Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
- Ovako bez ljubavi još nisam provela nijedan odmor - uzdiše Brigita poslije povratka iz Italije.
- No, slušaj - čudi se njezina prijateljica Gizela - Pa, ti si povela i svog muža i kućnog prijatelja!
- Istina, ali jedan se oslanjao na drugoga!

Adam želi poći na maskirani ples odjeven kao Adam. Smokvin list mu je premalen. I list suncokreta nije dovoljno velik. Iznajmljivač kostima gunđa.
- Objesite si tu stvar preko ramena i glumite čovjeka s benzinske crpke!

Otac razgovara sa zaručnikom svoje kćeri.
- Dragi mladiću - reče on ozbiljno - nisam protiv braka. Ali...imate li sredstava da izdržavate obitelj? Jeste li spremni za takvu dužnost?
- Svakako - odgovori mladić.
- Dobro. Uključujući kćerku, u obitelji nas je šestoro!

Prijatelj reče prijatelju:
- Moja je žena lažljivica!
- A kako znaš?
- Jučer navečer nije se vratila kući. Kad sam je ujutro pitao gdje je bila, odgovorila mi je da je noć provela kod sestre.
- Pa onda?
- Laže! Ja sam proveo noć sa njenom sestrom...

Želeći iznenaditi muža, žena stavi tek kupljenu periku i ode u mužev ured.
- Mislite li da bi se u vašem životu pronašlo mjestašce za ženu poput mene? - upita nastojeći da joj glas zvuči što privlačnije.
- Ni u snu! Previše me podsjećate na vlastitu ženu!

Danas se već koriste i kompjutori da bi se pronašla srodna duša. Jednoj ženi, koja se iz tih razloga obratila kompjutoru, dogodi se sljedeće: poželi partnera nižeg rasta koji s urođenom prirodnosti nosi večernja odijela, bavi se nautičkim sportom. Kompjutor joj preporuči pingvina.

Sredovječni muškarac dolazi k liječniku i tuži se:
- U nevolji sam, doktore. Kad sam prvi put sa ženom, sve je kako treba, ali drugi put se silno znojim. O čemu se radi?
Liječnik ga zamoli da pošalje k njemu svoju ženu. Kad je žena došla, liječnik je upita nije li možda ona kriva za muževu nevolju.
- Ni govora, doktore - odgovori žena. - Prvi put vodimo ljubav za Novu godinu, a drugi put u srpnju na godišnjem odmoru.

Ulazi Mujo u kupe u vlaku. Nasuprot njega sjedi plavusa s dodatnom opremom *(minjak, dekolte...)

Mujo bulji li ga bulji.Komad skuzi da bulji te rasiri noge i pokaze mu muf. Muji ispale oci.
noćna dostava hrane zagreb
- Jel' vam se svidja? - upita plavusa.
- Jes', kako ne bi. - veli Mujo.
- Hocete da vam namigne?

Rasiri noge i namigne mu s mufom.

Mujo u deliriju ne vjeruje svojim ocima.

Ponovo plavojka:
- Hocete da vam posalje pusu?
Rasiri komad noge i posalje pusu.
kiosk 0-24 zagreb
Mujo skoro u nesvjesti.
- Zelite li sjesti pored mene?
Mujo ustane i prebaci se na drugu stranu kupe i sjedne pored plavuse.

Plavusa ponovo:
- Zelite li gurniti dva prsta u nju?
- Ma, bona, nemoj me zaj*bavat' da moze i zvizdat' !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back