Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-Znas li gde se nalazi Bernudski trougao?-pita prolaznik prolaznika. -Ma, kako da ne- odgovara ovaj.- Ja zivim tamo! -Molim?! -Znas, moja kuca je izmedju groblja, ludnice i poreske uprave!

Komsije lovci, uoci lovnog dana do kasno u noci se spremali za sutrasnji lov uz dosta ispijenih casica. Jutro je je svanulo tmurno, hladno, vetrovito sa sitnom kisicom! Ali lovac ipak se spremio da podje u lov. Kad je izasao napolje udari ga hladan vetar i sitna prava jesenja kisa, on se predomisli i [...]

Imao čovek mačku i hteo je da je se reši.Uzme mačku stavi je u kola i odveze je u susedni grad,izbaci je iz kola i krene kući.Kada je stigao ugledao je mačku.Opet je ubaci u kola i odveze je u drugi grad.Međutim kada se vratio kući mačka ga je opet dočekala.Čovek se iznervirao i odveze [...]

Ide lala ulicom i prilazi mu prosjak sa ispruženom rukom i kaže: Kume, nisam jeo pet dana! Lala će na to: Auuuu! Pa moraš! Makar na silu! Opis: vicevi dana, novi vicevi, najbolji vicevi, vicevi o lalama

Pitaju romsko mladunče šta misli o svom životu? Na to će on: Pa šta ćeš…. to što proživim do jedanajste to je to…. posle žena, deca, poso… problemi Opis: vicevi, vicevi o cigi, najbolji vicevi,

Pita učiteljica đake šta je to perverzija? Niko ne zna a Perica pita nju: Učiteljice, idu dve žene ulicom i nose sladoled. Jedna ga liže a druga ga grize, koja je od njih dve udata? Ta što liže je udata, kaže ona. E nije, kaže Perica, udata je ona što nosi burmu a to na [...]

Ulazi mlad oficir u kafanu, prilazi šanku, a za šankom pijanac skoro drema. Ugleda mladog stasitog oficira i pita ga: Jeli burazeru šta si ti po činu? A ovaj će odsečno: Poručnik! A pijanac će: Pa što ne poruči[ jednu? Opis:vicevi posetioca, novi vicevi.

Vozila se morbidna obitelj u autu, u jednom trenutku majka izvadi glavu kroz prozor i kamion joj okine glavu. Svi udarise u smijeh osim male Maje, jedino ona place. Tata stane pa je upita: Majo zasto places? Maja: Nisam vidilaaa,taataa.

Zbog velike nezaposlenosti 500.000 crnogoraca izasli pa protestuju i strajkuju. U medjuvremenu jedan bogati amerikanac resio da zaposli jednog od njih pa mu pridje i ponudi posao. A na to ce crnogorac: A dje nadje bas mene kraj 500.000 hiljade drugih?

Polagao Piroćanac ispit u večernjoj školi iz Geografije, nastavnik ga pita na koliko mora je izlazila bivša SFRJ… Na tri mora, nastavniče. Na koja tri, majke ti? ” Jok more, More bre i Jadransko more!”

U Beogradu su se golubovi toliko razmnožili da su postali ozbiljna napast.

"Vrli nam nas " Gradonačelnik ponudi 100.000 dinara onome ko reši taj problem.

Dođe neki klinac kod njega i kaže:
-Imam ja rešenje, ali samo ako daš odmah lovu!

Posle dužeg natezanja, tamo-ovamo, daju mu novac.

Klinac donese kavez i u njemu ljubičastog goluba.
Otvori kavez i golub odleti.
Odjednom se na nebu stvori najveće jato golubova koje su ikada videli, svi su pratili ljubičastog, dok nisu nestali zauvek.

Očaran gradonačelnik zahvaljuje klincu i pita ga:

-Mali, hoćeš li da zaradiš još 1.000.000 dinara?
-Kako? - pita klinac.
-Imaš li možda jednog ljubičastog Crnogorca?:lol:

Gospodin ulazi u svoj omiljeni restoran i sedne na svoje omiljeno mesto. Predje pogledom kroz ceo restoran i vidi predivnu zenu kako sedi sama za stolom blizu njegovog. Gospodin pozove konobara
i zamoli ga da toj zeni odnese bocu najboljeg i najskupljeg vina. Muskarac je bio uveren da je, ukoliko ona prihvati njegov poklon, pred njim veoma zanimljivo i uzbudljivo vece. Konobar odnese
bocu vina za zenin sto i kaze joj:
- Ovo je poklon od gospodina koji sedi za onim stolom! - i pokaze na njega.
Zena pogleda bocu veoma hladno i odluci da posalje poruku gospodinu. Pripremi papiric i da ga konobaru, koji ga odmah odnese gospodinu. Na papiricu je pisalo: "Da bih ja prihvatila bocu vina
koju ste mi Vi ljubazno ponudili, morate u garazi imati Mercedes, u banci milion dolara i u gacama 20 centimetara!
Procitavsi poruku, gospodin odluci odgovoriti. Pripremi papiric i da ga ljubaznom konobaru, kako bi ga ovaj predao gospodjici. Na papiricu je pisalo: "Da bih izasao u susret Vasoj ljubaznoj
zelji, mogao bih, eventualno, prodati moj Ferrari Modena, pa cak i moj Rolls-Royce, tako da mi u garazi ostane samo Mercedes 600SEL. Mogao bih investirati ili cak pokloniti 19 od 20 miliona
dolara, koje drzim na racunu u banci. Ali ni za sta na svetu, pa cak ni za tako lepu i privlacnu zenu kao sto ste Vi, ne bih odsekao 5 centimetara onoga
sto imam u gacama! Budite ljubazni i vratite mi moje vino"! :mrgreen:

