Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ulazi Ciga u radnju i pita prodavca:

• Imate li mečiće?

Prodavac mu donese malog plišanog medu. Ciga će:

• Ma ne te, imate li male mečiće?

Prodavac mu donese malo manjeg medu. Ciga opet:

• Ma ne teee, male, male mečiće?

Prodavac, već iznerviran, odlazi pozadi do magacina i donosi najmanjeg medu, veličine priveska za ključeve. A Ciga će:

• Ma ne te, bre, mečiće za vazdušnu pušku!

Mladi terazijski Crnogorac otvorio firmu u Beogradu. Prvi radni dan na poslu sedi on u kancelariji, kad ga sekretarica obavesti da su došla tri čoveka i hoće kod njega. On se zavali u fotelju i uze telefon u ruke i reče sekretarici da ih uvede. Dok su oni sedali, počne Crnogorac da "priča u telefon":
• Jel` to Voja Koštunica? Dje si Vojo, što činiš? Bato odje! Jesi li mi ono završio? E, vala, svaka čast! Čujemo se.
Zatim kao okrene drugi broj:
• Dje si Milo? Bato odje! Dje si sokole. Sad sam pričao sa Vojom i sve sam Vam dogovorio, pa vi sada nastavite. Čujemo se.
Opet kao okrene treći broj:
• Alo, jesi li to ti Borise? Bato odje! Kako si mi predsjedniče, što činiš? Mogli bismo na po jedno piće, ali evo upravo mi uđoše klijenti, pa ćemo se čuti kasnije.
Kada je spustio slušalicu okrene se ka "klijentima" i reče:
• Dobar dan. Što mogu učinjet za Vas?
A jedan od one trojice reče:
• Mi smo iz pošte. Došli smo da Vam priključimo taj telefon

Dolazi Mujo u javnu kucu u Njemackoj. Izabere djevojku i ode gore u sobu. Obave posao.
*****:
- To te kosta 300 eura
Mujo joj da 500 eura. Tako Mujo dodje iduca tri dana i svaki puta kurvi da 500 eura umjesto 300 eura. Pita njega *****:
- Pa bolan Mujo zasto ti meni placas 500 eura kada je cijena 300 eura ?
Mujo:
- Pa jesi ti Fadila ?
*****:
- Jesam
Mujo:
- Oca Ibre ?
*****:
- Da
Mujo:
- Iz Donjeg Vakufa ?
*****:
- Da bolan