Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bježi zec kao bez glave pa preko Drine pravo u Srbiju, zapita ga drugi zec zašto bježi iz Bosne?
Pa ćuo sam da štroje bikove pa eto zašto!
Kakve veze ima bik s tobom?
Ma dok ja Bosancu dokažem da nisam bik, odoše jaja!

Ide medo šumom i naleti na neke kampere. Oni pobjegnu, a medo počne kopati po njihovim stvarima. I tako naleti medo na pakovanje viagre i pojede cijelu kutiju. Krene kući i počne se njemu dizati. Kad mu je prigustilo počne jebati sve na što naleti. Nakon dva dana jebanja naleti na liju. Počne on nju nagovarati i lija pristane. Nakon jebačkog sexa pita medo liju: - Kako je bilo? Kaže lija: - Sve je dobro samo si jako dlakav dole. Medo pogleda i začuđeno kaže: - U ******, zaboravio sam skinuti zeku...

Trći zeko po šumi i dere se: ******, ******! Ugleda ga medo i kaže mu: Zeko pa nesmiješ tako psovati to je nekulturno. Nastavi zeko: ******,******! Opet medo: Pa ne smiješ tako i još imaš mlijeka na bradi. Nije to mlijeko. ******, ******!

Sova

Pismeni zadatak jednog beogradskog osnovca:

Tema: Sova

Sova je ptica. Ona danju spava, a noću je potpuno slepa, kao slepi miš. Pošto ja ne znam puno o sovama, pisaću o životinji koju znam. To je krava. Krava je sisar. Ona ima šest strana: gornju, donju, levu i desnu. Na zadnjoj strani je rep. Na kraju repa je jedna četka. Ona služi da se krava brani od muva, da ne bi upadale u mleko. Mleko visi ispod krave. Na prednjoj strani je glava, koja služi da na njoj rastu rogovi. Rogovi služe da bi krava bola. Glava služi i da bi na nju stala usta. Krava jede malo, jer ono što pojede, jede dva puta. Usta služe još i da bi krava mukala. Ako ne muče onda su joj usta puna. Muška krava je Vo. Vo nije sisar. Meni još uvek nije jasno kako se dobija mleko?

Jednom bio rodžendan lavu i on reko da mu svaka životinja donese skup poklon, a ako je jeftin poklon on će da ga tuće sa ku*com po leđima i tako oni svi mu nose skupe poklone i vidi on zeca nosi mu jednu šlivu, lav se naljuti i kaže to je mnogo malo okreni se da te tućem ku*cem po leđima i tako lav tuko je zeca jedno pola sata i zec poćne da se smije, a lav će na to: Zašto se smiješ zar te ne boli, a zec će na to: Ma boli boli, al vidi eno jež nosi ti smokvu.

Idu medo i zeko šumom kad naiđu na zlatnu ljubičicu. I taman da je uberu kad ona progovara:
Nemojte me ubrati ispuniću vam po 3 želje.
Kaže medo:
Ja bih volio da se svako drvo u ovoj šumi pretvori u medvjedicu i da se svaka loži na mene.
Tako i bi....
Kad zeko poslije toga....
Ja hoću jedan motorrr...dobarrrrr...brzzzz....
Tako i bi....
Medina druga želja:
Ja bih volio da se svaki grm u ovoj šumi pretvori u medvjedicu i da se svaka loži na mene.
Tako i bi....
Zekina druga želja:
Ja hoću jednu cestuuu...bez krajaaa...pravuuu...da se ja vozimmm na svom motoruuu....
I želja mu se ispuni....
Treća medina želja:
J a bih volio da se svaka travka u ovoj šumi pretvori u medvjedicu i da se svala loži na mene....
I treća mu se želja ispuni...
I zeko vec daje gas...skoro krenuo na motoru...kad ljubičica mu dovikuje:
HEJ ZEKO...A TREĆA ŽELJA?????
Konta zeko...konta...
MA ETO...NEK MEDO BUDE *****!!!

