Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Polazu nislija i beogradjanin test za voznju.
Beogradjanin pita nisliju-koji odgovor ovde prvi, drugi ili treci?
Nislija odgovara ali ga ovaj ne cuje. Beogradjanin opet, koji odgovor prvi, drugi ili treci? Nislija opet sapuce ali ovaj opet ne cuje. Ovaj ponovo pita a nislija odgovara - A be ce!

ovo je i 2. verzija

polazu nislija i beogradjanin test za voznju i nislija radi a beogradjanin se meskolji, ne zna odgovore pa pita:
-ej, koji je odgovor na pitanje br. 6
- ce be.
- molim?
- a be, ce be!

kako otac psuje majku sinu

do deset godina
- ***** ti mater!
do dvadeset godina
- yebatju ti mater!
do trideset godina
- yebo sam ti mater!
do cetrdeset godina i jache
- yebo ti pas mater

a vi se, drage mame, nalazite

ovaj nije u vezi Durlanaca al... smesan je...

muž i žena leskovchani dosli u bg da prodaju papriku i uvhatio ih mrak pa reshili da prespavaju u
kamionu
u neko doba žena se budi. chuje ciganchitje kako se motaju oko kamiona i pokushavaju da neshto ukradu

leskovchanka - kuj gi mica tija dzaci?
leskovchanin - kuj gi mica da gi mica. teb' te se ne tica. tjuti tu i spij
ciganchitji - lele! begaj more! doshli japanci da prodaju na bg pijazzu...

Razgovaraju Beogradjan i Nislija o svojim ženama,koliko se ko zabavljao pre zenidbe.
Nislija:Ja sam pre zenidbu sas moju ženu isaja dve godini.
Beogradjan:ne kaže se sas moju ženu,nego sa mojom zenom.
Nislija:e,sa tvojom samo tri meseci.

Leto u Nis,a vrutje oko +35. Otje Mitke da skoci s` mosta u Nisavu,ali dole dva Ciganina.Mitke:Šta radite dole,begajte be otju da skocim.Jedan odgovara:vadimo skoljke,nemo da skaces.I posle isto ponovi dva puta,a Cigani neće da se sklone.
Skoci Mitke,pa kad je izronija,sav isecen i krvav.Cigo:jesam ti rek`o da ne skaces,vadimo skoljke.Jednu od Ladu a drugu od Stojadina!

Dodje tim naucnika koji se bavi istrazivanjem na ljudskim organima na Balkan. Dodju najpre u Sloveniju i pitaju Slovence:
- "Posto jedan prosecan slovenski mozak?"
Slovenci im kazu 100 eura.
Skupo to bilo naucnicima i oni odluce da odu dalje, u Hrvatsku. Na pitanje posto jedan Hrvatski mozak, Hrvati odgovaraju:
- "200 eura".
- "Ali u Sloveniji su nam trazili samo 100 eura."
- "200 eura je nas i ni euro manje. Mi smo sada takodje europski narod, mnogo smo mi napredovali u odnosu na okruzenje..."
Naucnici odluce da odu u Srbiju. Naidju na nekog Srbina, i pitaju ga posto srpski mozak.
- "1000 eura bre", odgovara Srbin.
- "Kako 1000 eura?! Pa u Sloveniji i Hrvatskoj smo mogli dobiti dva za trista eura!!"
A Srbin:
- "E! A nas nije skoro ni koriscen!"

Doktor kaže Cigi:
• Situacija je krajnje ozbiljna, operacija je neophodna i ona će koštati tri hiljade evra!
Ciga:
• Doktore, ja sam siromašan čovek, dajte da se nađemo negde, kumim vas!
• Dobro, nek bude hiljadu evra!
• Doktore, teška su vremena, izgubio sam posao, deca rastu i troškovi se povećavaju!
• Pa dobro, može i petsto.
• Doktore, i petsto evra je za mene čitavo bogatstvo.
• Neka bude 300 evra ali to je poslednja cena. Nego, moram da vas pitam, zbog čega ste došli kod mene, kad se zna da sam ja specijalista i da sam skuplji od svojih kolega?
• Doktore, kad je zdravlje u pitanju, ja ne žalim pare!

Ide cigan shumom i upadne u zivo blato.Pochne da viche kad nailazi *****.Cigan pochne da ga moli:izvadi me iz ovog zivog blata kad te molim imam cerku za tebe 15 godina
***** ce na to:Moze ali hocu tebe
cigan:nemoj molim te imam sina 14 godina lep kao jabuka
*****:Ma ocu samo tebe ili toni ili se guzi
ciga izadje iz zivog blata opere se izvadi kremu i pochne da maze oko srca
***** ga pita :Jel jesi ti normalan shto mazesh tu kad a ne oko bulje
cigani sav jadan :e bulja ce da zarasti a dusha nece

Došao Perica u javnu kuću i kaže gazdi:
- Dajte mi jednu kurvu sa triperom.
- Što sa triperom?
- Pa hoću da je unajmim kao sobaricu.
- Zašto?
- Zato što će onda ona da se kresne sa mojim ćaletom i onda će moj ćale da se zarazi, pa će onda on da se kresne sa mojom kevom, pa će onda ona da se zarazi, pa će mama da se kresne sa komšijom, pa će da vidi on kome će da buši loptu, mamu li mu njegovu!

Pitali ciganina:
Koliko vas živi u onoj maloj sobi?
Nas osamnaest!odgovori Ciga.
Je li, pa kako ono sa seksom kad vas ima toliko?
Pa znaš kako, kevi okačimo zvonce a onda karamo sve što ne zvoni...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back