Najgluplje odluke za sexx

Žene su otkrile da muškarci naplaćuju svoje usluge: "Odveo me doma, pola sata od Zagreba, izračunao kilometre i naplatio mi vožnju." Druga je dodala: "Lik (32) mi je poslao iban SVOJE MAME za 18 kuna koliko je koštala moja citiram 'pivica'." Treći muškarac je napravio radikalan potez, a žena koja je bila s njim je napisala: "Odveo me u kino na dječji crtić, platio karticom zbog popusta, a onda mi tražio keš za obje ulaznice."

@MrNapokon procitaj ceo tekst... Vidis kako se naplacuje kafa ili kokice.

Žene su otkrile da muškarci naplaćuju svoje usluge: "Odveo me doma, pola sata od Zagreba, izračunao kilometre i naplatio mi vožnju." Druga je dodala: "Lik (32) mi je poslao iban SVOJE MAME za 18 kuna koliko je koštala moja citiram 'pivica'." Treći muškarac je napravio radikalan potez, a žena koja je bila s njim je napisala: "Odveo me u kino na dječji crtić, platio karticom zbog popusta, a onda mi tražio keš za obje ulaznice."

Ho, ho, ho, ho!

Gde to? U flet dimenziji shtrumpfilenda?
To onaj fazon da ekstremima opravda zasto sada surfuje ol inkluziv?
Evo i ja cu.
Kupio sam sladoled, ispostavilo se da je radioaktivan, od sada samo jedem.prasetinu.

pitanje bi bilo što je najgluplje što ste napravili za nekoga tko vam se sviđao ili s kime ste bili u vezi ili za nekoga s kime ste se samo željeli ***

procitavsi zanimljiv tekst na ovu temu ( link https://net.hr/webcafe/svastara/inf...-za-seks-ef5696b2-0d92-11ed-8a70-d60645da93e2 ) zanimaju me vasa iskustva :ceka:
Glupo sto sam uradio je sto nisam prisao dvema devojkama, a mogli smo u tom trenutku da bar pokusamo. Obema sam se svidjao i one meni. Jedna mlađa godinu dana, druga starija 3 godine. Prvoj nisam prisao, nisam imao petlju. d
Druga me pitala za br i nisam dao. 😂 Eto. 😭😭

Ne mogu da se setim da sam se nešto nekad trudio baš ne mogu da se setim.
Ali se zato jako dobro sećam nekih skroz loših seks dešavanja.
Bore mi se nekoliko iskustava za titulu najlošijeg seksa u životu,bar do sada.
Neka neko otvori temu mene mrzi.A i što bih pet vas je.

Back