Pink,Palma i kompanija.
Sad vi...
Sad vi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se odnosi samo na one sa nacionalnom frekvencijom, to je definitivno Happy, totalno su bez adekvatnog programa...a ako se misli i na one satelitske, kablovske, onda ih ima dosta...
podržavamE ni meni se Happy nije sviđao ranije, a onda sam na insistiranje prijatelja odgledala emisiju Ćirilica Milomira Marića...i mnogo mi se svidela, pa sam se navukla na seriju Crveni orao, pa na emisiju Granica, pa na Goli život...u suštini treba malo više da ispromovišu to što imaju jer ljudi nemaju predstavu kakav program nude!
ali je zato ugasena jedina kulturna televizija koja je ikada postojala na nasim prostorima... mi nismo za kulturu.
ma jadno je i bedno to sto nude sve nase televizije... kao da smo retardi...
ma vazi...
nikad mi nece biti jasno, kako to niko ne gleda Pink i svima je fuj, a rejting sve veci i veci... ne kazem samo zbog vas ovde koji ste izjavili da ne volite Pink, vec i zbog svih u RL... jos nisam naisla na nekoga ko "voli" Pink... ili ustvari svi gladamo Pink, al nam je bzvz da priznamo?