зашто плавуша попије јогурт одма у самопослузи код гопндоле чим га узме?
зато што на њему пише ОТВОРИ ОВДЕ

Udvaranje
U nekom kafiću zanosna gospođica izlazi iz toaleta i seda za šank. Nagne se ka barmenu i namigne mu. On odmah priđe, a ona ispruži ruku i dotakne mu nežno bradu te počne da mu provlači prste kroz kosu i šapuće:

- Gospodine, da li ste vi vlasnik ovog bara?

- Nisam, gospođice, drhtavim glasom odgovara barmen i dodaje - ali, mogu preneti vašu poruku vlasniku

Devojka prelazi kažiprstom preko barmenovih usana raširivši ih lagano, polaaako, skroz polako, te vešto stavi kažiprst između njegovih usana i počne se poigravati. Uzbuđeni barmen nekako profrflja:

- Šta da kažem gazdi? Da dođe?

- Ma ne, kažite mu da u WC-u nema ni papira, ni sapuna, ni peškira...

KRATAK SADRZAJ LATINOAMERICKE SERIJE
"AMELIJA MIRANDA KODAMA RODRIGEZ DE LA LOPEZ I SANCEZ"
OD 583. DO 962. EPIZODE

Amelija Miranda Kodama Rodrigez de la Lopez i Sancez je, uhvativsi vjerenika u krevetu, u strasnom zagrljaju sa zlocestom macehom, koja se udala za njenog pokojnog oca u trenutku dok je ova, ostavsi siroce, zamijenjena rukom osvetoljubive sluzavke sa bebom bogatih veleposednika, koja je ostala nepokretna u saobracajnoj nesreci, u kojoj gine i njen mladji zet, u kojeg je, inace, bila potajno zaljubljena, pritom ostavljajuci ucviljenu zlu sestru, koja gubi pamcenje, da bi ga povratila neke 84 epizode kasnije i pocela da je svakodnevno zlostavlja i smislja pakosti, iako zna punu istinu, koju zna jos samo stari slijepi konjusar, koji ce, dakako, progledati 347 epizoda kasnije i usput sasuti istinu u lice bratu Amelijinog ocuha, koji, opet, izasavsi iz visegodisnje kome, potajno voli zlu sestru nepokretne zamijenjene sirotice, upravo one zlobnice koja bjezi sa sopstvenog vjencanja, a, u stvari, krije da je ludo zaljubljena u konjusarevog pasanca, koji dobija iznenadno nasljedstvo, do trenutka dok nepokretna devojka ne prohoda i, pokazavsi svu svoju lepotu u punom svijetlu, naplati svo ponizenje, jer je silovana u mladosti od zetovog strica, preotevsi nasljedstvo dotada nepoznatoj mladjoj sestri, koja je cijelo djetinjstvo i pola mladosti provela sa Ciganima, koji su je usvojili i za koju se mislilo da je odavno mrtva, a uz to je jos i crnkinja jer joj je majka imala u mladosti strasnu romansu sa sluzavkinim sestricem, za koga je pogresno saznala da joj je rodjeni brat, pa se u ocajanju ubila, ispivsi bocicu sa otrovom, a za koga ce se kasnije ispostaviti da je vanbracni sin konjusarevog nestalog brata, za kojeg ce se saznati tek u 869. epizodi da je prerusen i pod laznim imenom uglavnom ucestvovao u cijeloj prici kao dobrotvor sirote obudovele gluvonijeme ljepotice, koja, premda ce progovoriti nekih 84 epizoda kasnije i, sveteci se za patnju i bol koji joj je nanesen, sokirati provincijski gradic svojom strasnom i gresnom ljubavnom vezom sa ostarelim zupnikom, za kojeg se mislilo da je tajanstveni covek koji u 621. epizodi posecuje Ameliju u jednom samostanu, odakle ce ova pobjeci neke 174 epizode kasnije, kada bude saznala da je rodjena tetka svojoj mladjoj strini, dok je strina bratanica svekrvinog sestrica, a ovaj opet vanbracno dijete svoga tece, pa tako ispada da je Amelija sama sebi sestra od ujaka, dok joj pokojni otac dodje surak, a mladja sestra jetrva, te ce, pobjegavsi iz samostana i zaljubivsi se na prvi pogled u svog starog poznanika iz djetinjstva, uzeti za kuma slijepog konjusara, koji ce, kad progleda, odbiti kumstvo, jer ce osjetiti pozudu za Amelijinim verenikom, koga ce, elem, Amelija uhvatiti u krevetu sa zlom macehom i, tom prigodom, pustiti iz dva plava oka omanji bistri potok bolnih, ljubavnih suza. :mrgreen::mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back