Najinteligentniji horoskopski znak? :D

eto...sam reko kolika je patologija jarca... za pola dana do juce svi govorili da je hitler ovan a od skora da je ipak bik...a svaki astrolog kao moja drugarica jasmina kaze da nekoliko sati tu nista znacajno ne menja.... covek se tolko iznervirao da ovnu zapadne tako znameniti predstavnik da ga je odmah eliminisao :lol:

le bron james, king ovaj, king onaj, a bah ni slova, nijedan umetnik ni slova, a jarac idi amin sto je jeo bebe isto ni slova... ja o musorgskom i rahmanjinovu a on o dzenanu i colicu...bem te zivote :rotf: uglavio kostunicu u pricu koga niko nije ni spomenuo sto je dokaz da je neko ko je dobro prostudirao moje privatne prijatelje o kojima sam pisao ovde pre nekoliko godina i zna da sam u glavnom odboru dss-a te misli da ce me jeftinom provokacijom navesti u vodu njegove glupost... a sudeci po svadjalackom stilu isti je kao i n3w a ko razume razume... :hahaha:

ali ipak neka korist od ovog pdf-a, sad sam saznao da makar neko potvrdjuje da je isus istorijska licnost sto na drugim pdf-ovima negiraju, jer svi tamo imaju zive dokaze da doticni nije ni postojao a ovde je jos pa zamalo jarac :hahaha: dovoljno je samo indeksirati na guglu astro i jesus pa cete videti da ga svrstavaju od ovna do ribe kako se kome cefne... slicno je kao kad dileje tumace bibliju a ne umeju da citaju izmedju redova i ne znaju da razmisljaju kao sto je razmisljao covek tog vremena...

ko sto rece drugi kolega, nije mind over matter vec mind over stupidity....

tuga... jednom recju dve tuge.

Jonatan Swift davno objasnio da ce drustvo genija i pametnog covjeka ,i boljeg od ostalih,prepoznati,kada se masa nesposobnjakovica i mediokriteta udruzi protiv njega,ili neki posebni komplexas,koji da bi odbranio svoje teze(koje su proizvod maste,koje nemaju veze sa realnoscu,koje predstavljaju laz obicnu)izmislja sve i svasta.,pa napravi 10 profila i odgovara sam sebi,da bi bio uvjerljiviji,pa redovno i pohvali sam sebe,sa drugog profila kako je veliki poznavalac svega i svacega:rotf:

1 dekada Bika je dala mnogo politickih lidera,SAdama Huseina,Hauana Antonia SAlazara,Lenjina,pa i Hitlera,i nikada niko(osim mozda urednika nekog casopisa,koji pojma nema o astrologiji) za Hitlera nije ni rekao da je Ovan u horoskopu,pa cak i da je Ovan bio( sto nema veze s arazumom) njega je odredio SA na Mcu i konjukcija Ju0Mo u Jarcu(Mo je narod,JArac vlast,Jupiter sirenje,ali vec objasnih da Jupirter sa vremenom gubi snagu,oz pomenutih razloga)

Ko Isusa svrstava u znak Ovna?Mozda neki komplexasi samo .Pa predlozi crkvi da se Bozic pomjere tamo na 21.3 u godini :D,kada si toliko uvjeren u tu glupost,bas da vidim hoce li te poslusati.

22.12 u godini Sunce mijenja svoj smjer,i pravac(drevni narodi su u zadnjim danima faze Strijelca zivjeli u strahu,da nikada vise svjetlo nece nadjacati mrak,da idu u vjecnu tamu),i tek 25.12 se vidi da se Sunce vec pocelo dizati prema vrhu Neba,tj da se dan pocinje duziti,svjetlo da jaca.TA faza od 22 do 25.12 jevremenski ista koliko je Isusu trebalo i da uskrsne(3 dana),ali to ograniceno mozgovi ne mogu da shvate,sta se moze.

sta se brecas oma :lol: das autentican nasmejao bi se i rekao zanimljiva konstatacija kolega...ko sto raspravljam sa onim prepametnim agartom na religiji.... ima nekih semiotickih jednakosti kod obojice koje naprosto bodu oci :lol:

moje je da kazem sta mislim jer ja sam ovan ako nisi znao i numem da se foliram imo jednu ili 100.000 poruka....

