Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne secam se bas dobro vica, ali mislim da ide ovako nekako...

Lipc'o Dzeki

bio jednom neki vojnik u vojsci 6 meseca, i za to vreme se uopste nije cuo sa svojom porodicom. i pozove on tako brata, i da popricaju malo.
-de si bre brate, pa ne javljas se uopste, evo, u vojsci sam vec 6 meseci, a nijednom mi se nisi javio.
- pa nisam mog'o brate, imao sam neka posla posla, nego, kako je tamo sta radis ti?
- ovde mi je dobro, nego pricaj malo kako je tamo, sta ima novo?
-Ma evo, nema nista novo.
- kako bre nema nista, sigurno se nesto desilo za ovih 6 meseci?
-pa jeste, lipco dzeki.
-kako bre to, kako dzeki da lipce, on je bio zdrav pas, kako dzeki da lipce?
-ma nabola ga Ruza.
-kako bre ruza da ga ubode, ona bila mirna krava...
- ma munulo je bikce.
- kako bre bikce da je mune, i ono bilo mirno, kako bikce da je mune?
- Ma pala na njega greda od stale...
- kako bre pala greda?
- ma zagorela
- kako bre da padne, nova stala, prosle godine smo je zidali...
- ma zagorela, uvatila je malo vatra...
- od cega je bre uvatila vatra?
- pa od kuce.
- kako bre kuca da izgori, bre brate?
- ma uvatila zavesa od svece!
- od koje svece?
- ma kad smo saranjivali mamu, uvatilo od svece.
- kako bre mama da umre, ona bila zdrava zena...?????
- ma od zalosti.....
- za kim bre?
- pa za tatom!
- kako bre tata da umre, i on bio zdrav covek?
- ma video snaju, u krevetu sa komsijom, pa umro na lice mesta.
- u bre brate, ja te pitam sta ima novo, a ti kazes Lipco Dzeki! **** TE DZEKI!

Ljudi fora je u tome da procitate ceo... ;)

