Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sin nekog arapskog seika studira u BG. Nakon mesec dana pise kuci:Srbija je prelepa, ljudi su jako ljubazni i bas mi se svidja ovde. Samo mi je ponekad neprijatno kad idem na fakultet u mom pozlacenom mercedesu a neko od mojih profesora izlazi iz tramvaja....Posle par dana stize cek na milion dolara sa kratkom porukom roditelja:Nemoj da nas sramotis, kupi i ti tramvaj!

Bio zemunac u americi, vratio se kući i priča ortacima: i tako jedno veče navatam ja neku vušupla, odemo kod mene, krenemo u akciju, i tako radim ja radnju, a ona počne da viče "Dipr! Dipr! "
-i šta si uradio? pitaju ga ortaci
-pa brate ja dnempr!

Tri bračna para proslavljaju svoje godišnjice braka u jednom hotelu.
Poslije večere svaki par pođe u svoju sobu. Ujutro, na doručku nađoše se muškarci, i to jedan sa šljivom ispod oka, drugi sa polomljenom rukom, a treći sa polomljene obe noge.
Pitaju prvog šta mu se desilo, a on im kaže:
- "Ne pitajte! Ušli mi u sobu, krenuli da se k.....o, završimo, i ja mahinalno iz džepa izvadim 100 eura i pružim ženi. Ona se toliko naljutila da je dohvatila pepeljaru i pravo u oko!"
Drugi će:
- "Ma slična stvar. Dosli u sobu, obavili posao, ja mahinalno izvadim 100 eura, kad ona meni vraća 50. Zamahnem rukom da je udarim, a ona se sagne i ja zveknem pravo u zid!"
Treći priča:
- "Ja sam još gore prošao. Dođemo mi u sobu, krenemo da se k....o, kad u sred radnje neko zakuca. Moja žena se uplaši i iz navike vikne:
Jao, muž!, a ja budala pravo kroz prozor..."

- Kako saobraćajac smanjuje gužvu na kružnom toku?
- Ode na pauzu.

Dve plavuše kupuju karte u pozorištu.
- "Za Hamleta?", upita blagajnica.
- "Ma ne, za nas dve!"

Poslednja izmena:
Priča Mujo:
-Je l' ti se ikad desilo da se tol'ko zbuniš i da izvališ nešto što nisi mislio?
Haso:
- Ne kontam.
Mujo:
- Pa znaš ono, umesto onog što treba da kažeš, kažeš ono o čemu misliš. Pa evo, neki dan ja bio u Zenici. Dođem na autobusku, a tamo komad boli glava. Sifoni k'o lubenice, faca, oči, usne, kosa, sve dobro... Pa tu ti se ja sav sjebem i zbunim i umjesto da kažem "Jednu kartu do Sarajeva", ja izvalim "Jednu sartu do Karajeva", jer sam zamislio kako
je karam. Kontaš sad?
-Aaaa, kontam, kontam... I meni se to desilo neki dan. Sjedim ja sa Fatom uj'tru u kući, pijemo kavu i umjesto da kažem "Deder mi dodaj taj šećer, matere ti", ja izvalim:
-"ŽIVOT SI MI UNISTILA *****, ***** TI MATERINA"

Улазе Црногорац и Босанац на железнички перон. Само што уђоше, воз кренуо. Обојица потрче за возом, али у неко доба Црногорац одустане. Босанац остане упоран и ускочи у воз. Црногорац стане и почне да се смеје. Човек поред њега каже:

• Шта се смејете, видите човек упоран, свака му част.

• Како се нећу смејати, када је дошао да ме отпрати!

