M
Max Payne
Gost
Na ulici sam nasao zlatan lancic,
pozeleo sam da j...m Suzanu Mancic!
Kad je s....e puna gusa,
Tu je zakon Karleusa!
pozeleo sam da j...m Suzanu Mancic!
Kad je s....e puna gusa,
Tu je zakon Karleusa!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NE SERITEdzoni1:SUZAMA SAM LJEPIO TAPETE
KAD TI ODE I ODVEDE DJETE
DEXA:MOJOJ SESTRI UVEK NEKO SMESTI
Ovde je original bio:
BRAT SESTRI NAJBOLJE SMESTI
a koristio se kao kontra onima koji, posle komentara da se cesto vidjaju u drustvu izvesne zenske, govorili: "Ma sta ti je, ona mi je kao sestra!".
dzoni1:Svi koji su oboleli od "spandiloze" (retardirani),neka se lece sto pre je moguce...
Joca:Pazi,nemaju samo narodnjaci najgore hitove,sad kad bi kenuli mogli bi da nabrajamo i da nabrajamo i da nabrajamo...
A sta mozemo kad zivimo na Balkanu i kad je moj pradeda ziveo na selu i obradjivao zemlju,a nije se rodio kao crnac ili amerikanc ili sl.
Joca:Pazi,nemaju samo narodnjaci najgore hitove,sad kad bi kenuli mogli bi da nabrajamo i da nabrajamo i da nabrajamo...
A sta mozemo kad zivimo na Balkanu i kad je moj pradeda ziveo na selu i obradjivao zemlju,a nije se rodio kao crnac ili amerikanc ili sl.