Jednoga dana posao putopisac da razgleda neki divan predeo. Isao on tako, isao, i razgledao okolinu. Posle nekog vremena, nasao se u sumi. Kada je zasao duboko u sumu, zapazio je veliku gomilu govana. Videvsi govna putopisac se veoma zacudio. Tad vide kako mu se, iz sredista sume priblizava starac, star 100 godina sa bradom do kolena. Videvsi da je starac ovde mestanin, putopisac ga upita:
Starce, reci mi sta trazi ova gomila govana ovde?
A starac ce njemu: "Znas, sinko, bio jednom jedan kralj, i imao 3 sina i jednu cerku. Oni su ziveli srecno i zadovoljno mnogo godina. Jednog dana nebo se zacrnelo i odjednom je doletla azdaja. Posto je kralj sa svojim sinovima bio na putu, azdajaj je otela lepu princezu. Kada su se kralj i sinovi vratili sa puta imali su sta da vide! Zamak je bio skoro ceo srusen, a od lepe princeze ni traga ni glasa. "Verovatno je negde otisla, vratice se vec", mislili su oni i odlucili su da cekaju. Cekali oni tako, cekali 7 godina, ali od nje ni traga i glasa. Prvi se javio najstariji sin. "Verovatno je oteta, idem u svet, da je potrazim!", rekao je. "Nemoj sine", cvileo je kralj, "bilo bi mi tesko da i tebe izgubim..."."Cenim to sto se brines za mene, ali ko ce spasiti sestru ako ne najstariji brat!", odgovorio je princ i otisao. Trazio je on sestru, presao je 7 gora, preplivao 7 mora, prosao je 7 planina, 7 dolina, preplivao 7 reka i 7 jezera. Negde, tamo pred kraj sveta nasao je jednu pecinu, i u njoj azdaju. Pridje joj i rece: "Ti azdajo, sto zivis iza 7 mora, iza 7 gora, iza 7 planina, iza 7 dolina, iza 7 reka i jezera, ja tebe izazivam na dvoboj!". Bio je to veliki dvoboj. Treslo se sve. Treslo se 7 gora i 7 mora, treslo se 7 planina, 7 dolina, 7 reka i 7 jezera, tresao se cak i kraljev zamak. Borba se vodila 7 dana i 7 noci, sve dok azdaja konacno, nije sjebala princa. Proslo je 7 godina, 7 meseci i 7 dana dok je vest o pogibiji princa presla 7 gora, 7 mora, 7 planina i 7 dolina, 7 reka i 7 jezera i, konacno, stigla u zamak. "Moj brat je poginuo!", uzviknuo je srednji brat, "moram da spasem sestru"."Nemoj sine", cvileo je opet kralj, "vidis da ti je azdaja ubila brata, bilo bi mi tesko da i tebe izgubim..."."Cenim to sto se brines za mene, ali ko ce spasiti sestru i osvetiti mog starijeg brata, ako necu ja, tvoj srednji sin",rekao je princ i krenuo na put, da trazi sestru. Trazio je on sestru, trazio... Presao je 7 gora, preplivao 7 mora, prosao je 7 planina i 7 dolina, preplivao 7 reka i 7 jezera. Kao i njegov brat stize i on pred kraj sveta, ugleda jednu pecinu i u njoj azdaju. Pridje joj i rece: "Ti azdajo, sto zivis iza 7 mora, iza 7 gora, iza 7 planina, iza 7 dolina, iza 7 reka i jezera, ja tebe izazivam na dvoboj!". Kakav je to dvoboj bio! Treslo se sve 2 puta vise... Duplo vise se treslo 7 gora i 7 mora, duplo vise se treslo 7 planina, 7 dolina, 7 reka i 7 jezera, duplo se vise tresao cak i kraljev zamak. Ogorcena borba se vodila 7 dana i 7 noci, sve dok azdaja nije dosla glave i drugom princu. Proslo je 7 godina, 7 meseci i 7 dana dok je vest presla 7 gora, 7 mora, 7 planina, 7 dolina, 7 reka i 7 jezera i, konacno, dosla do kraljevog zamka. "Moja braca su poginula. *******! Moram i ja da idem, inace cu ispasti *****! 'Ajde, matori CU!", rekao je najmladji sin. "Nemoj, sine", cvileo je ponovo kralj, "vidis li ti kako su prosla tvoja starija braca, bilo bi mi tesko da i tebe izgubim..."."Pali bre matori, nije Djura fufa", rece najmladji princ Djura i otide da trazi sestru. Trazio je on tako trazio... Presao je 7 gora, preplivao 7 mora, prosao je 7 planina i 7 dolina, preplivao 7 reka i 7 jezera. Kao i njegova predhodna dva brata i on stize pred kraj sveta i ugleda pecinu i u njoj azdaju. Pridje joj i rece: "Ti azdajo, sto zivis iza 7 mora, iza 7 gora, iza 7 planina, iza 7 dolina, iza 7 reka i jezera, ja tebe izazivam na dvoboj!". Ovo je tek bila tuca... Sve se treslo 4x vise nego kod dva predhodna dvoboja zajedno. Cetvoroduplo vise se treslo 7 gora, 7 mora, 7 planina i 7 dolina, 7 reka i 7 dolina. 4x vise se tresao cak i kraljev zamak. Velika borba se vodila 7 dana i 7 noci, sve dok i treci princ nije bio sjeban. Proslo je 7 godina, 7 meseci i 7 dana dok je strasna vest presla 7 gora, 7 mora, 7 planina, 7 dolina, 7 reka i 7 jezera i stigla u kraljev zamak. Kralj je bio veoma tuzan... Tugovao je on i tugovao. Tugovao je 7 godina, 7 meseci i 7 dana sve dok u zamak nije stigao vitez u sjajnom oklopu. "Vraticu ti cerku i osveticu tvoje sinove ako mi zauzvrat das pola kraljevstva i ruku svoje kceri", rekao je vitez. "Fer pogodba, nema sta", rekao je kralj pristavsi na pogodbu. I tako vitez u sjajnom oklopu krenu da trazi princezu. Trazio je on tako, trazio. Presao je 7 gora, preplivao 7 mora, presao je 7 planina i 7 dolina, preplivao 7 reka i 7 jezera i dosao pred kraj sveta. I gle cuda... tu vide pecinu i u njoj zatece azdaju. Pozva je i on na dvoboj: "Ti azdajo, sto zivis iza 7 mora, iza 7 gora, iza 7 planina, iza 7 dolina, iza 7 reka i jezera, ja tebe izazivam na dvoboj!". Tuca je bila zestoka! Trajala je 7 dana, 7 noci, 7 sati, 7 minuta, 7 sekundi, 7 100-tih delova sekunde itd., ali se isplatila jer je vitez potpuno pogazio, popljuvao, ponizio i isprebijao jadnu azdaju. Ubivsi azdaju princ je uzeo princezu za ruku i vratio se u kraljev zamak. Kralj je ispunio svoj deo pogodbe i svi su ziveli srecno i zadovoljno mnogo godina!"- Dobro starce, a sta ce, bre, ova govna ovde? - pitao je putopisac. Starac: Aaaaa, nemam pojma, to se valjda neko israo!

