Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mogu da razumem jak auto, recimo neki AMG, Alpinu, pa čak i neki Porsche 911...Znači čovek voli sportske automobile, ali one sportske automobile koji imaju malo svestraniju upotrebu, koje možeš da voziš i na "običnim" putevima... A sve ovo u stilu McLaren F1 - ne verujem da se može voziti običnim putevima...bar ne na Balkanu... Ovo su automobili za šeike, za bogate berzanske mešetare, koji preko nedelje rade i zarađuju milionske iznose, a kad dođe vikend - igraju se Šumahera po Nirnbergringu...znači auto za trkalište...
Ali dobro...takav je topic da dopušta izlive neispunjenih želja...
Fora je sto u Mercedesima i drugim brzim automobilima jako mnogo ljudi gine,dok je kod Ferrarija i Lamba ta stopa niza.Iz tog razloga sto SLR i ostalu kompaniju moze svako da kupi,Ferrarija bas i ne moze
Fora je sto u Mercedesima i drugim brzim automobilima jako mnogo ljudi gine,dok je kod Ferrarija i Lamba ta stopa niza.Iz tog razloga sto SLR i ostalu kompaniju moze svako da kupi,Ferrarija bas i ne moze
Cekaj, koliko ja znam SLR je preko 600k evra, kako moze svako da ga kupi? Vise ljudi gine u Mercedesima nego u Ferarijima iz prostog razloga sto je Mercedesa mnogo vise nego Ferarija
Ne ne,nego jednostavno Ferrari ne mozes da kupis ako ne ispunjavas neke silne uslove,citao sam u novinama da su jednom seiku u arabiji uzeli ferdzu jer je davao posluzi da ga vozi...
F40 i F50 takodje kao i Enzo imaju kriterijume da bi ih mogao kupiti/posedovati.A to je da morash da posedujesh 2 Ferarija od pre,mislim da to vazi za F40 i F50 a za Enza chini mi se morash da imash ili F40 ili F50 da bi ga mogao kupiti.
A za FXX,on je specijalan po tome shto se ne moze nigde voziti kao normalno auto,to jest po putevima makar to bio i auto put,nego samo na stazi.
Ferrari je sranje, njih samo voze ona "prefinjena gospoda", a to je seljacki, mislim da je to glupo i ne volim ferrari, tacnije mrzim ferrari!!!!!!!!!!!! i tacno je da se u njima ne gine zato sto njih niko ne sme da vozi brzo!!!!!!!!!!! A mi sto znamo da vozimo uzmemo neku mecu sto ide 250 i tako se slupamo negde, a oni ferrarija ne teraju vise od 150