Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kasni radnik na posao.....a ispred negove kancelarije ga čeka šef pa će " Opet kasniš Jovanoviću " ....a radnik će " ****** zajebo sam se "..a šef će " Jos si i bezobrazan " ....a radnik će.." Ma nisam šefe ...keve mi, znate....neko radi pa se zaradi .....ja sam **** pa sam se zajebo ".

Stigao Bin Laden u pakao. Đavo mu kaže:
- Ovde ti je suđeno da ostaneš ali sve je puno, nemam mesta viška ali ipak poznajem neke ljude koji su bolji od tebe, pa ćeš sam izabrati s kim ćeš se menjati.
Đavo otvara jedna vrata i tu se nalazi Džordž Buš koji pliva, pliva i čim se približi obali ona se pomeri od njega.
Bin Laden kaže:
- Eh, ja ne mogu tako plivati, neću se s njim menjati, nek ostane tu.
Đavo otvara druga vrata, a tu se nalazi Toni Bler koji tuca kamenje, ali što više tuca, sve više kamenja mu i donose.
Bin Laden kaže:
- Eh slušaj, imam problema s leđima, to nije za mene, neka Bler ostane tu, neću se menjati s njim.
Đavo otvara treča vrata, a tu se nalazi Bil Klinton koji je vezan za krevet, a Monica Levinski leži na njemu i puši mu *****.
Tu Bin Laden kaže:
- E to mi je dovoljno, nek se menja sa mnom!
A vrag kaže:
- OK, Monica, beži odavde.

U 7 razredu, nastavnica zada klincima da pišu pismeni rad na temu "Slavne žene".
Nakon što je pregledala zadatke, kaže im: " Ne mogu da verujem, od svih slavnih žena, svi ste pisali o Seki Aleksić, Ceci.
Kako nikom nije palo na pamet da piše o nekoj drugoj ženi. Recimo, kako niko nije pisao o Mariji Kiri?"
Deca počnu da se valjaju od smeha. " Šta je smešno?" pita nastavnica
Deca "Pa ne kaže se Marija Kiri, vec Maraja Keri "

Ide ciga ulicom i izlete pred njega neki likovi te ga pocnu tuci:jedan ga gazi jedan sutira......Tek vidis zalece se neko u crnom na njih i sve ih pobaca na zemlju okrene se ureze na drvo slovo Z i krene.....a ciga polako ustaje i kaze:E CEKAJ BATE NISAM TI SE NI ZAHVALIO ......PA HVALA TI BRATE HVALA TI.....BETMENE

Čovek na putu do prodavnice vidi zaostalog dečaka ispred interfona jedne zgrade kako bulji u njega k'o tele... Priđe mu i pita
"Sinko, jel' ti treba pomoć?"
- "DAAAA"
- "Hoćeš da uđeš?"
- "DAAAA" otvori mu on vrata i pita
"Hoćemo stepenicama?"
- "NEEEE"
- "Liftom?"
- "DAAAA" i uđu oni u lift... Pita čovek
"Prvi sprat?"
- "NEEEE"
- "Drugi sprat?"
- "NEEEE"
- "Treći sprat?"
- "NEEEE"
- "Četvrti sprat?!"
- "DAAAA" i odu oni na četvrti sprat... Čovek:
- "Ova vrata?"
- "NEEE"
- "Ova vrata?"
- "NEEEE"
- "OVA vrata?"
- "NEEEEE"
- "OVA VRATA?!"
- "DAAAA" čovek iznervirano:
- "DA KUCAM?"
- "NEEE"
- "DA ZVONIM?!"
- "DAAAA"
- "I šta sad?" pita čovek.
- BEEŽIMOOO!"

Prelaze reku Isus, Papa i Čak Noris... Krene prvi Isus i, korak po korak, pređe! Za njim krene Čak i on pređe bez problema... Krene Papa i, na prvom koraku upadne u vodu! Gledaju to Isus i Čak Noris, pa se Isus smiluje i kaže: "Je li, Čak, žao mi ga... Da mu kažemo gde su daske?"
A Čak ga pogleda mrtav ozbiljan: "KOJE DASKE?"

