denis33
Primećen član
- Poruka
- 994
eto...sam reko kolika je patologija jarca... za pola dana do juce svi govorili da je hitler ovan a od skora da je ipak bik...a svaki astrolog kao moja drugarica jasmina kaze da nekoliko sati tu nista znacajno ne menja.... covek se tolko iznervirao da ovnu zapadne tako znameniti predstavnik da ga je odmah eliminisao
le bron james, king ovaj, king onaj, a bah ni slova, nijedan umetnik ni slova, a jarac idi amin sto je jeo bebe isto ni slova... ja o musorgskom i rahmanjinovu a on o dzenanu i colicu...bem te zivoteuglavio kostunicu u pricu koga niko nije ni spomenuo sto je dokaz da je neko ko je dobro prostudirao moje privatne prijatelje o kojima sam pisao ovde pre nekoliko godina i zna da sam u glavnom odboru dss-a te misli da ce me jeftinom provokacijom navesti u vodu njegove glupost... a sudeci po svadjalackom stilu isti je kao i n3w a ko razume razume...
ali ipak neka korist od ovog pdf-a, sad sam saznao da makar neko potvrdjuje da je isus istorijska licnost sto na drugim pdf-ovima negiraju, jer svi tamo imaju zive dokaze da doticni nije ni postojao a ovde je jos pa zamalo jaracdovoljno je samo indeksirati na guglu astro i jesus pa cete videti da ga svrstavaju od ovna do ribe kako se kome cefne... slicno je kao kad dileje tumace bibliju a ne umeju da citaju izmedju redova i ne znaju da razmisljaju kao sto je razmisljao covek tog vremena...
ko sto rece drugi kolega, nije mind over matter vec mind over stupidity....
tuga... jednom recju dve tuge.
Jonatan Swift davno objasnio da ce drustvo genija i pametnog covjeka ,i boljeg od ostalih,prepoznati,kada se masa nesposobnjakovica i mediokriteta udruzi protiv njega,ili neki posebni komplexas,koji da bi odbranio svoje teze(koje su proizvod maste,koje nemaju veze sa realnoscu,koje predstavljaju laz obicnu)izmislja sve i svasta.,pa napravi 10 profila i odgovara sam sebi,da bi bio uvjerljiviji,pa redovno i pohvali sam sebe,sa drugog profila kako je veliki poznavalac svega i svacega

1 dekada Bika je dala mnogo politickih lidera,SAdama Huseina,Hauana Antonia SAlazara,Lenjina,pa i Hitlera,i nikada niko(osim mozda urednika nekog casopisa,koji pojma nema o astrologiji) za Hitlera nije ni rekao da je Ovan u horoskopu,pa cak i da je Ovan bio( sto nema veze s arazumom) njega je odredio SA na Mcu i konjukcija Ju0Mo u Jarcu(Mo je narod,JArac vlast,Jupiter sirenje,ali vec objasnih da Jupirter sa vremenom gubi snagu,oz pomenutih razloga)
Ko Isusa svrstava u znak Ovna?Mozda neki komplexasi samo .Pa predlozi crkvi da se Bozic pomjere tamo na 21.3 u godini

22.12 u godini Sunce mijenja svoj smjer,i pravac(drevni narodi su u zadnjim danima faze Strijelca zivjeli u strahu,da nikada vise svjetlo nece nadjacati mrak,da idu u vjecnu tamu),i tek 25.12 se vidi da se Sunce vec pocelo dizati prema vrhu Neba,tj da se dan pocinje duziti,svjetlo da jaca.TA faza od 22 do 25.12 jevremenski ista koliko je Isusu trebalo i da uskrsne(3 dana),ali to ograniceno mozgovi ne mogu da shvate,sta se moze.