Najgluplji fudbaler

Daleko najjaci lik je Nikic ,bivsi igrac Sarajeva.

Lik je u prodavnici cipela trazio broj 43 za jednu ,a 45 za drugu!
Kad su jednom putovali fudbaleri Sarajeva putovali avionom ,on je nakon rucka rekao:Ja castim ovaj rucak ljudi!

Za Borotu je najveca fora kad se igrao jedan derbi...Nakon gol auta,Sestic mu je rekao da je sviran ofsajd,on je stavio loptu na ivicu peterca i krenuo da degazira,ali prije toga Sestic je prisao i dao gol...

Zar je Kovacevic kriv sto je napravio faul skoro na polovini igralista??? I to sto je odbrana dozvolila da lopta prodje kroz kazneni do onog igraca???

Ja se ne secam da Sisoko igra za reprezentaciju??? A to sto igra za Liverpool... da mene pitaju, obrnuo bi ceo sastav Liverpool-a (zato postoji i igrica Manager, hehe :-) )

Najgluplji Fudbaler???

OK, biti fudbaler znaci:imati extra bulju i noge
i biti GLUP!!!

Svi su oni glupi,ma svi do jednog!

Pocev od onog Simona Vukcevica (No. 1!).Decko je prvo uzeo broj dresa 1!Pa to samo golmani rade!Mozda je mali talenat, ali je glup, caki za fudbal!Folira se tamo na terenu, igra kao da je jedini u timu...Hoce mali da zabija golove...Ok ja se ne bunim...ali ipak...to je ODVRATNO!On je odvratan...Ja jesam grobarka ali mi takve stvari idu na zivce...

Pantic..OK.Njemu ipak moramo malo da popustimo..Pa vidite kako je lep?!Mada onaj ispad sa "Crno-belom ruzom"..C_C_C_

NO COMENT!!!

Hehehe... tipican zenski komentar, ali ok ti se bar razumes koliko toliko u fudbal za razliku od drugih "devojcica"..

Djordje Pantic isto moze da se svrsta u tu grupicu "GLUPIH" ne vidim da je postigao neki veliki uspeh, ona slava iz LS ga je uzdigla par meseci..da se manekenise..snima spotove...gostuje na TV Pinku i to je sve...

bojan86:
Hehehe... tipican zenski komentar, ali ok ti se bar razumes koliko toliko u fudbal za razliku od drugih "devojcica"..

Djordje Pantic isto moze da se svrsta u tu grupicu "GLUPIH" ne vidim da je postigao neki veliki uspeh, ona slava iz LS ga je uzdigla par meseci..da se manekenise..snima spotove...gostuje na TV Pinku i to je sve...

od Pante matorog glupljeg nema...jedino mu konkurise Panta mladji...a buraz mu je cak i ruzniji, iako je to tesko...

Ala ste svi fudbalski strucnjaci :D
Ovde bi trebalo da postoje 2 odgovora.
Jedna grupa glupavih fudbalera bi bila ona koja u svojim nastupima javnim deluje glupavo i ograniceno. Tipican primer za mene je Mihajlovic. Svaki njegov komentar je kao da se poradja. Valjda mu je lakse da da gol iz prekida nego li da odgovori i na naj prostija pitanja.
Druga grupa bi bila glupavih na terenu, u smislu kako promisljaju u raznim situacijama (mada tu delom spada i nespretnost) Primeri su npr. Ivan Kampo, Tudor, navedeni Spasic, Nisa Saveljic... Dakle bez mozga i vecinom su bekovi, krljaci. Antipod bi im bio npr. Djukic koji je bio doktor na poziciji libera, uvek dobro promisljao, covek koji skoro da nije pravio faulove.

Toliko!
PS: ja sam inace kosarkas :D

e vidi se da si kosarkas.
cuj đukic dobar, jer nije pravio faulove. pa pravi igrac je onaj koji zna gdje i kad treba napraviti faul da osujeti protivnicku kontru.
slazem se da je đukic bio dobar igrac, ali to za faulove mi je bezveze.

Back