Mujo i Haso bili na pecanju. Nestalo im crva te Mujo kaze Hasi:
-Idi potrazi iza onog grma tamo ima crva!
U medjuvremenu Mujo uhvatio zlatnu ribicu koja mu je rekla ako je pusti ispunice mu tri zelje. Mujo je pusti i poce:
-Prva zelja da budem veoma bogat ,druga da imam najlijepsu zenu na svijetu, a treca...?!
Mislio on, mislio , pa kaze:
-Treca moja zelja neka bude ono sta ce reci Haso, ipak je on moj jaran!
U istom trenu Haso ce iza grma:
- Mujo, ****** te sto magaraca, pa ovdje nema crva!

Prodavala seljanka sir na pijaci. Cena sira je kod drugih prodavaca bila 300, a kod nje 500 dinara.
Dosao gospodin kod nje da kupi sir, pa kada je cuo cenu, upita zbog cega je kod nje sir skuplji nego kod ostalih, a ona mu odgovori: "Ja nigde ne zurim".
Covek ce na to: "Dobro, snajka, daj ti meni taj sir, pa smo mogli otici na kafu".
Seljanka: "Moze, ja nigde ne zurim".
Popili oni kafu, pa covek rece: "A mogli smo i rucati?" Seljanka: "Moze, ja nigde na zurim".
Rucali oni, kad ce covek ponovo: "Pa mogli smo i jedan seks?"
Seljanka: "Moze, ja nigde ne zurim".
****** se oni kad seljanka rece: "Jao, kada dodjem u selo, pa kad kazem onim mojim seljankama da sam prodala sir po 500 dinara, a svi po 300 dinara, pa jos isla na kafu, pa na rucak, pa se je*ala pet puta..." Covek: "Kako pet, valjda jednom?"
Seljanka: "JA NIGDE NE ZURIM!"

Odlazi mali Perica u apoteku , te kaze:
-Molim vas jedno pakovanje vijagre!
-Za koga to Perice? pita apotekar,
-Za mog dedu Milisava!
Sutradan eto Perice opet u apoteku te jos sa vrata kaze:
-Imate li nesto protiv vijagre?
-Sta se desilo Perice? pita apotekar.
-Nocas umro deda Milisav!
-I u cemu je onda problem?
-Pa ne mozemo da zatvorimo sanduk!

Neki ubica uletio u kuću i ugledao Muju i Fatu u krevetu. Upita on Fatu:
-"Kako se zoveš?"
-"Fata"
-"Poštedit ću te, tako mi se mama zvala"
Okrenu se prema Muji:
...-"Kako se ti zoveš?"
-"Zovem se Mujo, al' prijatelji me zovu Fata".

Obijena kuca nekog antikvara i naravno, plavci dosli da naprave uvidjaj.
- Mozete li mi tacno reci sta vam je odneto? - upita vlasnika jedan pajkan vadeci beleznicu.
- Pa, kao prvo, dva svajcarska sata, oba stara oko 150 godina. Zatim su mi odneli...
Tu ga pajkan prekinu:
- Polako, polako... Nama je, znate, svaki podatak vazan. Recite, jesu li ti satovi bili digitalni?

Došao narkoman u crkvu i pita popa:
-Bbbrate, pppošto su ti ovi ppplusići?
Pop mu dade bibliju i reče:
-Sinko, uzmi ovo pročitaj, pa onda dodji u crkvu.
Posle desetak dana ponovo dolazi narkoman u crkvu, sretne popa i reče:
-Pomaže Bog oče, ljubim ruku... Koliko koštaju ovi krstići? Kupio bih jedan.
Pop:
-Pa zavisi koji hoćes, ima ih različitih.
Narkoman:
-Pppa ja bih ovaj sa gimnasticarem...

