najgori tv. kanal

Da bi nesto mogli da procenite morate to i da vidite ! Ja gledam TV Pink ...dok menjam kanale naletim na Pink ,kad je neka emisija stavim ,gledam pola minuta ,vidim da je s*anje i idem dalje ...i sta sad ,to automatski znaci da sam ja "verni gledalac Pinka" :confused: ?! Ne ,to znaci da je Pink najveca steta koja se desila ovom narodu i jos uvek se desava ...njihova gledanost ( bar po tome kako je oni mere ) je upravo u tome ...pa slusajte one izvestaje o gledanosti ,kad kazu "...TV Pink je u nekom momentu gledalo toliko i toliko ljudi ... " ! A to sto su se ti ljudi na Pinku zadrzali cele 3 ipo sekunde to nije bitno :dash: !
Cinjenica je da je Pink ( ne )kultura lansirana planski i da je narod podlegao tome usled brojnih dogadjanja ,i tu se godinama nista nece izmeniti ...dobro je samo ako novije generacije zaista misle kao sto govore i u sirokom luku zaobilaze "ruzicastu" televiziju ...nista u ovoj zemlji nije "ruzicasto" pa ne moze biti ni neka TV stanica !
:ok:
RTS 2, Košava, B92. Pink uopšte ne (želim da) gledam. Mada, nemam neki posebni kanal koji ne volim, pošto skoro i da ne gledam TV.

:ok:

avala i košava imaju besmislen program, ne znam ama nijednu emisiju koja je zanimljiva i gledljiva... b92 je postala užasna - informativa obojena tonalitetom koji mi se ne sviđa, politika i hrvatske serija, užas... realno kod nas i nema ozbiljne i kompletne televizije... a tv skoro i da ne gledam, na rts-u neki film i vesti čisto da čujek kolko farbaju i na pinku neki zabavni program za odmor mozga... fala bogu na (brzom) internetu

moram da kažem premda niej tema smešna mi je ta zdušna i opštenarodna pljuvačina pinka i krivljenje istog za xy stvari i pravljenje teorije zavere... u smislu profesionalnoti, produkcije, kapaciteta i kvaliteta (da kažem nekog produkcionog, ne pričam o ukusima) pink se izdirao skoro pa iznad rts-a... to je čista komercijala, čisto tržište, ljudi su provalili neki širokonarodni ukus i takav prograam forsiraju... toga ima i na drugim stanicama (rialiti program, turbo folk, španske serije, površne zabavne emisijeili šta se već zamera), samo što su uvijene u neku drugu formu, dok je ovde jasno šta dobijaš, niko te ne tera da gledaš... staršno mi je da rts koji dobija budžetske pare, naplaćuje pretplatu i pride ima komercijani program /reklame) nudi nam porodično blago i 48 svadba.... pored toliko kablovskih kanala, lokalnih stanica itd. te stvari bi našle svoj prostor...

Nigde obrazlozenja ""ZA" i "protiv" nekog tv kanala.Napisano u postovima ne "pije" vodu sa cin jenicama. Stvar je ukusa pojedinca ali Vas nekolicina niste sudije. Ne moze se za nekoliko miliona ljudi, koji vole odredjeni vid zabave i gledaju odredjene kanale, namerno ne zelim da ih apostrofiram, reci da su bez ukusa, da su " zalutali", glupi, seljancure. Nematre prava na nametanje volje. Dugme, klik,i zelja je udovoljena. Dobro je da ima mnogo domacih i stranih kanala, pa ko voli neka izvoli.

Logika ti nije jača strana tako da nemam nameru da se raspravljam sa tobom. Čitaj malo o metodi uzorkovanja u bilo kojoj metodologiji pa će ti stvari biti jasnije...

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Pomenuta "metoda uzorkovanja" mi je dobro poznata, nju je upotrebio jedan moj ortak koji je 1990. rekao "Kako je moguće da je Sloba pobedio kad su svi koje poznajem glasali za Vuka?" :lol:

Ako ti još nije jasno, evo ti malo osnovne logike za početak:
premisa A - uzorak treba da odražava TV gledalište Srbije
premisa B - anketa X je zasnovana na uzorku koji se sastoji isključivo od ljudi koji koriste Internet
premisa C - prema statistikama, oko 98% domaćinstava u Srbiji ima televizor
premisa D - oko 26% domaćinstava ima kompjuter; što ne znači da svaki član domaćinstva koristi Internet
premisa E - korisnika Interneta ima više u nekim slojevima stanovništva nego u nekim drugim (mlađi u odnosu na starije, obrazovani u odnosu na neobrazovane)
zaključak - rezultati ankete X neće ispravno odražavati raspoloženje gledališta Srbije

Poslednja izmena:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Pomenuta "metoda uzorkovanja" mi je dobro poznata, nju je upotrebio jedan moj ortak koji je 1990. rekao "Kako je moguće da je Sloba pobedio kad su svi koje poznajem glasali za Vuka?" :lol:

Ako ti još nije jasno, evo ti malo osnovne logike za početak:
premisa A - uzorak treba da odražava TV gledalište Srbije
premisa B - anketa X je zasnovana na uzorku koji se sastoji isključivo od ljudi koji koriste Internet
premisa C - prema statistikama, oko 98% domaćinstava u Srbiji ima televizor
premisa D - oko 26% domaćinstava ima kompjuter; što ne znači da svaki član domaćinstva koristi Internet
premisa E - korisnika Interneta ima više u nekim slojevima stanovništva nego u nekim drugim (mlađi u odnosu na starije, obrazovani u odnosu na neobrazovane)
zaključak - rezultati ankete X neće ispravno odražavati raspoloženje gledališta Srbije

Bravo :ok:

Pa realno pink uvek ispostuje svoj program, za razliku od rts-a koji kada odvali skupstinu ili utakmicu, ja mogu da se slikam sa bostonskim advokatima.... Pink ima dnevnik od pola sata, dok na rtsu ke.njaju 45 minuta... Ruzicasta televizija ne reprizira bajate stvari, za razliku od rtsa... Pink je besplatan, rts ne... Sad sto na pinku forsiraju grand i spanske serije... Ocigledno im se isplati! U svakom slucaj televizija nam je u globalu krs... Milka Canic rules! :P

Pa realno pink uvek ispostuje svoj program, za razliku od rts-a koji kada odvali skupstinu ili utakmicu, ja mogu da se slikam sa bostonskim advokatima.... Pink ima dnevnik od pola sata, dok na rtsu ke.njaju 45 minuta... Ruzicasta televizija ne reprizira bajate stvari, za razliku od rtsa... Pink je besplatan, rts ne... Sad sto na pinku forsiraju grand i spanske serije... Ocigledno im se isplati! U svakom slucaj televizija nam je u globalu krs... Milka Canic rules! :P

Ma daaaa napisu film u 23 h a on pocne u 2 :roll:
Ili kad kazu film u 1 oni puste budjavu Farmu i na kraju nista od filma

Back