Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FB_IMG_1585509030616.jpg

Nakon što su umrli svi ljudi na Zemlji, čekali su put na nebesa. Pojavio se Bog i reče:
-Hoću da se svi muškarci organizuju u dve kolone. Jedna vrsta za muškarce koji su glavni u braku, druga vrsta za muškarce koji su podređeni ženama. Žene neka se sve postroje pred sv. Petrom.
Muškarci se razvrstaše. Kolona podređenih muškaraca bila je na kilometre duga, a u koloni muškaraca koji su glava porodice ostao je samo jedan. Bog reče:
-Vas podređene bi trebalo biti sramota! Stvorio sam vas da budete glave porodica, razočarali ste me! Od svih vas je samo jedan ispunio moja očekivanja, učite od njega!
Pa se okrene onom jednom:
-Reci mi, sine moj, kako ti je uspelo da si jedini u toj koloni?
Muškarac odgovori:
-Nemam pojma, žena mi je rekla da tu stanem.

Otišle snajka i svekrva u Jerusalim da posete Svetu Zemlju, ali ne lezi vraže, već prvog dana svekrvu opali srčka i umre.
Ode snajka do pogrebnog da vidi šta joj valja činiti i tamo joj jedan radnik kaže:
– Možemo je sahraniti ovde u Svetoj Zemlji, to će vas koštati sve ukupno 100 dolara, ili da je transportujemo u vaš grad, ali, da znate, samo transport će vas koštati 3000 dolara.
Misli se snajka, misli… pa kaže:
” U redu, transportovaćemo je” – i počne brojati pare….
Začuđeni grobar je upita:
”Je l’ ste sigurni, gospođo? To vam je 30 puta skuplje!?”
A snajka mu kaže:
– Gospodine, pre 2000 godina ovde je sahranjen Isus i posle tri dana je ustao iz mrtvih!
Ne bih ja rizikovala, transportujte vi nju pa neka košta, šta košta!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back