Najgluplja mera koja je izrečena od strane vlasti

Autorska tema

Koja je po vama najgluplja mera koju je ova debilna vlasti a i sve ostale isprdela u etar za ove dve godine kovid cirkusa?

Po meni je trijumfalno pranje ulica i zgrada sonom kiselinom :lol:
A zar nisu sve do jedne glupe.Nikada se nista nije poboljsali od bilo kakvih mera,pa i ono zakljucavanje i zabrana kretanja.

e znas ono njesra od getoizacije penzosa je skandal al iskreno tebe i mene jos gore ceka

kao netko ko se omastio od tog policijskoga casa reko bi ti bilo i ponovilo se
Umiru i oni i sa vakcinom i sa fizioloskim rastvorom.Mene zakljucati nece,niti su.

Ono je bilo trijumfalno... kad su camili ispred prodavnica od 5h do 6h ujutru u redovima i slicno...
Sramota.

groblja ce nam bit mala za sve pomrele

a sarane bez ozaloscenih samo pokop ko kerovi jbo im pas mamu

a da i unuchad da ne vidjaju babe i dede seme im se zatrlo

+

Iscrtani crveni krugovi na autobuskim stajalistima u Beogradu....ono kao za "Čoveče ne ljuti se"...

Istina samo u Kneza Miloša ulici sam to video, bas tu iznad Vlade i sledeca kod Kanadske ambasade...i jos na par mesta u gradu....

Ja bi sad te krugove podebljao i pretvorio u turizam kovid debilizma...da ih ljudi posecuju i igraju se ljudskog "Čoveče ne ljuti se"...

...

jaSamOmikronSjugaSrbijuSveCeVaZarazim....:zcool:

Setimo se odakle su nam (bar zvanicno...) dolazili virusi-turisti:

Korona virus: Potvrđen prvi slučaj u Srbiji

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-51766172
Muškarac je putovao često u Mađarsku kod sestre koja je imala simptome respiratorne infekcije, dodao je ministar.

Znači...
Prvi...Alfa soj...je došao za Dan žena jel beše...sa kraćeg putovanja iz Mađarske...
A Omikron se malo naputovao....iz Bocvane...pa je zato slabiji...umoran od puta...:zzzz:

...

Meni ono kad su penzioneri stajali u redovima u ranim jutarnjim satima za vreme karantina... Koji je to maltret i ponižavanje. Ali, opet, to su mu najverniji glasači tako da ko ih je*e.

Koliko su penzosa pobili samo tom merom....to nikad necemo saznati...
Jer se ljudi nisu kretali 2 meseca...tako da su posledicno posle imali ko zna koliko srcanih i mozdanih udara...
Jer je kretanje glavna terapija...

...

+

RUKAVICE su isto bile modni hit par meseci...:zroll:

Kasnije kad su ljudi poceli dobijati gljivice na uparenim rukama...odustalo se od toga...:konfete:

...

Poslednja izmena:

Back