Најежио сам се

Био је овде у Бг и успео сам да се фоткам с њим. Моје висине, 25кг тежи а није дебео. :lol: Значи, да ме промаши шаље ме у ургентни.

Ozb , on je ziva legenda po onome sto je uradio u svom sportu , ne znam ni sa kime bih ga poredio sa Dzordanom mozda :)))
I kakav je utisak ? Koliki je , oko 182-3 ? :)

Ozb , on je ziva legenda po onome sto je uradio u svom sportu , ne znam ni sa kime bih ga poredio sa Dzordanom mozda :)))
I kakav je utisak ? Koliki je , oko 182-3 ? :)

Био je у СЦ Шумице da malo radi sa našim mladim džudistima i obilazio neke manastire po Srbiji. Došlo stotinak nas, ušli u salu i napravili gužvu pa je on izašao napolje i slikao se strpljivo sa svima.
Ja sam 178cm - 80kg on 180cm-100 ili 105kg. Nema vrat, kao kocka je, ne bi znao odakle da mu priđeš kad bi hteo da ga udariš. :)
Meni je gotivan i njegov brat Aleksandar.

Био je у СЦ Шумице da malo radi sa našim mladim džudistima i obilazio neke manastire po Srbiji. Došlo stotinak nas, ušli u salu i napravili gužvu pa je on izašao napolje i slikao se strpljivo sa svima.
Ja sam 178cm - 80kg on 180cm-100 ili 105kg. Nema vrat, kao kocka je, ne bi znao odakle da mu priđeš kad bi hteo da ga udariš. :)
Meni je gotivan i njegov brat Aleksandar.

Legenda :)
Da nije los ni njegov brat , mada daleko mi je gotivniji Fedor , i naravno mnogo bolji sportista i borac .
Znaci manj od mene , ja sam 183 :))) Samo je tezi 20 i koji kilogram :lol:

Legenda :)
Da nije los ni njegov brat , mada daleko mi je gotivniji Fedor , i naravno mnogo bolji sportista i borac .
Znaci manj od mene , ja sam 183 :))) Samo je tezi 20 i koji kilogram :lol:

Тешка категорија са 180цм. :lol: Зло.
Александар је сасвим друга прича. Није класа Фјодора али није уопште наиван. Мени се свиђа што изгледа као да се пробудио минут пре борбе.

Тешка категорија са 180цм. :lol: Зло.
Александар је сасвим друга прича. Није класа Фјодора али није уопште наиван. Мени се свиђа што изгледа као да се пробудио минут пре борбе.

E bas to , izgleda kao mamuran svaki put :lol:
A fedor se nervira ( mada msm da se on ni ne moze iznervirati ) kada ovaj pravi glupe poteze u toku borbe :lol:

Back