Najgori narodnjacki stihovi

Joca:
A sta mozemo kad zivimo na balkanu i kad je moj pradeda ziveo na selu i obradjivao zemlju,a nije se rodio kao crnac ili amerikanc ili sl.

da negujemo kvalitetne stihove na kvalitetnu melodiju...

sund treba da se kritikuje!!! mi ne kritikujemo starogradsku ili izvornu narodnu koja se vekovima potvrdjivala nego ofrlje uradjene textove za laku paru...

Joca:
A sta mozemo kad zivimo na balkanu i kad je moj pradeda ziveo na selu i obradjivao zemlju,a nije se rodio kao crnac ili amerikanc ili sl.

da negujemo kvalitetne stihove na kvalitetnu melodiju...

sund treba da se kritikuje!!! mi ne kritikujemo starogradsku ili izvornu narodnu koja se vekovima potvrdjivala, nego ofrlje uradjene textove za laku paru...

niko ne trazi od netalentovanih ljudi da pishu i prodaju pesme. lepo sto je tvoj pradeda obradjivao zemlju i verujem da je savesno to cinio; ovde se ne radi o takvim ljudima nego o ljudima koji nesavesno obavljaju posao textopisaca prodajuci budalastine kao muziq!!!!

ej pa sad je to neka moda da se sve shto je tzv 'narodnjacko' pljuje. ja ponekad slusam te stihove i uopste ne nalazim nishta lose u njima vise je to neka 'urbana' moda da se popljuje. meni je i ta starogradska kicherica al dobro. ali sramota je shto se kod nas slabo radi sa tim izvornim pesmama ispade to najveca egzotika :(

Back