електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Никако не схватам како једно тако добро јело као што је фина млада боранија са месом и киселом павлаком (ко воли) може некоме да буде одвратно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неке 'домаће' торте, боже ме сачувај и саклони...
bravo, to zaboravim uvek, jer ih retko i jedem pa da su najbolje
ali torte marganiruše, jednom probao i posle prao jezik dva sata sa alkoholom
i opet mi ostao margarin na nepcu..
užas
Никако не схватам како једно тако добро јело као што је фина млада боранија са месом и киселом павлаком (ко воли) може некоме да буде одвратно.
Meni je to do jaja...osim ako boranija nije ona koncasta...
Не 'оловка' већ она широка и пљосната - зелена, жута или шарена.
Мој муж боранију обожава. Мислим да је ипак до куварских вештина.
Meni je to do jaja...osim ako boranija nije ona koncasta...
kazu ljudi da ako ima pege po sebi obavezno je koncasta... valjda takva sorta, nije nista pokvareno...
- - - - - - - - - -
ja mislim da je zajeb to sto 90 posto ljudi kuvaju boraniju bez trunke zaprske. ja imam stav da UVEK treba bar malo zaprziti povrce (boranija, grasak, suljpa)... boraniju na vodi ni ja ne mogu zaista...
Ja volim boraniju al ne volim ribu
Nema koju nisam probala da ne kažem da je predubeđenje
Nema šanse-od mirisa kreće rigoleto
A 90% muških koje znam patološki mrze boraniju
Ja jedino od povrća ne volim kelj
Zovem ga KENJ
ja mislim da je zajeb to sto 90 posto ljudi kuvaju boraniju bez trunke zaprske. ja imam stav da UVEK treba bar malo zaprziti povrce (boranija, grasak, suljpa)... boraniju na vodi ni ja ne mogu zaista...
То значи да није било добро печено, иначе је јако укусно.
Tako su i meni preporučili da je super ukusno ali se nisam nadala da će u nekom elitnom hotelu to da im se desi.
moj takođeМој муж боранију обожава. Мислим да је ипак до куварских вештина.

moj takođe
I stalno je kupuje![]()

lepo si se udala
- - - - - - - - - -
zato ja na pijacu idem sam, odem subotom rano, pa sednemo u kafić na pijaci gde uvek ima vrućih čvaraka i salčića, pa tura po tura...
budući da sam iskusan, na par tezgi kažem šta mi treba i kad podjem kući samo pokupim spakovano, odmereno, probrano
- - - - - - - - - -
apropo teme, pošto me znaju, onda mi skoro uvek ubace nešto novo da probam i uglavnom ne svidi mi se
- - - - - - - - - -
zadnji put sam dobio bamije, ni ne znam šta je to ni kako se sprema a ni ne izgleda baš nešto lepo![]()

Ma idi