Četiri prijatelja, koja se nisu videla 30 godina, ponovo su se susrela na žurki. Nakon nekoliko pića, jedan od muškaraca je morao da ode u toalet. Oni koji su ostali pričali su o svojoj deci.
Prvi čovek je rekao: "Moj sin je moj ponos I sreća. Počeo je da radi u uspešnoj kompaniji na samom dnu lestvice. Studirao je ekonomiju I poslovnu administraciju i ubrzo počeo da napreduje u korporaciji, i sada je predsednik kompanije. Postao je tako bogat da je poklonio svom najboljem prijatelju vrhunski Mercedes za rođendan."
Drugi čovek je rekao: "Hej, pa to je sjajno! I moj sin je moj ponos i sreća. Počeo je da radi u velikoj avio-kompaniji, a onda je otišao u školu letenja da bi postao pilot. Na kraju je postao partner u kompaniji, i poseduje veći deo imovine kompanije. Toliko je bogat da je poklonio svom najboljem prijatelju nov-novcijat mlaznjak za rodjendan."
Treći čovek je rekao: "Pa to je super! Moj sin je studirao na najboljim univerzitetima i postao inženjer. Onda je osnovao svoju građevinsku firmu i sada je multimilioner. I on je poklonio nešto veoma divno i skupo svom najboljem prijatelju za rođendan: vilu od 30.000 kvadratnih metara."
Trojica prijatelja su čestitali jedan drugom baš kad se četvrti vratio iz toaleta I pitao: "Što čestitate jedan drugome?"
Jedan od njih trojice je rekao: "Pričali smo o ponosu koji osećamo zbog uspeha naših sinova. A tvoj sin?
Četvrti čovek je rekao: "Moj sin je ***** i zarađuje plešući kao striper u noćnom klubu."
Trojica prijatelja su rekli: "Kakva sramota... Kakvo razočarenje!"
Četvrti čovek je odgovorio: "Ne, ne stidim se. On je moj sin i volim ga. A nije ni tako loše prošao u životu. Njegov rođendan je bio pre dve nedelje, a dobio je divnu vilu od 30.000 kvadratnih metara, nov-novcijat mlaznjak i vrhunski Mercedes od svoja tri dečka.

Vraca se Mujo kuci mrtav pijan. Fata mu ne otkljucava, vec kaze:
-Mars pijanduro, vracaj se gdje si bio!
-Nosim cvijece za najlepsu zenu na svijetu!, kaze Mujo.
Fata se raznezila, otvara vrata, te pita:
-Gdje je cvijece?
-A gdje je najlijepsa zena na svijetu?!

Medjunarodni ziri za najkvalitetnije vozilo proglasio je ZENU, iz sledecih razloga:
-trosi sopstveno gorivo,
-podmazuje se automatski,
-radi sa jednom svecicom,
-odgovara joj svaki klip,
...-ima prednju i zadnju vucu,
-ne pregreva se i ne dimi za vreme rada,
-ima dobre amortizere,
-vozac moze da menja polozaje za vreme voznje,
-sama menja ulje svakog meseca.
Ima samo jednu manu:
-brzo amortizuje vozaca i smanjuje cvrstinu klipa !!!

Na casu logike Perica je jako prdnuo i zasmrdeo ucionicu i profesorica ga izbaci sa casa a on pocne psovati:
-"***** ti logiku."
Direktor ga upita zasto psuje logiku, a on ce:
-"Pa mene su izbacili napolje da udisem svez vazduh, a oni tamo udisu smrad."

Pala jedna baba i pomogao je Toma Nikolic da ustane i baka pocne:
-"Ijaoooooo, hvala hvala Tomo."
A Toma ce:
-"I, jer cete sad da glasate za mene?"
A baka ce:
...-"Sinko, ja jesam pala, ali na dupe ne na glavu."

Dodje jedan covjek u
gostionu i kaže:
-"Decki, znam jedan novi vic o policajcima!"
Tip koji je
sjedio sam za stolom ustane se i kaže:
...-"Hej! Jel' ti znaš da sam ja
policajac?"
-"Ne brini, tebi cu vic dvaput ispricati."

Ide zeka ulicom i puši.Naiđe krava i kaže:
-"E zeko, tako mali a već pušiš, sram te bilo."
Zeko joj odgovori:
-"A šta ćeš mi ti reći kravetino jedna, kolike su ti te si*e a hodaš okolo bez grudnjaka!"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back