Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobije deda sedmicu na loto-u
milon evra,
sin i unuk pozovu psihijatra,da mu to saopsti,jer deda ima slabo srce.
Psihijatar,ovo-ono i na kraju pita: "deda sta bi ti uradio kada bi dobio na loto-u
1.000 000 evra"
"Pa nista sinko ja sam star covek-dao bi tebi pola"
I doktor padne mrtav.

Виц дана
На сахрану кардиолога, колеге донеле венац у облику срца. Кад је то видео, један лекар почео да се смеје:
- Какав ћете венац мени да купите? Ја сам гинеколог!

Mujo je bio danima u depresiji, takvoj depresiji da su mu u glavi odzvanjala dva glasa..
Prvi glas je bio opušten i tješio ga je:
"Mujo, nemaš razloga za depresiju i ovakvu bezvoljnost, to je bio samo seks bez emocija…
Nisi ti ni prvi ni posljednji liječnik koji je "opalio" svoju pacijenticu. Uostalom, nemaš stalnu vezu pa ne možeš reći kako si nekog prevario... Uostalom, svi liječnici to rade, to je danas normalno..Opusti se čovječe, ti slučajevi "za jednu noć", danas su potpuno uobičajeni.."
A drugi glas ga je podsjećao:
"Mujo, ti si veterinar..."

Ulazi Mujo u jednu kafanu negde u Africi. Seda za šank, iz džepa izvadi neko malo zeleno ušato čudovište i stavi ga na šank. Prilazi im šanker:
• Šta želite?
Mujo odgovori:
• Meni vinjak, a za mog jarana jedno pivo.
• A šta je to? - upita ga zbunjeni šanker.
• Znate, ja sam istraživač, pa smo sa ekspedicijom išli u jedno selo... - pa pogleda u čudovište - Je'l Haso, kako se ba zvaše ono selo gdje si vraču opsov'o mater?

Uhvatio Lala zlatnu ribicu, i ona mu obeca ispunjenje 2 zelje ako je pusti. Lala: - "Prva zelja mi je da se podigne more, potopi cijelu Crnu Goru i podavi sve Crnogorce!" Riba: - "Dobro, ako tako zelis. A druga?" Lala: - "Posle nedelju dana da se opet podigne more i potopi cijelu Crnu Goru!" Riba: - "Zasto opet???" Lala: - "Da podavi i ove odavde kad budu otisli da ih zakopaju."

Sede dva Pirocanca kumovi za stolom a na stolu flasa rakije. Poslijeizvesnog vremena kaze jedan: "A bre kume da popijemo po jednu".A drugi ce:" Ma bi kume , ali samo je polovina moja, a druga tatkova." "Pa dobro da popijemo od tvoje polovine." "Ma bi ja , ali moja polovina je donja."
"Pa dobro ce da gurnemo slamku pa ce da pijemo donju polovinu." "Pa ne moze." "A zasto bre?" "Pa neda tatko kroz svoje."

A po meni je najzesci ovaj.........

Otiso Bosanac u zoloski vrt i video papagaja u kavezu...
Gleda ga Bosanac i posle nekog vremena Papagaj mu dobaci "sta me gledas koji kuuurac"??
A Bosanac ce " Ja mislio ovo ptica " :D :D :D :D :D

Crnogorac salje sina u svijet u izbjeglistvo i savjetuje ga: "Ako naidjes na ljude koji placu, stani i ti pa placi s njima. Ako naidjes na ljude koji pjevaju, stani i ti pa pjevaj s njima. Ako naidjes gdje se igra, stani i ti pa igraj. Ako naidjes na ljude koji rade, skloni se, ne smetaj im".

Bogumi, moraces rano da ustajes
*Pa dobro, rece Bosanka
-Moraces sjeno da skupljas
*Pa dobro skupljacu
-Moraces stoku da pazis
*Pa dobro kad se mora
-Moraces svekrvu da sluzis
*Uf, uf, pa dooobroo, rece Bosanka
-Moraces ocu noge da peres
*Uh, do ku*ca, neizdrza Bosanka
-Ne,ne do ku*ca. Samo do koljena, radosno ce Crnogorac.
-Sofi-

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back