Их, брецам се. :neutral:
Без секирације, и ти си код мене одмах до Дениса тренутно те вас проучавам. Надам се да ћу нешто паметно научити, осим препуцавања ваших ''мој је већи'' коментара. :mrgreen:

Jonatan Swift davno objasnio da ce drustvo genija i pametnog covjeka ,i boljeg od ostalih,prepoznati,kada se masa nesposobnjakovica i mediokriteta udruzi protiv njega,ili neki posebni komplexas,koji da bi odbranio svoje teze(koje su proizvod maste,koje nemaju veze sa realnoscu,koje predstavljaju laz obicnu)izmislja sve i svasta.,pa napravi 10 profila i odgovara sam sebi,da bi bio uvjerljiviji,pa redovno i pohvali sam sebe,sa drugog profila kako je veliki poznavalac svega i svacega:rotf:

1 dekada Bika je dala mnogo politickih lidera,SAdama Huseina,Hauana Antonia SAlazara,Lenjina,pa i Hitlera,i nikada niko(osim mozda urednika nekog casopisa,koji pojma nema o astrologiji) za Hitlera nije ni rekao da je Ovan u horoskopu,pa cak i da je Ovan bio( sto nema veze s arazumom) njega je odredio SA na Mcu i konjukcija Ju0Mo u Jarcu(Mo je narod,JArac vlast,Jupiter sirenje,ali vec objasnih da Jupirter sa vremenom gubi snagu,oz pomenutih razloga)

Ko Isusa svrstava u znak Ovna?Mozda neki komplexasi samo .Pa predlozi crkvi da se Bozic pomjere tamo na 21.3 u godini :D,kada si toliko uvjeren u tu glupost,bas da vidim hoce li te poslusati.

22.12 u godini Sunce mijenja svoj smjer,i pravac(drevni narodi su u zadnjim danima faze Strijelca zivjeli u strahu,da nikada vise svjetlo nece nadjacati mrak,da idu u vjecnu tamu),i tek 25.12 se vidi da se Sunce vec pocelo dizati prema vrhu Neba,tj da se dan pocinje duziti,svjetlo da jaca.TA faza od 22 do 25.12 jevremenski ista koliko je Isusu trebalo i da uskrsne(3 dana),ali to ograniceno mozgovi ne mogu da shvate,sta se moze.

kompleksas je onaj koji je uglavio kostunicu iz samo njemu znanog razloga :lol: a tema je
Najinteligentniji horoskopski znak? :D

a ne natali poznatih....da je tema tako nazvana ne bi se ni javio jer to nije moja specijalnost.... kompleksas je znaci samo onaj koji pise van teme i siri pricu apostrofirajuci samo svoj znak a sve ostale koji se u pricu uglave baca u blato.... .lol: inace svaka druga rec ti kompleksas.... i to dosta govori o karakteru..... dadoh ti eklatantan primer ovna ko kuca j.s. baha koji je sve suprotno od onoga sta tvrdis za taj znak a ti se nis' ni osvrnuo... al dobro, razumem da ne znas i ja necu da forsiram nesto o cemu nemas pojma a sto je konacno i sustina ove teme i gde samo jedan od umetnika ponistava sve sto si napisao o ovnu kao kardinalnom znaku.... treba takodje da znas da u ovakvoj vrsti dijaloga svako baca razne koske na koje se protivnik lepi ili ne kao sto bila ona sa napoleonom :lol:

- - - - - - - - - -

Их, брецам се. :neutral:
Без секирације, и ти си код мене одмах до Дениса тренутно те вас проучавам. Надам се да ћу нешто паметно научити, осим препуцавања ваших ''мој је већи'' коментара. :mrgreen:

imao sam bas zanimljiv razgovor fonom o vama "dvojici" pre neki sat vremena sa jednom astro damom :hahaha:

imao sam bas zanimljiv razgovor fonom o vama "dvojici" pre neki sat vremena sa jednom astro damom :hahaha:

Денис је несумњиво трол комплексаш, а постоји велика шанса да му ти помажеш у остваривању његових амбиција, хранећи му его својим писањем.

То да смо ја и он иста особа можеш окачити мачки о реп. :think:

Као што рекох, занимљива констатација. За сада није било таквих, а заиста не знам по којој основи упоређујеш мене и њега. Није ни битно, право да ти кажем.

То што је неко Ован, Бик, Близанац или Аждаја код мене нема никакве основе. Код мене су сви једнаки и способни за велику доброту, али и велико зло. Не знам само која је твоја прича у читавој причи, али када разрешиш то с собом можда и увидиш приоритете. Тролови су ми ужа специјалност, а поготово ти који за пар дана набију стотину порука и к'о бајаги се абнормално занимају и разумеју у астрологију, односно малициозност исте. :whistling:

''Астро дама''? Звучи као лик из стрипа.