Mladić ulazi u apoteku i kaže apotekaru:
"Dobar dan, mogu li da dobijem jedan kondom? Moja devojka me je pozvala na večeru i mislim da ona i očekuje nešto od mene."
Apotekar mu daje kondom, a mladić izlazeći zastane pa se vrati:
"Molim vas dajte mi jos jedan kondom, zato što je i sestra moje devojke slatka, a uvek prekrsti noge na tako provokativan način da ja mislim da i ona nešto očekuje od mene!"
Apotekar mu daje i drugi kondom, kad se mladić opet obrati:
"Najzad, dajte mi još jedan kondom, jer je mama moje devojke jako zgodna žena, a kad god me vidi ona pravi aluzije... a pošto me je ona pozvala na večeru, mislim da i ona nesto očekuje od mene!"
Za vreme večere, mladić je sedeo sa svojom devojkom s leve strane, dok su sestra i majka sedeli nasuprot njima. Kada se pojavio otac, mladić je spustio glavu i počeo da se moli:
"Dragi Bože, blagoslovi ovu hranu... hvala ti za sve što nam daješ...!!!"
Par minuta kasnije mladić se dalje molio:
"Hvala ti Bože za tvoju milost ..."
Deset minuta kasnije, mladić se i dalje molio drzeći glavu pokorno spuštenu.
Drugi su se gledali iznenađeno, a najviše se čudila njegova devojka. Približila mu se i šapnula mu na uvo:
"Nisam znala da si toliko religiozan!!!"
A mladić joj odgovori:
"Ni ja nisam znao da ti je tata apotekar!!!"

Navalentan
Žali se Fata doktoru:

- Doktore, pomozi. Moj Mujo me ne ostavlja na miru. Više uopšte ne spavam jer on na mene skače po 15-20 puta u toku noći. Iscrpljena sam, ne mogu više.

Pita nju doktor kako to Mujo radi.

- Lepo, svako veče kad legnemo u krevet, on ugasi svetlo, navali na mene i tako do jutra. Samo malo predahne između svakog puta.

Razmisli malo doktor i na kraju je posavetuje:

- Znas šta, Fato, on to očito voli da radi samo u mraku, pa kad je tebi dosta, ti upali svetlo. On će se iznenaditi i ostaviće te na miru.

Ode Fata sva sretna kući i uveče, kada je Mujo treći put navalio, ona upali svetlo kad na njoj komšija Ibro.

- Bolan, Ibro, šta ti tu radiš? Gde je moj Mujo?

- Eno ga pred vratima, prodaje ulaznice!

KRATKA LJUBAVNA PRIČA

Muškarac i žena koji se nikada ranije nisu sreli, koji su oboje u braku, nađose se nekom greškom u istom spavaćem kupeu trans-kontinentalnog voza. Oboma je bilo nelagodno u početku, ali su ubrzo zaspali umorni, on na gornjem krevetu, a ona na donjem.

Negdje oko 1 ujutro on se nagne, pažljivo probudi ženu i šapnu:

-Gospodjo, oprostite što vas budim, da li biste mi dodali rezervnu deku iz ormara? Strašno mi je zima.

- Imam bolju ideju, - odgovori ona - samo za noćas, da se pravimo kao da smo vjenčani.

-Ohoho, to je fantastična ideja!

-Odlično. - odgovori ona. - Uzmi je sam! Nisam ti ja služavka!!!!!!

crnogorske%20zapovjedi.jpg

Vila rece bracnom paru:

- "Za uzoran brak od 35 godina, ispunicu vam svakom po jednu zelju"

- "Zelim putovanje oko sveta sa svojim najdrazim muzicem"- rece zena.

Vila zamahnu svojim stapicem, i abrakadabra! - dve karte se stvorise u njenoj ruci.

I dodje muzev red. On razmisli na trenutak i rece:

- "Dakle, ovaj trenutak je vrlo romantican, ali prilika kao ova se pruza samo jednom u zivotu. Eeeeeeeee .. zao mi je, moja ljubavi, ali moja zelja je da imam zenu 30 godina mladju od sebe".

Zena je bila duboko razocarana ali, zelja je zelja. Vila zamahnu stapicem, i abrakadabra!... Odjednom, muz postade star 90 godina ..

Pouka:

Muskarci su mozda pokvareni, ali Vile su ipak ....... ZENE !

Job Interview

While being interviewed for a job, the personnel manager said to the Maguire brothers:

'We're going to give you a written examination. Ten questions. Whoever gets most right we'll hire.'

Papers were produced and the boys set to work answering the general knowledge questions. When the time was up the personnel manager collected and marked the papers.

'Well,' said he, 'you've both got nine out often, but I'm giving Mick the job.'

'Why's that?' asked Pat.

'Well,' said the manager, 'you both got the same question wrong but he had

'I don't know this' and you had 'Neither do I!'.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back