verovatno je vic extra, mrzi me da citam, moze li neko da mi ga ukratko preprica?

Potukli se Suljo i Mujo, Suljo izvuče šrafciger i ubode Muju u leđa.
Na suđenju Mujo izjavi sledeće:
-Gospodine sudija mene je Suljo zbo šrafcigerom, na nacionalnoj osnovi.
-Čekajte ne razumijem, kako na nacionalnoj osnovi pa i jedan i drugi ste musliman?
-Jeste na nacionalnoj osnovi! Zbo me krstastim šrafcigerom!!!

Žali se musliman Alahu: "Bože, što si takav, i Srbi i Hrvati imaju
svoju državu, jedino je nama muslimanima nisi dao."
Veli na to Bog: " Dao sam ja vama i k...., pa ste ga unakazili, šta bi
tek od države napravili!?"

Uzeli se Mujo i Fata. Prvu bracnu noc, skinuo se Mujo i kaze: "Vidi,
Fato, šta imam".
Gleda Fata i kaže pomalo razocarano: "Mali ti je, Mujo"!
Kaze Mujo: "Mali, ali tehnicar".
A Fata ce: "Ma da je diplomirani inženjer, mali ti je, bolan".

Jedno jutro, kuca bakici netko na vrata!
Bakica otvara, a ispred nje stoji mladić, lepo
obučen, zgodan, i drži usisivač u ruci!
Mladić će:
- Dobro jutro, gospođo!
- Hteo bih Vam, ako mi dozvolite, predstaviti novo čudo
na polju usisivača!
- Odlazi! Nemam para! - kaže bakica i taman da zatvori
vrata, ali joj mladić postavi nogu i kaže:
- Pa... barem mi pružite šansu da vam demonstriram što
ovaj proizvod može!
I baka se složi, a mladić u tom trenutku izvadi jednu
vreću i iz nje istrese gomilu balege na bakičin pod!
- Evo, gospođo, ako ovaj usisivač ne ukloni svu balegu,
licno ću pojesti svako malo zrnce koje ostane!
Baka se počne smejati i kaže:
- Sinko, nadam se da imaš jako dobar apetit, jer su mi
danas isključili struju !

Muškarac sedi u baru na aerodomu Hitrou i opaža prelepu ženu, koja
sedi pored njega.

Pomislio je u sebi:"Uau, tako je zanosna, mora da je stjuardesa. Pitam
se za koju li avio-kompaniju radi?"

Nadajući se da će moći da je smuva, naginje se ka njoj i izgovara
slogan avio-kompanije Delta Airline: "Volim da letim i to se vidi".

Žena ga je pogledala belo, zbunjeno i on je odmah pomislio: "Pa, očito
ne radi za Deltu".

