Najgori i najbolji domaci TV kanal

Prebacih sinoć nekako na Pink, ni ne znam šta je bilo, u glavnom zapazih da na kanalu nema nešto reklama te ga ostavih, kad je počela emisija 'nemogića misija' shvatih da je to Pink sa jako malo reklama - ne treba više ništa da kažem, toliko su 'dobri' da se ljudi više i ne reklamiraju tamo. Gadne li stanice.
Što se tiče nekog za pohvalu - nema te kategorije, klikam ono more kanala ali nemam šta da gledam, volim Ninđa ratnike, neki film, ali sem ponekih emisija/serija nemam šta da izdvojim.

Ne mogu da izdvojim ni jedan kao bas najbolji posto na tv-u gledam sakoro samo sport...
Pa ajde onda cu reci da su mi najbolji Fox zbog primere i B92 zbog lige sampiona
Najgori ubedljivo Pink zbog toga sto forsiraju samo grand koji uzima samo pare narodu na raznorazne licitacije i glasanja za ovo ono...iz zbog previse spanskih serija, zbog previse seljackih serija tipa selo gori a baba se ceslja(znam ovo je na rts-u) ali ima slicnih i na pinku naravno jer na to masa svrsava i to se dobro prodaje...inace zbog predhodno pomenute serije i rts mi malo ide na zivce ali ok samo je jedna serija tog tipa... a porenose i Premijer ligu pa im donekle oprastam :)

Back