Najčešci uzrok svadje

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Egoizam,samozivost,nedostatak komunikacije,guranje sitnih problema pod tepih,koji vremenom narastu previse (opet nedostatak komunikacije i razumevanja),medjusobno nepostovanje ralicitosti i slobode onog drugog...

A to sto kazu do juce je bilo sve kao u filmu je farsa,pametni ljudi ne iznose prljav ves iz kuce.Pa se drugima cini da je sve kao Svajcarska...

Što se tiče 'prljavog veša', apsolutni protivnik sam da se partneri žaljakaju bilo kome u vezi braka, veze.
Ako nije nepremostiv problem, dvoje rešavaju međusobno, bez uplitanja mama, tata, kuma, komšija.

Nikada ne bih mogla oprostiti partneru ljubomoru, mislim da je danas to vodeći problem u vezama.
Kao što reče Baad Boy, društvene mreže oduzimaju previše vremena i otuđuju partnere (možda im stvaraju i bubice :p)

- nije izbacio djubre kad mu je rekla
- nije spustio dasku na wc šolji
- pogledao je kasirku u sise
- nasmejao se slušbenici u pošti
- bacio je prljave čarape na sred sobe
- supa mu nije dovoljno slana
...
sve je ovo slatko sto si napisao ali po meni to nisu ozbiljni razlozi za svadju
a i ako bude sve ovo povod za svadju po meni je problem mnogo veci u tom braku
osim sto supa nije dovoljno slana ili je pogledao kasirku u sise

Koji su najčešći uzroci svađe u braku , a do juce je malte ne sve pucalo od ljubavi i razumevanja ?

A sta su najveci uzroci svadje u vezi?
Jasno je valjda da je jedini bitan uzrok svadje u vezi i braku sex....dok zene shvate sta ih muci ispale deset "racionalnih" motiva koji im smetaju, a realno je lako ih resiti...zato u brakovima pametnih zena nema svadje....tacnije, rasprava uvek postoji, ali ne i svadja....svadja i kada pocne zavrsi se u nekom delu zatvorenog prostora....a ljubomora u nekom delu otvorenog prostora...

Koji su najčešći uzroci svađe u braku , a do juce je malte ne sve pucalo od ljubavi i razumevanja ?
Nemaština. Ako izuzmemo one najlogičnije: prevara i slično.

Čovek se može mnogo promeniti kad glad zakuca na vrata. E sad, ukoliko između partnera postoji pravog razumevanja i iskene povezanosti, i svakako nade, oni će to prebroditi. Ako ne, onda ništa.

Najsmešniji su mi ovi što spominju pare.Kakve pare?Kolko para?Jeste gladni?Nemate šta da jedete?Jeste goli i bosi?Kakve bre pare?Pare vam trebaju?Slepci.Jel mislite da će te sa parama da budete srećni!?Onda ste glupi ko q.rac tako da ni nije čudo što nemate pare.Pare.hahahahahaha..
Bože kakav prezir osetih.
Pare vam neće kupiti sreću.
Neeeeee.
Vaša nesreća leži u vama.I ona se ne ispravlja parama.Pare su nebitna stvar.
Vaša glupost i lenjost a to uvek zajedno ide su izvor vaše nesreće.Iz te dve mane kasnije niče svaka nasreća kroz ceo vaš život.
Ja imam dosta para.Nisam Bil Gejts ali imam dosta para.I imaž dosta slobodnog vremena.Drugi su ru da se nerviraju i kidaju oko mog posla i zarade.
Pare ne donose sreću.Ja za sebe ne mogu da kažem da sam srećan.Prazan sam.Mrtav.Izgorela šibica.Ne zanimaju me pare.Šta ja imam od para.Lažne osmehe,lažne prijatelje,sve mi je laž.Porodica?Žena me odavno ne voli niti ja nju.Izgorela isto.Deca.Deca rastu pod srogo redukovanim prilivom novca.Jer tako treba.Švalerke?Šta ću s njima?Pa to je tek pukotina.Uglavnom se dosađujem.Probao sam skoro sve što me je zanimalo.Sad tako volim nešto da skuvam za decu ili igram igrice neke.Volim da posmatram ljude.Pre par meseci sam se bio zaposlio kao prodavac u pekari.Na Banovom Brdu.Radio 7 dana.Gazdi je smetalo što se stalno smejem.Rekao mi je da sam neozbiljan.Isplatio me je.Onda sam se japresvukao i stao sa druge strane tezge i kupio sad već od bivše koleginice puter kiflu i jogurt i dao joj 9.000 dinara i rekao ovo je za tebe.Išao sam Požeškom dole do parkinga jeo kroasan i smejao se.Posle sam seo u auto i otišao kući.
Pare ne čine sreću.Sreća se ne kupuje.Ja bih sad dao sve moje pare da vratim mladost i ljubav koju smo nas dvoje imali kada smo bili mladi.

Back