NAJGORI SRPSKI POLITICAR SVIH VREMENA.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kyoatia:
meni ne smeta ekavica a ni mnogima drugima ovdje u Hrvatskoj
al zato ekstremista-radikala nigdje ko ovdje...
pa dobro ne kazem da tebi smeta. :)
samo kazem da je to bio glavni razlog da ja budem proglasena za "cetnika"
hocu reci,tamo su mi rekli da sam cetnik i radikal,a ovde da sam ustasa i strani placenik.tako da sam shvatila da su ljudi budale i da ne znaju sta hoce :lol:
a ja sam se kao mesanac,i prilicno anacionalno bice uvek trudila da napravim ravnotezu izmedju dve strane,i da relativno objektivno i nepristrasno posmatram i jedne i druge.
i bas zato,ovde se ne slazem sa tobom jer sam mnogo veci stepen netolerancije sretala na hrvatskim forumima i televiziji nego na srpskim...mozda ti to ne vidis jer si utopljen u tu sredinu,sto je prilicno uobicajeno i ovde....ali obrni okreni,i ovde i tamo ces naci ces identicne price sa razlicitih strana...
bez namere da vredjam bilo koga...ali posmatrajuci sa strane tacno se mogu napraviti tipicne srpske i hrvatske crte,tj naglaseno a istovremeno nerazumno ponasanje istih...al to je sad druga prica...

odoh da setam psa sada :)

_ducky__by_gadgetsguru-1.png

kyoatia:
meni ne smeta ekavica a ni mnogima drugima ovdje u Hrvatskoj
al zato ekstremista-radikala nigdje ko ovdje...
Хехе, каква бљувотина. Ти нама пребацујеш нешто о екстремистима ???? Слепче, ови твоји који долазе овамо и те како морају да воде рачуна шта говоре, јер их чека званична медијска инквизиција у лијепој вашој. Неки дан је то потврдио Игор Мандић на демонкрадској ТВ Б92. Јел ти мислиш да ми не знамо шта се код вас ради?
Имаш ли образа кад можеш такву једну констатацију да напишеш овде ?

Banshee:
pa dobro ne kazem da tebi smeta. :)
samo kazem da je to bio glavni razlog da ja budem proglasena za "cetnika"
hocu reci,tamo su mi rekli da sam cetnik i radikal,a ovde da sam ustasa i strani placenik.tako da sam shvatila da su ljudi budale i da ne znaju sta hoce :lol:
a ja sam se kao mesanac,i prilicno anacionalno bice uvek trudila da napravim ravnotezu izmedju dve strane,i da relativno objektivno i nepristrasno posmatram i jedne i druge.
i bas zato,ovde se ne slazem sa tobom jer sam mnogo veci stepen netolerancije sretala na hrvatskim forumima i televiziji nego na srpskim...mozda ti to ne vidis jer si utopljen u tu sredinu,sto je prilicno uobicajeno i ovde....ali obrni okreni,i ovde i tamo ces naci ces identicne price sa razlicitih strana...
bez namere da vredjam bilo koga...ali posmatrajuci sa strane tacno se mogu napraviti tipicne srpske i hrvatske crte,tj naglaseno a istovremeno nerazumno ponasanje istih...al to je sad druga prica...

odoh da setam psa sada :)

Ко може мирно прихватити шиканирање на ЦРО форуму зато што говорите екавицом? То потврђује да у ЦРО нема екстремиста ??? Мало морген, што би реко покојни ...
Ако је и екавица разлог за такво екстремистичко понашање на једном електронском медију, шта ли се може очекивати на другим нивоима ???

na forumu se ljudi uglavnom qrce.osecaju se mocno iza monitora.i tako je svuda.
a ovako,svaka cast za ljude koje sam upoznavala tokom vremena...nisam imala neprijatno iskustvo zbog izgovora.....
...a ekstremista ima svuda...
iance se neprijatnosti po nacionalnoj/bilo kojoj osnovi na forumima desavaju uglavnom samo na politickim podforumima...i na krstarici i tamo :)

Ја мислим да је најгори српско-немачки политичар зоран ђинђић
омах после њега иде његов мали зли помоћник чеда наркић !!!
Оне из вртића овог наркића треба протерати са лица земње !!!
Нико не воли изадјнике!!!

СЛАВА ЧАСНИМА!

ДО ПОБЕДЕ УВЕК !!!

Najgori srpski politicar svih vremena je za mene Zoran Djindjic.

Zatim je tu Milosevic pa posle njega su Ljotic i Nedic. Svi su oni mislili da sluzenjem agresoru i okupatoru mogu da urade nesto z a svoju zemlju - i svi su na kraju prevareni. Milosevic je bio sluga amerikanaca sve do trenutka kada su mu trazili i Kosovo na sta nije mogao da pristane. Sve do tad on je izvrsavao sve sto su od njega trazili. Djindjic je takodje radio sve sto je zapad od njega trazio do 2003. kad je uvideo da i pored toga sto im sluzi, zapad i dalje unistava i rusi Srbiju. Onda su ga ubili.

Cedu Jovanovic ne bih zbrajao u srpske politicare, jer je on izdajnik i da smo mi nezavisna i suverena drzava on bi odavno bio vezanih ociju stavljen ispred nekog streljackog voda.

*BILJA*:
Pricaju o tome hrvatski otoci :lol:

10 KYOvih ZAPOVIJEDI
1. Hrvatska je moja jedina zemlja i ne imaju drugih zemalja na srcu svom;).
2. Ne izusti ime Hrvatska uzalud. (Biljo! nemoj da grešiš ribica) :lol: :lol:
3. Spomeni se, da svetkuješ dan Nezavisnosti.
4. Poštuj svakog Hrvata i Hrvaticu, da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji.
5. Ne ubij Hrvata/icu.
6. Ne sagriješi bludno sa pripadnicima drugih rasa i vjeroispovjesti.
7. Ne pokradi Hrvata/icu.
8. Ne reci lažna svjedočanstva o tzv krajini.
9. Ne poželi Biljinog ženidbenog druga. 8-) ups
10. Ne poželi nikakve tuđe republike, pokrajine i sl. koje te ne pripadaju.

:lol: :lol: :lol: :-P :-P

1) Srbija je samo matica svih Srba po celom Svetu
2) Ne pominji Srbiju ako ne znaš koliko je časna
3) Veruj kome hoćeš ali ne izdaj Srbiju
4) Imaj za prijatelja Srbina ili Srpkinju pa ćeš biti pametniji a život ćeš radosniji imati
5) Ne ubij i ne kuni Srbina/Srpkinju i ne vredjaj narodne pevaljke iz Srbije kad svoje ne ceniš
6) Širi srpstvo opšteći sa drugima, jer je otac kod Srba bitan.
7) Ne otimaj Srbima imovinu i nemoj da im daješ stanove samo na odredjen period
8. Ne laži u vezi Krajine i reci detetu istinu s kim si je napao
9) Bilji sve najlepši i najkuratiji
10) Živi na teritoriji koju nisi dobio na poklon već svojom hrabrošću samostalno osvojio a Srbinu vrati njegovo
11) Ne skreći sa teme jer time kršiš pravilnik i nanosiš gnev Iron-ov

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back