Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
163728302_4495538023795826_6011933551929924739_n.jpg

Uhapsili panduri coveka. – Ime, prezime, adresa? – Sandokan Jovanović, Sarajevska 3, stan 10. – Pošalju panduri jednog da proveri. – Vraća se on i kaže: – Ne živi tamo takav čovek. -Ovi udri, udri, udri, ubiše Boga u njemu.. – Ime, prezime, adresa? – Sandokan Jovanović, Sarajevska 3, stan 10. -Oni opet udri, udri, udri po njemu.. – Ime, prezime, adresa? – Sandokan Jovanović, Sarajevska 3, stan 10. -Odluče panduri da opet pošalju jednog tamo da proveri, možda se ovaj prvi zeznuo. -Vraća se taj pandur i kaže: – Ne živi tamo takav čovek. Opet oni po njemu, udri, udri, udri, izlomiše ga skroz. – Ujutru puste čoveka. Čovek sav slomljen, jedva se dovuče do kuće, kad ga tamo dočeka komšija: – Sandokane, sinoć te dva puta tražila policija, ja sam im reko da ne živiš ovde, će platiš pivo??

Kristijan : Mislim, ja treniram skokove sa 50 metara, ali znaš koju tehniku moraš da imaš da izbegneš ružu vetrova, da upadneš u vodu kako treba. Moj najveći skok je bio sa 38 metara, čak sam hteo da skočim sa Beške, sa mosta, ali me policija uhapsila. Beška je visoka 30-40 metara, ali stalno su vetrovi tamo. Skakao sam ja i sa mosta u Mostaru i sa Ajkulinog zuba koji je visok 17 metara, i sa Žute stene kod Niša sa 11 metara, sa nekog duda u vodu skačeš. Uradim lastu profesionalno.
140265204_2803145359959101_1217616085470475938_n.jpg

Ženi dozlogrdilo da stalno sve sama radi po kući i konačno natjerala svog muža da opere rublje.
…I tako muž stoji u kupaonici i želi oprati svoju majicu u perilici.
Nakon 2 minute razmišljanja, poviče ženi:
– “Koji program na perilici treba uključiti?”
– “Ovisi”, odgovori mu žena. – “Što piše na majici?”
– “Manchester United”, odgovori muž.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back