KAko je divno vrijeme na poslu ubijati sa covjekom koji pokusava da se izbori sa istinom,pa da sam primjetio da ima 5% astroloskog znanja,pokusao bi da uvazim bar malo onoga sto pise ovdje,ali ni toliko covjek ne zna da ponudi.
Prica nekakve nebuloze koje zaista nemaju veze ne samo sa astrologijim,nego sa zivotom,a ja se pravim svo vrijeme kao da ga ozbiljno shvatam,pa mu ko fol i odgovaram na poruke :D

Odoh sad malo da se druzim sa normalniji ljudima :D

Денис је несумњиво трол комплексаш, а постоји велика шанса да му ти помажеш у остваривању његових амбиција, хранећи му его својим писањем.

То да смо ја и он иста особа можеш окачити мачки о реп. :think:

Као што рекох, занимљива констатација. За сада није било таквих, а заиста не знам по којој основи упоређујеш мене и њега. Није ни битно, право да ти кажем.

То што је неко Ован, Бик, Близанац или Аждаја код мене нема никакве основе. Код мене су сви једнаки и способни за велику доброту, али и велико зло. Не знам само која је твоја прича у читавој причи, али када разрешиш то с собом можда и увидиш приоритете. Тролови су ми ужа специјалност, а поготово ти који за пар дана набију стотину порука и к'о бајаги се абнормално занимају и разумеју у астрологију, односно малициозност исте. :whistling:

ma razumemo se ti i ja previse dobro ..aj digresija da pokazem koje ludilo moze da udje u coveka kad zeli da dokazuje nedokazivo... dovoljno indeksirati napr jesus i aries i izlaze milioni indeksa...sad napr. komentari, ovo je zanimljivo pa cu postaviti....

jedan kaze: you can't be sure, because nobody knows exactly when he was born. additionally, since the signs of the zodiac constantly shifted throughout the centuries as the calendars were adjusted, it's hard to be sure when aries was in the sky 2000 years ago anyway.

drugi kaze: well for starter Jesus wasn't born in Christmas as we believe he was. Christmas was chosen because it was originally a pagan celebration called Saturnalia which commemorated the birth of the sun god. because the barbaric Europeans outnumbered the Latin Europeans such as Greeks and Romans, they were able to influence Christianity more than the founders of the religion. some say Jesus was born around July and august. another thing is that the sky keeps shifting. so over time the constellation of Capricorn would have rose in different part in the sky comparing to now. he was neither Capricorn nor Pisces, he could have been Cancer, Leo or Virgo. this is entirely a guess based on programs and articles i have come across about the birthday of Jesus.

treci kaze: I believe that Jesus Christ did not exist. There are no real historical accounts of his existance, and Nazareth was a burial ground at the time he would have been alive (Jewish law said that people could not live adjacent to burial grounds). I wrote an essay on this, if you're more curious about what the facts are, I'll be glad to send it.

ovaj treci je najbolji :lol: znaci imas sve varijante, sve mogucnosti i ti sad racunaj, pleti cipku ko eko u klatnu sa tajnim drustvima zasto i kako je ovo ili ono pa kad dodjes do asasina preseces gordijev cvor i pojavi se lokalni autoritet koji nedvosmisleno kaze isus je ovan... i svi ucute...jer on je autoritet jbg i moze mu se... ko kad su hokinga pitali sta se to desava na suncu a on okrenuo ona kolica i nije hteo ni da odgovori :lol: zato sto ne zna cak ni on... eto zato astrologija kao naucna disciplina nikada ne moze zaziveti jer je usko povezana sa kosmosom a kosmos niko potpuno ne razume.... ne mogu cak ni kalendare da usaglase jbt a dva milenijuma proslo :lol:

KAko je divno vrijeme na poslu ubijati sa covjekom koji pokusava da se izbori sa istinom,pa da sam primjetio da ima 5% astroloskog znanja,pokusao bi da uvazim bar malo onoga sto pise ovdje,ali ni toliko covjek ne zna da ponudi.
Prica nekakve nebuloze koje zaista nemaju veze ne samo sa astrologijim,nego sa zivotom,a ja se pravim svo vrijeme kao da ga ozbiljno shvatam,pa mu ko fol i odgovaram na poruke :D

Odoh sad malo da se druzim sa normalniji ljudima :D

oket...opet me nisi razumeo...nista ja nemam protiv tvoje idolatrije ali ako si kategorican i tvrdis nesto a ja ti dajem primere demantuj me....mogu za 200 umetnika za koje je culo 90 posto ljudi da ti dam biografije i njihovu karakterizaciju i dokazem da su svi sve samo ne ono sta tvrdis.... a ja niti tvrdim da su ovnovi najkreativniji umetnici jer rekoh da su to ribe, vec samo tvrdim da je utopija to sto radis....zamisli da sad neko nacrta drugu mapu zvezda sto uopste nije nemoguce a ti po njoj budes ovan a ja naprimer idi aminov ljubimac :lol: sta bi onda radio?

