Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Usred vrućeg ljetnog dana vidio Mujo fontanu i odluči se okupati u njoj gol dok nitko ne gleda. Uzeo on i sapun sa sobom.
Naišle tri plavuše, a Mujo se počne pretvarati da je kip. Skamenio se, a sapun stavio u usta. No, plavuše se također odluče okupati.

Tako se one svuku i uđu u fontanu. Jedna vidi sapun u Mujinim ustima, potegne Muju za onu stvar, a on ispljune pola sapuna.
Dođe druga plavuša i potegne Muju zaonu stvar, a on ispljune i drugu polovicu sapuna.
Došla i treća na red pa i ona potegne Muju, a sapuna nigdje. Potegne još jednom i veselo veli drugim plavušama:
- Gle, ja sam dobila tekući!

Mujo i Haso sjede na obali, pecaju i pijuckaju pivo, pa će odjednom Mujo:
- Mislim da ću se morat razvest' od Fate... ne razgovara sa mnom već dva mjesece!

Haso otpije gutljaj pa reče:
- Razmisl' malo bolje, nije lako opet nać' tak'u ženu, bolan.

Usred vrućeg ljetnog dana vidio Mujo fontanu i odluči se okupati u njoj gol dok nitko ne gleda. Uzeo on i sapun sa sobom.
Naišle tri plavuše, a Mujo se počne pretvarati da je kip. Skamenio se, a sapun stavio u usta. No, plavuše se također odluče okupati.

Tako se one svuku i uđu u fontanu. Jedna vidi sapun u Mujinim ustima, potegne Muju za onu stvar, a on ispljune pola sapuna.
Dođe druga plavuša i potegne Muju zaonu stvar, a on ispljune i drugu polovicu sapuna.
Došla i treća na red pa i ona potegne Muju, a sapuna nigdje. Potegne još jednom i veselo veli drugim plavušama:
- Gle, ja sam dobila tekući!
apropo "potegni"

Sjede Mujo i Fata u zadimljenoj kavani pa joj veli Mujo:
-"Fato ako želiš sex sa mnom potegni me dolje 1put ako ne, potegni me jedno 40tak puta".

--

31646694_1958322291164053_5388465647439052800_n.jpg

-,
Pošto je 1. Maj još jedan:-)

Za vremena rata u Bosni obeća komandir Muji i Hasu da će za svakog zarobljenog Srbina dobiti po €100,-.
Krenu oni put prve linije, zalutaju po mraku i prenoće u šumu.
Haso u zoru vidi četu Srba koja je podigla logor pa šapne Muji:“Diž´se bolan al tiho izgleda da smo se obogatili“

--

Fata sišla na jutarnju kavu, a Mujo ugleda neka slova na njezinim nogama pa je upita:
- Fato, bona, šta s' to napisala na noge?

Fata digne haljinu, a na jednoj nozi piše Nova godina, a na drugoj 1. maj.

Mujo zbunjeno pročita:
- Dobro, de, šta ti to znači?

Fata uzdahne:
- Pa da svratiš malo međ' nji'a između praznika...

:rotf:

Policajaci u stanici se dosađuju, mirna noć, problema nema kad napokon zazvoni telefon:
- Halo, policija?

Dežurni odgovori:
- Da, policija je, u čemu je problem?

Drhtavi muški glas nastavi:
- Molim vas k'o boga, dođite u obližnji samostan, bila je provala, dođite brzo...

Dežurni se namršti:
- A 'ko to zove?!

Glas panično odgovara:
- Pa ja, lopov....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back