Postroji lav sve životinje iz šume na obližnju liticu i kaže:
Ko ima muda da skoči postaće moj najbolji prijatelj i daču mu da mi pojebe lavicu.
Ostale zvijeri se pogledaše i ućutaše.
Prolazi tako 2 sata, 5 sati, pada mrak, tek lav začuje:
Tras!
Pogleda on kad ono medo brise prašinu sa sebe i kaže:
Lave, sada ču ti jebati lavicu, a tebi ću zeko jebati mater!

Imao čovjek papigu i komsiju koji je vježbao svako jutro na balkonu.
Svako jutro papiga zviždi na komsiju, ovaj gleda, kad papiga njemu:
***** ti mater!
Drugo jutro isto, zviždi papiga, gleda komsija, papiga opet:
***** ti mater!
Ode ovaj do vlasnika papige i kaže mu:
Ako mi opsuje papiga još samo jednom gotovi ste obojica.
Šta će jadan covjek, moli papigu da to više ne radi i obeća papiga.
Sljedeće jutro ista slika: komšija vjezba i gleda ispod oka dali će papiga reagovati.
Zviznu papiga, a komšija pun sebe gleda i kaže:
Šta je?!
Znaš ti dobro šta je.

Dali majmunu u zoo vrtu da jede trešnje a majmun prvo strpa trešnju u guzicu pa onda pojede. Videli to posetioci pa upitaše ćuvare, zašto to majmun prvo stavlja trešnju u guzicu pa onda u usta?
Ma pustite ga, pre neki dan je, jadan, pojeo ćitavu breskvu pa nije mogao da is***** košpu, pa sada prvo proba da li može da prođe...

Jednog dana, u niskom letu iznad obližnje šume, gavran ugleda komad hleba. Uzme ga veštim manevrom i nastavljajući svoj let iznad drveća - počne da razmišlja naglas:
Ne smem sebi dozvoliti da me lisica prevari kao onog gavrana u basni. Ako lisica kaže: "Dobar dan, gavrane", ja ću samo da ćutim i pravim se lud, jer ako progovorim - ispašće mi hleb.
Međutim, i lisica je čitala tu basnu. Ugledavši gavrana s parčetom hleba, lija odluči da ponovi dobitnu kombinaciju iz literature:
Dobar dan, gavrane!
Gavran mudro ćuti.
Dobar dan, gavrane! - ponovi lisica.
Gavran i dalje mudro ćuti.
Gavrane, direktor ti spava sa ženom!
Štaaa!!! - drekne gavran i - ispadne mu hleb.

Pouka: kada ti direktor spava sa ženom - ćuti, jer ćeš ostati bez hljeba.

Sjedi medo u kafiću i pije rakiju. Ulazi zeko i naruči čaj. Medo eksira svoju rakiju i dobaci mu:
- Pi*ko jedna!
Zeko ga pogleda, eksira čaj, slomi šalicu o pod i istetura se van. Medo gleda u čudu. 20 minuta kasnije, opet ulazi zeko i naruči čaj. Medo eksira rakiju i viče:
- Pi*ko jedna!
Zeko opet eksira čaj, slomi šalicu i izađe iz kafića, jedva. Medo gleda i ne vjeruje, pa odluči i on naručiti čaj. U tom trenutku ulazi zeko, naručuje rakiju, eksira i dobacuje medi:
- Pi*ko jedna!

Leti golub parkom i zabije se u biciklo. Biciklist iz sažaljenja uzme goluba doma i stavi ga ukrletku. U krletku stavi i kruh i vodu. Kad se golub probudi, golub kaže: Rešetke,kruh,voda,mora da sam ubio biciklistu.

Išli tata i sin zeko u šumu nešto uloviti dok je mama zec kuhala ručak. I prošlo sat vremena, a tata zec se vraća sav posran, a sin zec sav popišan. Mama zec ih pita:
- A što vam se dogodilo!??
- Mama, da si ti vidjela kako je medvjed s tatom obris'o guzicu, i ti bi se popišala od smjeha!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back