- Poruka
- 388.565
Koji su najčešći uzroci svađe u braku , a do juce je malte ne sve pucalo od ljubavi i razumevanja ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto su ljudi sami sebi najvazniji... Taj pogresan koncept... Ovovremenske fraze "treba voleti sebe da bi mogao da volis druge", " i sl...To je podloga za nerazumevanje partnera i odatle izviru svadje...
Kad kazes razumevanja,sta podrazumevate pod tim kad je rec o muško-ženskim odnosima,u cemu treba da se razumeju?Vecito pitanje ali nikad potpun odgovor na takvo!Koji su najčešći uzroci svađe u braku , a do juce je malte ne sve pucalo od ljubavi i razumevanja ?
kad porastes samo ce ti se kaz'ti.Kad kazes razumevanja,sta podrazumevate pod tim kad je rec o muško-ženskim odnosima,u cemu treba da se razumeju?Vecito pitanje ali nikad potpun odgovor na takvo!
Ja sam vec odrasla,ali neki tipovi su bezobrazni,razlicitost nazivaju time da se ne razumemo i ne slazemo,ako ti volis vino,ja vodu,sta ima veze?kad porastes samo ce ti se kaz'ti.
A pa ti bi samo da seksaš.Ja nisam robot da radjam 116-oro.Mi se miro necemo svadjati ako se uzmemo?
Zivecemo za nasih 116 decaka, raditi i sticati. ❤
- nije izbacio djubre kad mu je reklaKoji su najčešći uzroci svađe u braku , a do juce je malte ne sve pucalo od ljubavi i razumevanja ?
sve je ovo slatko sto si napisao ali po meni to nisu ozbiljni razlozi za svadju- nije izbacio djubre kad mu je rekla
- nije spustio dasku na wc šolji
- pogledao je kasirku u sise
- nasmejao se slušbenici u pošti
- bacio je prljave čarape na sred sobe
- supa mu nije dovoljno slana
...
Koji su najčešći uzroci svađe u braku , a do juce je malte ne sve pucalo od ljubavi i razumevanja ?
Nemaština. Ako izuzmemo one najlogičnije: prevara i slično.Koji su najčešći uzroci svađe u braku , a do juce je malte ne sve pucalo od ljubavi i razumevanja ?
SitniceKoji su najčešći uzroci svađe u braku , a do juce je malte ne sve pucalo od ljubavi i razumevanja ?