Najgora domaca televizija

Pink, to se vidi pre svega po naraštaju koji je uz Pinkove emisije odrastao. U pitanju su ogromne negativne posledice po ovaj narod kojih još uvek nismo ni svesni.
tacno!nisu mi samo jasni roditelji koji su dozvoljavali deci da gledaju pink.kod mene on nije mogao da se gleda,jer nije bio memorisan.preteca sunda i kica su upravo oni.trebalo je davno zakonom zabraniti muziku kojom su oni bombardovali siroke narodne mase,kao i ovu jahacicu i ovog zapca,koji sad izigravaju neke poslovne i pristojne ljude

ma vazi...
nikad mi nece biti jasno, kako to niko ne gleda Pink i svima je fuj, a rejting sve veci i veci... ne kazem samo zbog vas ovde koji ste izjavili da ne volite Pink, vec i zbog svih u RL... jos nisam naisla na nekoga ko "voli" Pink... ili ustvari svi gladamo Pink, al nam je bzvz da priznamo?

Najgledanija televizija je rts. Ne zaboravi da je Srbija zemlja starih, i verujem da su upravo oni ti koji odrzavaju Pinkovu gledanost.
Meni ne bi bio problem da priznam da ga gledam, ali ne gledam ga, jedino sto ponekad pratim su ove Shopingholicarke petkom i to je to.

Морам да поновим, најгоре су ми:

pink-tv.jpg
aljazeera-balkan625.jpg

E ni meni se Happy nije sviđao ranije, a onda sam na insistiranje prijatelja odgledala emisiju Ćirilica Milomira Marića...i mnogo mi se svidela, pa sam se navukla na seriju Crveni orao, pa na emisiju Granica, pa na Goli život...u suštini treba malo više da ispromovišu to što imaju jer ljudi nemaju predstavu kakav program nude!

Ja ne znam ko moze da gleda ovog kretena,covek je ili drogiran ili pijan u svojim emisijama.A teme i gosti su mu sacuvaj boze,a pazi emsija se zove Ćirilica a u Hvatskoj postoji emisija istog karektera Latinica,pa bar je mogao biti kreativniji ..ako sta mrzim to je kad neko pokusava da kopira nesto sto je odlicno.Npr Ivan Ivanovic hoce da kopira Letrmana i kompaniju...ali to radi tako iritantno da je to strasno,ja ne mogu da verujem da se neko moze da smeje onim njegovim fazonima,a tek Amidzic i Kursadzije.Da se vratim ne temu,najgora domaca televizija je PINK,to i nije televizija to je projekat...koji traje 20 godina.Koliko smo kulturno unisteno,dovoljno je videti broj indijskih,latinoamerckih,turskih serija,da ja ne mogu osim par prijatelja da nadjem osobu sa kojom mogu da pricam o dobroj muzici,dobrim filmovima,a tek naci zensku osobu koja je cula za Kleptona za Slobodana Sijana Zivka Nikolica je teze nego naci tartuf od 10 kg.Ljudi citajte,informisite se..nemojte se stapati sa gomilom..budite svoji

Back