Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
334067331_3162314654059891_4253816516464754000_n.jpg

Zove Beogradjanin Piroćanca,kod koga treba da dodje u goste... Kaze mu Pirocanac: brate kod dodjes na kruzni skrenes desno, treca kuca sa desne strane,
parikiras se i popnes se sa druge strane uz stepenice i nogom otvoris vrata.

Kaze beogradjani sve sam razumeo ali sto nogom da otvorim vrata!?

Piroćanac: Brate pa neces valjda praznih ruku..

Poslednja izmena:
Muž i žena koji su već 40 godina u braka odluče otići kod doktora na pregled i da se malo posavjetuju. Doktor prvo pregleda muža i kaže mu:
- Izgleda da je sve u redu s vama. Imate li problema?
On se zamisli pa odgovori:
- Pa doktore, ništa posebno, no kad vodim ljubav sa ženom prvi put, onda je sve u redu, ali kad to radimo drugi put, počnem se jako znojiti i to mi malo smeta…
Nakon njega u ordinaciju uđe žena. Doktor je pregleda i priupita:
- I vi izgledate dobro, no vaš muž mi kaže da kada vodite ljubav prvi put onda je sve ok, a drugi put se jako počne znojiti… Znate li možda zašto?
Ona ga pogleda ispod oka i odbrusi:
- Naravno da znam, doktore. Prvi put je u januaru, a drugi u augustu!!!

Muž i žena koji su već 40 godina u braka odluče otići kod doktora na pregled i da se malo posavjetuju. Doktor prvo pregleda muža i kaže mu:
- Izgleda da je sve u redu s vama. Imate li problema?
On se zamisli pa odgovori:
- Pa doktore, ništa posebno, no kad vodim ljubav sa ženom prvi put, onda je sve u redu, ali kad to radimo drugi put, počnem se jako znojiti i to mi malo smeta…
Nakon njega u ordinaciju uđe žena. Doktor je pregleda i priupita:
- I vi izgledate dobro, no vaš muž mi kaže da kada vodite ljubav prvi put onda je sve ok, a drugi put se jako počne znojiti… Znate li možda zašto?
Ona ga pogleda ispod oka i odbrusi:
- Naravno da znam, doktore. Prvi put je u januaru, a drugi u augustu!!!
:rotf:

Evo još jedan za mog dragog kolegu @Manga Hilux i za danas dosta 🤗

U domu zdravlja puno ljudi čeka da uđe u ordinaciju dok doktoru ističe radno vrijeme. Izlazi doktor iz ordinacije i kaže da može samo još jednog pacijenta da primi. Ljudi se odmah razgalamiše, a od pozadi se začu glas jedne Ciganke:
• Doktore, doktore, pustite mene, ja imam pečenje.
Doktor odgovori:
• Hajde ti sa pečenjem ulazi.
Uđe Ciganka unutra i doktor sav začuđen upita:
• A je li, gde je to pečenje?
Ciganka:
• Pa doktore, peče me kad pišam!

Evo još jedan za mog dragog kolegu @Manga Hilux i za danas dosta 🤗

U domu zdravlja puno ljudi čeka da uđe u ordinaciju dok doktoru ističe radno vrijeme. Izlazi doktor iz ordinacije i kaže da može samo još jednog pacijenta da primi. Ljudi se odmah razgalamiše, a od pozadi se začu glas jedne Ciganke:
• Doktore, doktore, pustite mene, ja imam pečenje.
Doktor odgovori:
• Hajde ti sa pečenjem ulazi.
Uđe Ciganka unutra i doktor sav začuđen upita:
• A je li, gde je to pečenje?
Ciganka:
• Pa doktore, peče me kad pišam!
kad si već pochela da teramo dalje ))) :vzagrljaj: :ortaci2:
Dolazi tip kod doktora i taman krene da objašnjava šta mu je kada doktoru zazvoni telefon.
Priča doktor 10 minuta, završi razgovor i kaže:
- Gde smo ono stali, rekli ste?
- Da rekao sam da ...
Telefon opet zazvoni i doktor opet krene da priča. Posle 10 minuta pacijent ustane i krene kući.
- Kuda ste pošli? pita ga doktor.
- Idem kući da Vas pozovem telefonom!

Ode crnogorski arhitekta kod italijanskog arhitekta u Italiju. Vidi Crnogorac Italijana sa dve kuće, tri auta, pet mobilnih, itd. Pita Crnogorac:

• Kako si bre, napravio ovo bogatstvo?

Na to će Italijan:
• Vidiš onaj most?
• Vidim - kaže Crnogorac.
• Taj most je trebao biti 120m x 25m a ja ga napravio 120m x 22m pa od ta 3 metra napravio ovo bogatstvo.

Dođe sledeće godine Italijan u Crnu Goru, pa vidi Crnogorca sa 5 hotela, svugde vile, vozi Ferrari pa pita Crnogorca:

• A odakle tebi sve ovo?
• Vidiš onaj most?
Italijan odgovori: • Ne!!!

Na to će Crnogorac:
• E tu je trebao biti most!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back