- Poruka
- 94.303
Šta mislite, koja je reka najdublja na svetu i koliko je duboka.
Al bez gledanja na internetu!
Al bez gledanja na internetu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije dunav gde se sužava kod golupca?Podpitanje:
Koja reka je najdublja kod nas?
Kolko je duboka?
100 metara, možda.Da nije dunav gde se sužava kod golupca?
Kažu negde 90m a na drugom mestu sam video i 150m.100 metara, možda.
Ne. Pitam za reku.znam da je Bajkalsko jezero najdublje jezero, ako se to racuna
A koja i gde je najšira? HeheKažu negde 90m a na drugom mestu sam video i 150m.
Da, to je najdublje u našem kraju a i šire
Valjda isto dunav tu pre sužavanja. Oko par kilometara, ili 5 do 8. Haha Mrzi me da tražim. HeheA koja i gde je najšira? Hehe
Dunav par kilometara širok?Valjda isto dunav tu pre sužavanja. Oko par kilometara, ili 5 do 8. Haha Mrzi me da tražim. Hehe
Pa kažem ti, možda i oko 6 do 8 km. Kao more ali plitko, valjda, ne bih ni ja znao da nemam kumove u velikom gradištu. HeheDunav par kilometara širok?
Sad ću da proverim. Ako ima gde.Pa kažem ti, možda i oko 6 do 8 km. Kao more ali plitko, valjda, ne bih ni ja znao da nemam kumove u velikom gradištu. Hehe
Ma nema teorije. (ja to onako odočno. Ima da se zaprepastim ako je tačno)Pa kažem ti, možda i oko 6 do 8 km. Kao more ali plitko, valjda, ne bih ni ja znao da nemam kumove u velikom gradištu. Hehe
Sad ću da ti potvrdim, čim nađem. Ako nađem. Haha Mislim, to je činjenica nego gde piše.Ma nema teorije. (ja to onako odočno. Ima da se zaprepastim ako je tačno)
Evo ti ovo za početak.Sad ću da ti potvrdim, čim nađem. Ako nađem. Haha Mislim, to je činjenica nego gde piše.
Vidi stvarno