Sekund kasnije, pade mu na pamet drugi slogan, te se nagnuo ka njoj i
rekao : "Ima nečeg posebnog u vazduhu....?"

Zbunjeno je pogledala. Odmah je prebrisao sa svoje liste
avio-kompaniju "Singapore Airlines".

Pomislio je: "Možda radi za "Thai Airways..." i rekao:"Glatko kao svila?".

Ovog puta, žena se okrenula prema njemu i rekla: "Šta koji k.... hoćeš?"

Muškarac se nasmejao i rekao:
"Aaaaaaa, Montenegro Airlines!"

Srbin i Slovenac u vozu. Srbin izvadi
jabuku u poce da jede. Slovenca ga upita sta to jede.
Srbin - Pa jabuku zar ne vidis?!?
Slovenac - Ih kod nas jabuke imaju po 2-3 kila svaka.
Voz ide dalje, Srbin pojede jabuku, ali opet ogladneo te izvadi krusku
i poce da jede.
Slovenac - Sta to jedes?
Srbin - Krusku.
Slovenac - Ih da ti znas kolike se kruske kod nas...
Pojede Srbin i krusku ali je i dalje gladan pa izvadi i paradajz.
Slovenac - Sta ti je sad pa to?
Srbin - Ribizla, pi*** ti materina!!!!
:):):)

Na plaži leškari Era...uživa u suncu kad pored njega prolazi Slovenka sa kupaćim kostimom na kom se na stražnjici nalaze dva srca...
Na to će njoj Era: "..e što nemaš još jedno srce???"
Slovenka mu odgovori: " a zašto,da nećeš da me popiješ na ekx???
Era uzvrati: "...ma ne samo da ti nabijem čep da ne izlapiš !!!"
...:mrgreen:

Poslednja izmena:
Na razglasu u avionu kapetan obavestava putnike da ce avion uskoro da sleti. Nakon toga je zaboravio da iskljuci mikrofon, pa ceo avion slusa razgovor u pilotskoj kabini.
- Sta cemo da radimo u Beogradu?
- Prvo cemo nesto da pojedemo, pa cemo kresnuti ove dve stjuardese!
Kada je cula da su piloti zaboravili da iskljuce razglas, jedna stjuardesa potrci da im to kaze, a na to ce jedna baka: "Polako dete, zar nisi cula, prvo ce nesto da pojedu!"

mujo resava ukrstenicu:

Vrsta metala (4 slova): PLEH
Deo pribora za jelo (3 slova): ZUB
Žensko dete (3 slova): ONA
Najmanji trocifreni broj (3 slova): 000
Inicijali pesnika Jesenjina (2 slova): PJ
Morski greben (2 slova): MG
Sestrin muž (5 slova): SAFET
Zlato (2 slova): ZL
Biblijska lenjost (3 slova): POP
Mera za dragocenost (5 slova): NOVAC
Dragi kamen (4 slova): MILI
Zajednica žene i muškarca (4 slova): STAN
Kokošiji proizvod (4 slova): SUPA
Neizlečiva bolest (3 slova): KAP
Najzdravije piće (4 slova): PIVO
Telefonski poziv (3 slova): ZVR
Grad u Italiji (3 slova): TRS
Vrsta životinje s kućicom (3 slova): PAS
Nije gladan (3 slova): JEO
Vidi sliku (5 slova): JESAM
Svečano odelo (4 slova): CRNO
Hladno oružje (3 slova): TOP
Mužjak vrane (6 slova): VRANAC
Kiseonik (1 slovo): K
Stanovnik Tirane (7 slova): TIRANIN
Doživljaj pri spavanju (3 slova): SEX
Deo kupatila (4 slova): VODA

Dve babe

Pričaju dve babe i jedna će drugoj:
- "Od mog unuka nikad ništa neće biti, stalno je za kompjuterom, priča s njim, kuca po tastaturi."
Na to će druga baba:
- "Moj će unuk biti ili doktor ili pilot. Kad god uđem u sobu svuda su špricevi, a on mi kaže: "Baba, 'ajde da letimo".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back