zvuci...aj mali putokaz, u prevodu putic do njenog potocica :)

ima konjukciju venere i plutona , a u 5 kuci su joj skoro sve u konjukcijama :lol: a vrh njenog i mog dejvisona je u vodoliji a zavrsava u lavu...a sunce je u lavu naravno i nosliac.

znaci ona je lav i sunce...a ja sam u qurtzu zbog toga :cry: tacnije zbog konjukcije u 7 kuci venere i plutonaaaaaaaa :(

Лако је посматрати Исуса Христа, зато што постоји минимум два комада. Метафорички Исус, који у Библији ради чуда с астролошком позадином (нахранио људе Рибом и Хлебом, одакле добијаш Девицу и Рибе, наравно, један од обичних примера астролошке симболике), али и права историјска личност која је ''рођена од Девице'' илити има подзнак у Девици.

Цело Хришћанство је у знаку Рибе, симбол Хришћанства је у знаку Рибе, најјачи утицај знака се осетио на средини владавине Ере Риба када су Крсташи почели своју политику 1100, мало пре тога када се Црква поделила 1054. и тако даље, када та Ера Риба добија почетак краја пошто све има свој дуалитет, па самим тим и Ере, те се ствара материјална добит, корист Девице, Земљаног знака све више како време одмиче, а Наука (Девица) постаје све јача. Највеће Научно истраживање на свету је махом у Швајцарској где су се, чуда ли чуда, сместили Крсташи након својих религијских похода (и изганства због црквене догме).

CERN se, затим, остварује 1954 године, девет стотина година након поделе Цркве. Са тренутним мањком религиозних људи и са генерацијама којима руководи Јарац и планете у Јарцу, Атеизам се појављује као валидна опција за многе, а за оне који су мало интелигентнији долази и до агностицизма, док с друге стране имаш и изгубљене случајеве који прижељкују апсолутни нихилизам. И тако даље.

Да ли је Исус био Јарац, Ован, Девица или Рак није битно ни за шта с обзиром да је Љубав једина константа апстрактности, а баш као и бесмртни Бог, одише симболом Нептуна, односно Риба. И то је то.
Када се Исус фигуративно родио није важно зато што не представља ништа конкретно осим период када се појављује највише смрти што је с астролошке перспективе конкретно и тачно.

_72195409_winter_deaths_464gr.gif

oket...opet me nisi razumeo...nista ja nemam protiv tvoje idolatrije ali ako si kategorican i tvrdis nesto a ja ti dajem primere demantuj me....mogu za 200 umetnika za koje je culo 90 posto ljudi da ti dam biografije i njihovu karakterizaciju i dokazem da su svi sve samo ne ono sta tvrdis.... a ja niti tvrdim da su ovnovi najkreativniji umetnici jer rekoh da su to ribe, vec samo tvrdim da je utopija to sto radis....zamisli da sad neko nacrta drugu mapu zvezda sto uopste nije nemoguce a ti po njoj budes ovan a ja naprimer idi aminov ljubimac :lol: sta bi onda radio?

JA ne znam,jeli ti stvarno ne razumijes ono o cemu pisem ovdje,ili se namjerno pravis da ne razumijes,da bi imao Alibi za daljnju raspravu?Jesam li i jednom rekao da osim Jarceva nikada nije bilo kreativnih ljudi na planeti?PA imamo samo 12 znakova horoskopa,i logicno je da je takvih bilo medju svim znakovima,ali ja nisam pricao o kreativnosti,nego o sposobnosti JArceva da se nerijestko stave na sami taj Vrh materijalnih postignuca,bez obzira o kojoj zivotnoj oblasti ili zanimanju da se radi(sto i nije cudno imajuci u vidu da je Jarac prordni vladar Mca,Veha Neba,to je ta materijalna granica iznad koje se ne moze ici),sto potvrduje ogroman broj prakticnih primjera.Znaci ne samo znak Jarca,nego i citava Serija 10(ambicija,ugled u drustvu,status,pocasti,spuer ego,titule,priznanja) su potrebni da bi osoba dozivjela globalnu veliku slavu,i da bi joj ista slava trajala u Vremenu(SAturn vladar MCa je i vrijeme)
Mrsko mi vise da ponavljam isto pa evo zanimljiv video koji vrijedi pogledati

Back