TheHunter
Zainteresovan član
- Poruka
- 149
Kako je izgledao i šta ga to čini najgorim odnosom u vašem životu?
Kad ste ga doživeli, sa koliko godina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa što se pomoliš, kažeš da nećeš, prosto jeKad se mamuran probudis ujutro i vidis sa kim si probeo vece.
Nit kako iz aciti oz kuce nit kako zvati na dorucak. I pomolis se da nece reprizu
Zapravo sam zadivljen da je forum krstarice i dalje živ, nije mi padalo na pamet da forumašim godinmaa, al eto me.Au, početniku, lako je tebi biti inkognito![]()
Istina, al mi zao da povredim osobu, nisam ja taj hladni aj fajront tip. Posebno ako se sazalim sto se uopste i desilo, a druga strana ko zna cemu se nada.Pa što se pomoliš, kažeš da nećeš, prosto je
E ovo je 100% tačno!Najgora zamka je kad dok se ljubite ne osetiš miris znoja, pa kad legnete i počne znojenje osetiš da te strašno iritira miris... To se ne ponavlja i poprilično je loše iskustvo .
Kad smo kod mirisa i ukusu zna da napravi dosta problemaNajgora zamka je kad dok se ljubite ne osetiš miris znoja, pa kad legnete i počne znojenje osetiš da te strašno iritira miris...
Osećam da brzo prihvatate novajlije, a vidim da si kolovođa ovde. Evo meni nepresušivog izvora zabave. U dobru sam se(x)ktu upaoAu, početniku, lako je tebi biti inkognito
Ma nisam kolovođa !Osećam da brzo prihvatate novajlije, a vidim da si kolovođa ovde. Evo meni nepresušivog izvora zabave. U dobru sam se(x)ktu upao![]()
Није тако лоше!Loše je čim osećaš neizdrž da posle akcije želiš da opet!
mnogo tebe interesuje obzirom da si pocetnik..Kako je izgledao i šta ga to čini najgorim odnosom u vašem životu?
To je ok, problem je kod onih kad nece da raste prvi put...najgori ,
bio je to prvi ili se moze reci predprvi
ona je spavala u drugom krevetu jer je sobni kolega otisao kuci na selo/ bila mu je to sestra/...
ja sam se mucio po krevetu i u momentu se zakleo da cu krenuti
i, krenuo sam...otkrio, rasirio / vjerovatno je ocekivala /
nijesam ni valjano dotakao bilo sta ,- prosuo sam...![]()
...takav mi je bio prvi a Onaj napisani je ,-pred_prvi...To je ok, problem je kod onih kad nece da raste prvi putpa ss mucis se celu noc. Ovako odmoris 5 min pa novi napad
Ne hvali se...takav mi je bio prvi a Onaj napisani je ,-pred_prvi...
Kratko ošišana devojka sa malim grudima, kao da sam jebbo dečaka.Kako je izgledao i šta ga to čini najgorim odnosom u vašem životu?
Погрешио рупу?Kratko ošišana devojka sa malim grudima, kao da sam jebbo dečaka.
Au, početniku, lako je tebi biti inkognito
Priznajte sve, oboje.Kako je izgledao i šta ga to čini najgorim odnosom u vašem životu?