Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel hoces sliku ili meru?Koliki je vaš najduži (juuu, sram vas bilo na šta ste pomislili) post? Ovde na forumu… Koliko slova, reči, redova je imao taj post…. I šta mislite koliko ljudi ga je pročitalo…. i koliko puta ste upotrebili slovo “r” u tom postu?
Gosn @Alter_Ego_ je poznat po esejima.Koliki je vaš najduži (juuu, sram vas bilo na šta ste pomislili) post? Ovde na forumu… Koliko slova, reči, redova je imao taj post…. I šta mislite koliko ljudi ga je pročitalo…. i koliko puta ste upotrebili slovo “r” u tom postu?
Gosn @Alter_Ego_ je poznat po esejima.
https://forum.krstarica.com/threads/mizoginija.984076/post-47893100
Ju, ju, ju. Ala sam oćoraveo.Линковао си лика @Umri_muski
Naravno, ne manje od 1080p.Jel hoces sliku ili meru?
Kako su ovi uspeli da hakuju post od 24K ako je limit 10K?Pa ima ogranicenje posta, mora da bude manji od 10 000 karaktera....
Tako da to je limit..
Najduzi post je bio 24000 karaktera..., moj, ali je bilo ljudi koji cepnu i vise, a redje..
Moj je bio 24k, pa podelis na tri dela, part 1 part2 part 3, ali je bilo i postova part 6, tj post je bio podeljen na 6 delova...bilo je i duzih...Kako su ovi uspeli da hakuju post od 24K ako je limit 10K?
Kako ces da spavas nocas, crna ti?
Kako ces da spavas nocas, crna ti?
… i da sanjas nesto lepo….
Sladoled od vanile, recimo.
Ne brini, tvoj nije. Kod tebe sve nešto kratko i sa ponekim 'r' samo kada si zaintrigiranSad sam krajnje zaintrigiran?! Čiji je najduži????
Dobro je. Ja se nikad ne hvalim da mi je veliki..... Te pogledajte koliki mi je, pogledaj te koliki mi je.....Ne brini, tvoj nije. Kod tebe sve nešto kratko i sa ponekim 'r' samo kada si zaintrigiran