde igraju sa svima ravnopravno i po kvalitetu su tu negdje sa Hrvatskom a u Evropi su malo lošiji rezultati prije svega što se smjenjuju oni koji igraju Evropu gotovo svake god. do unazad dvije pa imaju jako malo iskustva mnogo se ispromašuju i prime tih golova al kvalitet je generalno oko Hrvata a Srbija ima najjaču ligu to je neupitno.

Navijačka scena pa dobro u Srbiji imaš 2 grupe koje su među najjačim u Evropi braću firmaše i tu stajemo. Hhvala Bogu pa uđoše ove godine ekipe koje imaju navijače inače to pravi navijači znaju srpska navijačka scena je jedno vrijeme opasno zapala u krizu ali polako se oporavlja. U BH imaš 7-8 navijačkih grupa koje imaju solidnu brojnost...

Nisi u pravu brate.Navescu ti neke primere navijackih grupa u Srbiji.Delije,Grobari,Firmasi.Onda sta je sa Radovcima za koje zna pola evrope.Sta je sa Kragujevackim Crvenim Djavolima koji su u trecoj ligi imali gostovanja sa 5-6 autobusa.Sta je sa Meraklijama iz Nisa koji godinama takodje tavore po nizim ligama ali i dalje uspevaju da odrze brojnost.Sta je sa Subotickim Marincima,sta sa navijacima Zemuna?U Bih bih izdvojio Lesinare i Horde Zla.Tu su i Fukare,Manijaci i oni iz mostara...Inace da nema toliko tenzije na nacionalnoj osnovi liga bi u navijackom smislu bila ko Crnogorska.

Nisi u pravu brate.Navescu ti neke primere navijackih grupa u Srbiji.Delije,Grobari,Firmasi.Onda sta je sa Radovcima za koje zna pola evrope.Sta je sa Kragujevackim Crvenim Djavolima koji su u trecoj ligi imali gostovanja sa 5-6 autobusa.Sta je sa Meraklijama iz Nisa koji godinama takodje tavore po nizim ligama ali i dalje uspevaju da odrze brojnost.Sta je sa Subotickim Marincima,sta sa navijacima Zemuna?U Bih bih izdvojio Lesinare i Horde Zla.Tu su i Fukare,Manijaci i oni iz mostara...Inace da nema toliko tenzije na nacionalnoj osnovi liga bi u navijackom smislu bila ko Crnogorska.

Zaboravio si Robijaše, koji su po meni najjači u Federaciji, iako su iz grada koji ima oko 100 hiljada stanovnika (ili nešto malo preko)...Pred rat je bilo jakih navijačkih grupa u BiH, Horde, Manijaci, Robijaši, Veležovi navijači, Lešinari, Fukare...

ma sve ove lige su po kvalitetu i infrastrukturi daleko ispod evropskog proseka
ima tu i tamo neka navijacka grupa za ove koji to vole
gore Svarozic rece da se titula u BiH osvaja po kljucu
gledajuci prvake poslednjih 6 sezona, prica ima smisla
2010/2011. FK "Borac", Banja Luka
2009/2010. FK "Zeljeznicar", Sarajevo
2008/2009. NK "Zrinjski", Mostar
2007/2008. FK "Modrica Maksima", Modrica
2006/2007. FK "Sarajevo", Sarajevo
2005/2006. NK "Siroki Brijeg", Siroki Brijeg

Ma volio bih ja da je tako ali nije baš npr. spominješ Meraklije ja ne sporim da su velika navijačka grupa ali gdje su oni brate 3. liga sad 2. okupljaju se ali dok povrate brojnost dok uđu u JSL... sve je to hipotetički u međuvremenu vječiti dominiraju Nišom. Dakle navijači vječitih i Firmaši od ostalih mislim da su veće ove muslimanske navijačke grupe po FBiH jer kod njih nije kao kod nas da po gradovima uglavnom ljudi navijaju za Zvezdu i Partizan nego oni makar grad imao 100 000 imaju navijačku grupu 3 000 jer svi samo navijaju za klub iz svog grada i napaljeni su kao muva na g...no i zbog tih nacionalnih tenzija koje pominješ i nije im uopšte bitno što Čelik ili Velež već godinama kroz nečista posla ostaju u ligi i što su ku..ac od ekipe.
Dok recimo po Srbiji kad lokalac igra sa vječitima odmah se kop prepolovi odoše u suprotni kop, ***. al tako je nažalost ali rekao sam popravlja se mada neće u skorije vrijeme biti ovolikog naboja među njima kao što ima u BiH a razlog je naravno i ogromna dominacija vječitih

Poslednja izmena:
Каква Фирма какве ***** материне.
Па у мом граду(40 км од Новог Сада) има 30 Фирмаша.
У Новом саду је већина вечитих.
Ко ће још да подржава клуб који губи од Швајцарског друголигаша??

Каква Фирма какве ***** материне.
Па у мом граду(40 км од Новог Сада) има 30 Фирмаша.
У Новом саду је већина вечитих.
Ко ће још да подржава клуб који губи од Швајцарског друголигаша??

Кад су тако мали и слаби, зашто их онда стално спомињеш? :per: :lol:

Back